28 Mart , 2024, 15:39:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebek şekeri

Başlatan MERCİMEĞİM, 23 Şubat , 2012, 09:49:57

« önceki - sonraki »

MERCİMEĞİM

23 Şubat , 2012, 09:49:57 Son düzenlenme: 23 Şubat , 2012, 09:52:27 MERCİMEĞİM




lagrima

hasır patik değil mi cnm? cok cici ben ilk hasır patik düşünmüştüm ama nasip değilmiş. fiyatıda uygun.1 1.5 tlden aşagı yapmıyorlar onu. ben eğer dışarda yaptırmasaydım gittigidiyor ya da sahibinden den alırdım.

tweety0555

ben ınternetten tanıstıgım suan guzel bır dostlugum olan aysegul ahnımdan alıyorum aysegul un nıkah sekerlerı yazınca cıkıyor ben mesela soyle degıstırelım boyle degıstırelım dedım hayalımdekı sekerlerı yaptı...herkes bayıldı sonradan tum arkadaslarım ona yaptırdı sımdı sunnet yaptıracagım ona nasıpse ..sozunde duran  hatta benım arkadasım oldugunuzu soylersenız fıyatta bıle ındırım yapar guvenılır bır bayandır ...adım ozlem samsunda ogretmenım daha once merzıfondaydım arayıp pazarlık yapabılırsınız telınıde verebılırım ..



minis33

BEN 25 TANE YAPTIRMISTIM TESADÜFEN BİR YER BULMUSTUM FULL HERŞEYİ EKLEMİŞTİ ŞEKERE TÜL,TÜY,NAZAR BONCUGU KIRDALAE LAVANTA MIKNATIS TOPLAM 45 TL VERDİM.

Lă_Tăhzen!

Bence çok uygun kelebekli de güzelmiş hoş duruyor

mahsel

bende civilden almıştım tanesi 1 tl birkaç güzel modeli vardı 25 li paketlerde satılıyor 25 tl bi bak istersen biberonlusu güzeldi.
Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün, hayırlı ,sağlıklı,başarılı bir insan ol inşallah (amin)

ponçik

Kızımda kendim yapmıştım, tülleri 10 cm boyunda dikdörtgen kesip içine badem şekeri koyup iki kenarından bağlamıştım, bonbon şekeri gibi görünüyordu  ;D



nelss

ben gittigidiyordan bikaç model beğendm ama karar veremedim



ponçik




ยรlคภ๓คz göภlüm

çok şekerler özellikle patikler çok hoş... bebişe kendin yapsan güzel olur


ponçik

İnşallah  :amin: sağlıkla kavuşalım da daha neler neler yaparım yavruşa  :love9:



Antep gelini

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum kendi Instagram ve Facebook hesabımız olan ell_emegimmmmm sayfasinda bebek dagitmalik hediyeleri bebek mevlüt hediyeleri bebek odası kapı süsü anne lohusa tacı ve terliği nişan tepsisi damat fincanı şeker hamuru kurabiye ve daha birçok tasarım ürün yapıyoruz üstelik sayfamızdan gelen kişilere %20 indirim uyguluyoruz bu fırsat kaçmaz 😘😘