Bebeğim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 06 Eylül , 2010, 14:26:28

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 ... 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 [610] 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 ... 795
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şafak Kaç ?  (Okunma Sayısı 120885 defa)
mavişimmm
Kıdemli Üye

seni bekliyoruzzz kızımm.büyük heyecanlaa..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9135 : 09 Mart , 2010, 18:14:42 »

ayşecimmm çokkk sevindimmm iyi olmanızaaa.cok kişide oluyo kordon dolanmasııı.dr un bişey yok dediysee bişey olmaazz.içini rahat tut sennn.inşallah sağ salim kavuşcaksın eymene..ayyyy düşününce bile çokkk güzelll.sen şimdi nasılsın kim bilirrr.....rabbim yrdımcımız olsun hepimizinn inşallahhh.

bişey sorcam canımm.bebek dönmüş mü yani kanala girmiş mii.ben gecen ay konrolde bebeğimin kafası yukarda idi..şimdi erken dedi dr ummm.son aylara kadar değişir dedi..
ama benimki hala başı yukarda duruyooo.dönmedi daha.sağ ratafım bi ağğır bi ağırrr....önmüzdeki ay falan mı dönerrr senceee...

★DuYGu★
Süper Üye

Guzel Kizlarim Rabbim Sizleri Korusun...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9136 : 09 Mart , 2010, 18:17:43 »

ayşecimmm çokkk sevindimmm iyi olmanızaaa.cok kişide oluyo kordon dolanmasııı.dr un bişey yok dediysee bişey olmaazz.içini rahat tut sennn.inşallah sağ salim kavuşcaksın eymene..ayyyy düşününce bile çokkk güzelll.sen şimdi nasılsın kim bilirrr.....rabbim yrdımcımız olsun hepimizinn inşallahhh.

bişey sorcam canımm.bebek dönmüş mü yani kanala girmiş mii.ben gecen ay konrolde bebeğimin kafası yukarda idi..şimdi erken dedi dr ummm.son aylara kadar değişir dedi..
ama benimki hala başı yukarda duruyooo.dönmedi daha.sağ ratafım bi ağğır bi ağırrr....önmüzdeki ay falan mı dönerrr senceee...
mavisimm insaallah doner canim zaman var daha 35 hafataya kadar diye duymustum, burda donmese bile doktorlar masaj gibi bir sey yaparak bebegi kendileri donduruyorlar anne karninda isvecte ama turkiyede boylemi bilmiyorum.
cogul gebeliklerde bireaz daha zor donmeeri, yer daraliyor ve malesef o pozisyonda kaliyorlar.

MasaaAllah...
cumbba
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9137 : 09 Mart , 2010, 18:18:41 »

ayşecim iyi olmanıza sevindim, kordon dolanmasını da takma kafana,her bebekte oluyo, inş. düzelir de normal olur olmasa da sezeryanda olsa önemsiz.Önemli olan sağlıkla oğluna kavuşman çok heyecanlı yaa, seni dinlerken sanki ben doğuruyomuş gibiyimmm. Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım amin amin amin nazar
ırmak184
Süper Üye

annesinin kuzusu seni cok seviyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9138 : 09 Mart , 2010, 19:00:53 »

geldim hanımlar  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

sibelcim,mavişimm,duygucum,diğer duygucum,fenci hepinizi öptüm...

doktor teyzemize 11 de gittik...ameliyathanedeydi dr teyzemiz..bekledik geldi hemen idrar kan nst istedi....hamdolsun herşey süperrr .... nazar nazar :nazar:oğluşum iki gündür harake etmiyordu fazla heralde gezesi gelmiş canı sıkılmış ..nst de kalp sesinden çok haraket sesi vardı ehi ehi nazar nazar 4d ye girdim kıpır kıpır... nazar nazar

dr 4 d baktı ogluma... oğlumun boynunda kordon dolanmış  sad1 sad1 dr teyzemize 10 kez aynı soruyu sordum bırsey olurmu diye yok dedi uzunmuş kordonum ... sad1 ve sezeryan olcam normal olmuyor sad1 sad1 haftaya bır daha gıdecem eger yine aynı şekilse sezeryana gün alıcam..eger haraketelrde azalma olursa yine gidicem dr teyzemiz nst içine sinmesse daha erken alıcam dedi..bu ayın 20 -21 de sezeryan olucam.. binkybaby :binkybaby:yani 12 günkaldı..herşey haftaya belli olacak..odalara doğum haneye baktık Grin Grin Grin

