bebeklerde göz kayması - şaşılık

Başlatan mahsel, 03 Nisan , 2012, 17:23:21

« önceki - sonraki »

mahsel

arkadaşlar bugün oğlumu kontrole götürdüm arada bir sol gözünde kayma hissediyordum. İlk başlarda pek önemsememiştim ama gittikçe arttığını hissettim. Kontrolde odaya girer girmez doktorumuz fark eeti ve hemen göz doktoruna gittik. Aslında 4. ayımızda kendim için gittiğim göz doktoruna bahsetmiştim ama 6. aydan sonra bebeklarde kontrollerin yapıldığını söyledi o yüzden 2 ay bekledim ve 6. ayaı dolduur doldurmaz götürdüm. Göz doktoru da keşke hemen getirseydin dedi ama neyseki çok şükür geç kalmamışız. 5 ay bekleme süresi verdi yaşından önce ameliyat olması gerekiyormuş. Doktor % 20 bu bekleme sürecinde düzelen bebekler olabiliyor dedi o yüzden bu şansı kullanalım dedi. Bu mesajımı okuyan tüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin inşallah ameliyata gerek kalmaz. Ve sizlerde mutlaka bu olaylara dikkat edin ve hemen uzman doktora götürün. Ayrıca bişey daha erkek bebeklerde testislerin yerlemesi diye bir olay varmış o da bugünkü kontrolde öğrendiğim bişey kontrollerde mutlaka doktorunuza sorun. Oğlumun bir testisi aşağı inmemiş o da 1 yaşına kadar beklyelim eğer inmezse o da operasyonla düzeltilecek dedi bu hiç beklemediğim bir durumdu canım çok sıkıldı ama buna da hamd olsun en azından bana ufak diye söylenilen opertasyonlarla düzeliyormuş. Ama inşallah bunlara gerek kalmadan oğlum sağlıklı olur dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün, hayırlı ,sağlıklı,başarılı bir insan ol inşallah (amin)

hümeyra_t_e

canım çok geçmiş olsun inş ameliyata gerek kalmaz

muhribe

canım göz kaymasını bilmiyorum ama testis konusunu kafana takma. çünkü bebek büyüdükçe iniyorlar. benim oğlumun da biri yukardaydı. her ay doktor kontrolünde sorardım, normale döndü şükür. zamanla seninki de düzelecek inş.

inş gözü için de ameliyata gerek kalmaz.  :amin:

ama muayene için geç kalmamakla iyi yaptınız. görümcemin kızının da gözü kayıyordu. önemsemediler. doktora götürdüklerinde 2.5 yaşındaydı. doktor çok geç demiş. hala kayıyor kızın gözü  :sad1:

mahsel

Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün, hayırlı ,sağlıklı,başarılı bir insan ol inşallah (amin)

@@@gözde@@@

geçmiş olsun canım inşll ameliyata gerek kalmadan düzelir  :amin:

asuela

çok çooooooook geçmiş olsun allah acil şifalar versin allah dualarını kabul etsin inşallah ameliyat felan gerekmez  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

mahsel

amin arkadaşlar saolun, eylüle kadar bekliycez bakalım Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah.
Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün, hayırlı ,sağlıklı,başarılı bir insan ol inşallah (amin)