|
|
|
|
|
Mother of Twins
|
 |
« Yanıtla #9197 : 11 Mart , 2010, 16:46:17 » |
|
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
MELEKLER HEP SİZİNLE OLSUN... 0 ALLAH 'A EMANET OLUN ANNELERİDE,MELEKLERİDE...
Duygu...............................5_erkek_kiz ilk Siran Hayirli OLsunn... **MasaaAllah ** ayse...................................21_erkek (Allah'a emanet ol güzel yavrum,canım oğlum..._EYMEN ÇAĞAN_ )
fenci10................................24_kız (kızımm sağlıkla gel inşallah..baban ve ben seni şimdiden çok özledik!!) mavibalon.............................29_erkek
uludağ.....................................33_kız Başak.................................41_erkek (annesinin ve babasının minik bıcırığı._YALÇIN BORAN_ ) Karamel...............................49_erkek нσş gєℓ∂ıη ¢αηıмıη ¢αηı σgℓυм EGE BATU αℓℓαgıм ѕєηι вαηα вαgışℓαѕıη) Sweet_sweet..........................50_erkek ( annen ve baban seni cokk seviyor bizim canim oglumuz.. masallah sana) burcu310.............................52_kız deryatilgan..........................56_erkek Sivaslım...............................63_kız (Allah'ım minik mercimeğimi koru)
mavişimmm...........................63_kız yasemelis............................68_erkek
melis26..............................81
betüş..................................90_erkek
cumbba...............................95_erkek bahar..................................100_kız_erkek (Rabbim miniklerim sana emanet)
iremcemre (gules) ...............102_ erkek
yasmin35..............................102_erkek (rabbim yavrumu korusun.......POYRAZ......) betulyagmur .......................104
VADİ..................................112_kız
elifyus................................113_kız
pınar.....................................133 KIZ (meleğim rabbime emanet) nermin.................................146 Safisim......................................153
emoşınn...............................165
zamansiz...................................174
Serap27...............................203 kybele.................................217 (Rabbim bebeğim sana emanet)
Nilda......................................222
hüseb....................................231 (Allahım hayrlısyla bebeğimikucağıma da alim)
havuç...................................241 (seni çok seviyorum bebeğim)
rabbim korusun meleklerimzi ve annelerimizi amin amin
|
|
|
|
|
|
  MasaaAllah...
|
|
|
|
Mother of Twins
|
 |
« Yanıtla #9198 : 11 Mart , 2010, 16:46:58 » |
|
kizlarr safagimi guncelledim benim sezeryan yarina degil sali gunune insaallah hasta oldugum icin doktor ileriye atti tarihii hayirlisi insaallah
|
|
|
|
|
|
  MasaaAllah...
|
|
|
|
♥♥ SiVaSLim♥♥
|
 |
« Yanıtla #9199 : 11 Mart , 2010, 16:51:12 » |
|
hayirlisi duygucum... safak 62 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mother of Twins
|
 |
« Yanıtla #9200 : 11 Mart , 2010, 17:15:58 » |
|
hayirlisi duygucum... safak 62  aminn canim gec olsunda guc olmasin
|
|
|
|
|
|
  MasaaAllah...
|
|
|
|
♥♥ SiVaSLim♥♥
|
 |
« Yanıtla #9201 : 11 Mart , 2010, 17:18:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
★кυяαвιуєм★
|
 |
« Yanıtla #9203 : 11 Mart , 2010, 21:23:49 » |
|
kizlarr safagimi guncelledim benim sezeryan yarina degil sali gunune insaallah hasta oldugum icin doktor ileriye atti tarihii hayirlisi insaallah
cok gecmis olsun canim Allah sifani versin insallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenci10
Yeni Üye
Ahsen Şevval im seni çook seviyoruz..
|
 |
« Yanıtla #9204 : 11 Mart , 2010, 21:34:56 » |
|
hayırlısı olsun canım..siz sağlıklı olun da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PARİSS❤
|
 |
« Yanıtla #9206 : 11 Mart , 2010, 22:16:01 » |
|
geçmiş olsun duygucum hayırlısıı olsun
|
|
|
|
|
|
NE HASTA BEKLER SABAHI NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI BENİM SENİ BEKLEDĞİM KADAR... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|