suyum çok iyi maşallah nazar nazar nazar agrıların varmı dedi nst çeken hemşirede dr da..bu arda  4 d de bazı sıyah seuyelr cıktı buda dogumun yaklaştıgını gösteriyormuş.... basardim basardim eger kordon boynundan çıkarsa haftaya kadar normal yine olurum ama boynundaki kordon duuyorsa 20-21 mart yani 12 gün sonra eymenim anasının kucgaında allahın izniyle amin amin nazar nazar basardim basardim

aysecim az kalmış oglusuna kavusmana iyi olmanıza sevindim,dogum yaklastıkca bebegin hareketleride yavaslıyor,saglıklı bir şekilde kucagına alda melegini normal sezeryan ne fark eder..hayırlsı olsun sizin için..

AyŞe_
Süper Üye

Canım Oğlum;Rabbim Yavrum Sana Emanet...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9139 : 09 Mart , 2010, 20:35:57 »

sağolun kızlar..evet paşamın yeri iyice daramış :sad1:haraketelri kısıtlı ama günde en aşagı 7-8 kez haraket etcek dedi dr etmezse saat kaç olursa olsun gel dedi.. Kiss

sezeryan normal artık geçtim yeterki sağlıkla bana gelsin oğlum amin nazar

benimki dogum kanalına yerleşmiş kafası artık ulturasyonda dırek kafa cıkıyor yerleşik biçimde nazar :nazar:onun için agrılarım başladı doğumda yakın gözükyor basardim

yalvarıyorum allahıma saglıkla alim...kordon normal dedi ama haraketelrime dikkat edicem..allah korusun oğluşumu amin

♥★Candy ♥★
Süper Üye

sen nazarlardan kem gozlerden koru yarabbim..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9140 : 09 Mart , 2010, 21:06:42 »

3 bıyutlu 4 boyutlu goruntude...kordon dolanmasından korkuyorum dr kaç kez sordum sad1 sad1 benim arkadaşımın bebegi öle vefat etti..ama benimki uzumuş sorun olmazmış haraket azlıgında hemen gel dedi..haftadan sonra 2 günde bir falan görüşcez...

sezeryan olca muhtemelen kordonla normal dogum olmaz..zaten bır an once gelsın artık oglum bekleyemıyorum Undecided

aysecim habelerine sevindim arkadasimm bebegini saglicakla al kucagina insallahh.. su yazdigin kordon dolanmasina aklim cokk takildi ama..  agla :y25:canim sikildi.. sad1 senin bebeginin kordonu uzunmus doktor normal dediyse sorun yok demektirr sakin canini bununla sikma hersey yolunda gidiyor canim ani hareketlerden kacin kendini yorma yeter.. ama olum vss bunlari yazma canimm offf vallahi acayip ruyalar gordumm.. Undecided Undecided anasini satayim buradada doktorlar boyle bir ayrintiya hic inmiyor bu gittigimde bende bu kordon olayini soracagimm.. cokk korktum agla agla insallah hersey yolundadirr.. Allah sonsuz yardimcimiz olsun..  amin :amin:ama aklima kotu seyler getirmek istemiyorumm siz dogurun netten gecici olarak uzak duracagim bu yazilanlara canim cok sikiliyor artikk.. iyi seyler dusunmek istiyorum sende hep iyi dusun olurmu.. birkac hafta sonra bebegin yaninda olacakk amin amin nazar nazar

AyŞe_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9141 : 09 Mart , 2010, 21:08:57 »

bende sıktım ama oglumun haraketelrı yerınde dr ustune basarak sorun  olmaz dedı ıcım rahataldı nazar amin

♥★Candy ♥★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9142 : 09 Mart , 2010, 21:23:56 »

sen hic sikilma cunku doktor herseyini kontroll etmiss sukur iyiymis amin amin nazar

asil benimde doktora sormam lazim cunku bunlari bisey dedigi yokk not aldimm haftaya soracagimm hay Alahim yaa..  BangHead BangHead

AyŞe_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9143 : 09 Mart , 2010, 21:27:49 »

dr olsa soelrdı ulturasyonda gözüküyor şekerim sıkma cnını opucuk

♥★Candy ♥★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9144 : 09 Mart , 2010, 22:30:44 »

tatlim sanki ultrasyona girdigimizmi varr ehi ehi ehi ehh artik haftaya ben onlara soracagimm bunlarin hesabinii ehi ehi ehi

★DuYGu★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9145 : 09 Mart , 2010, 22:53:51 »

tatlim sanki ultrasyona girdigimizmi varr ehi ehi ehi ehh artik haftaya ben onlara soracagimm bunlarin hesabinii ehi ehi ehi
aynen canim  burdada oyle kokmus bir ultrasyon cihazlari var kendileri gibi zati tovbe tovbee renklide degil 3d de degil pahaliymis, dogru durust bebegimi goremiyorum bile, ikiz gebeler 3 hafta 1 ayda 1 kere ultrasyona giriyor burda bunu duyanlar wowww diyorlar sanki cok birseymis gibi, cunki tek gebe olanlara 9  ay boyunca 1 kere yapiliyor ultrasyon Grin artikinnn bebegin kordonumu bogazina dolasmis gebe kadin basina gelince ogreniyor  tiksinme
« Son Düzenleme: 09 Mart , 2010, 22:56:04 Gönderen: SiRiNe » Logged

MasaaAllah...
♥★Candy ♥★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9146 : 09 Mart , 2010, 23:05:35 »

sirinem orasi neresii SmileySmiley) baya bi abartmislar olayii yokk burda bu kadar degil sadece ultrason istege bagli oluyorr yani hamileligin boyunca 4 kez giriyorsun okadar baska istersen ek ucret odemen gerekiyorr.. ben  1 hafta sonra 3d girecegimm. nazar amin amin. ayy Allahh korusunn off bu kordon olayii Allahim sen koru yarabbim valla aklima geldikce kafayi yicem yaa..  BangHead BangHead BangHead BangHead

★DuYGu★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9147 : 10 Mart , 2010, 00:24:03 »

sirinem orasi neresii SmileySmiley) baya bi abartmislar olayii yokk burda bu kadar degil sadece ultrason istege bagli oluyorr yani hamileligin boyunca 4 kez giriyorsun okadar baska istersen ek ucret odemen gerekiyorr.. ben  1 hafta sonra 3d girecegimm. nazar amin amin. ayy Allahh korusunn off bu kordon olayii Allahim sen koru yarabbim valla aklima geldikce kafayi yicem yaa..  BangHead BangHead BangHead BangHead
kiz benim duygu sirine eski nicim bu geri bunu aldim ,  burasi isveccc sweden, yani burda boyle malesef, bende korktum canim ama dusunmemeye calis biz hamisler boyleyiz teselli ediyoruz birbirimizi biz kendimiz korkuyoruz  Grin canim nadir olan bir sey o hem olsada cok nadir cok ciddi komplikasyon olmasi, sen icini rahat tut, insaallah.  opucuk Allah bebislerimizi korusun

MasaaAllah...
♥★Candy ♥★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9148 : 10 Mart , 2010, 00:42:22 »

ahh duygucumm ben iblmiyordumm canimm opucuk opucuk  evett canim isvecte durumlar oyle burdada pek bi fark yokk istee idare ediyozz sukurr diyelimm yinede. Cheesy haklisin duygucumm icimizi rahat tutmaliyizz bi kendi kendimize kuruntu yapiyoruzzz Cheesy Cheesy bebeklerimizi kucagimiza alsaydik rahatlicaktikk Allahin izniylee.. anamm senin fistiklar birkac gun sonra seni emiyorr olacaklarr kiyamam yaaa  amin amin amin amin amin aminnazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar masallah kuzucuklarinaa nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar nazar

♥★Candy ♥★
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9149 : 10 Mart , 2010, 01:36:02 »

50 lerde bitti sayilirr Grin Grin Grin safak 51 nazar nazar nazar nazar nazar Tatlı Cadı Tatlı Cadı Tatlı Cadı aferin aferin

Sayfa: 1 ... 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 [610] 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 ... 795
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)