29 Mart , 2024, 13:07:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Mucizemmm Benim

Başlatan Mavikelebek, 18 Şubat , 2012, 23:56:04

« önceki - sonraki »

Mavikelebek

:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Bebeğim ,

Babanla tanıstıgımız günden beri günlük tutuyordum  :love9: Artık daha zevkli olacak günlüğümüz , çok garip duygular hiisediyorum bir yandan korku bır yandan senın sevgin acaba nasıl bırsey suan ne yapıyor karnımda  ???
Kımse bılmiyor seni henüz baban hariç böle olmasını bende istemezdım ama rabbım vermıs seni bize  :love9:
babana söledıgımde telefonda çok şasırdı meğerse çok istiyormus canım sevgilim  :opucuk: o anki tepkisini çok merak edıyorum keşke gorebılseydım  :k06: 2 hafta sonra gelıyor  :hello2: :hello2: Hasretle beklıyoruz onu ..
Sürekli telefondan arıyor nasılsınız diyor bebeğim nasıl dıyor  :love9: onun öle demesi benı ne hale sokuyor bılıyormusun annecim  :love7: Babamız geldıkten sonra evimizi yerleştirmeye gidicez  :hieyt:
Düğünümüzede Az kaldı  3 martta babanla dünya evıne gırıyoruz  :love3: Gerçi senınle bırlıkte çoktan gırdık ama artık hepimiz üçümüz olacagız  :love9: :love9:
Herkes soruyorr ne bu acele askerden gelır gelmez düğün mu olurmus demeler , iyice sınır bozucu  :caca:
hele ananen bekleyelım deyıp duruyorlarr Affetsınler bizi ama hepsini butun ailemı karsıma aldım her ne kadar üzücü olsada katlanmak zorundayızz..

Haftaya kalp atıslarını duymaya gıdıyoruz çok heyecanlıyımmm  :love9: :love9:

18.şubat.2012

:wave: :wave:


ƓĤ♡SƬ

önce günlüğünüz hayorlı olsun :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
bir kaçamak söz konusu sanki ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
eğer gelmişse vardır bu dünyadan yiyeceği ekmeği... :opucuk: :opucuk: :opucuk:
doğuma giderkende erken doğum diye bahane uydurursunuz ...sen karnın çıkmadan önce hızlca evlen :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

Mavikelebek

teşekkür ederiz sağolasın bizde öyle dusunduk öğrendıgım zaman aldırmak istedım ama kıyamadım sonucu her ne olur olsun doğurucam dedım :love7: öyle dicez zaten erken doğum oldu diye böle yapmak istemezdım ama olmadı işte  :sad1: zaten az kaldı düğünümüzede  :hello2: :hello2: çok heyecanlıyım  :occasion5:

ƓĤ♡SƬ

evliliğiniz tam oturduğunda olması gerekirdi bebeğin.siz daha birbirinize doymadan anne babalığa adım atacaksınız.çok büyük sorumluluk.
seni kesinlikle sorgulamam. bunada hakkım yok.çoğu çift artık ilişki için zaten evliliği beklemiyor.hakkınızda hayırlısı olsun cnmm ...işallah bu zolru süreçin çok iyi bir şekilde üstesinden gelirsin.
kaç yaşındasın çalışıyor musun cnm?
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

Mavikelebek

bizde bılıyoruz bu sorumlulugu böle olmaması gerektıgını ama olmusla ölecege çare yok derler . ben 19 yasındayım erkek arkadasım 25 yasında.. hem çalısıyorum hem de dısardan okuyorum inşallah gelırız üstesinden

Balböceği

Gunlugunuz hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider  :love9:

Mavikelebek

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 19 Şubat , 2012, 13:08:36
Gunlugunuz hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider  :love9:

:amin: :amin: :amin: inşallah tek arzumuz bu zaten herşey yolunda gıtmesı  :opucuk:

Mavikelebek

Canımın ilk mucizesi, ruhumun tamamlayıcısı bebeğim.. :love9:

HENÜZ KÜÇÜCÜKSÜN, SENİ GÖRMEDİM BİLE EN FAZLA 10 GÜNE KADAR GÖRÜŞÜCEZ ANNEM. O KADAR SABIRSIZLANIYORUMKİ.KALP ATIŞLARINI DUYMAYA GIDECEGIZ O KADAR ÇOK HEYECANLIYIM Kİ NE OLUR BENİ BU MUTLULUKTAN MAHRUM ETME,  :amin: BURNUMDA TÜTÜYORSUN. HER SABAH UYANDIĞIMDA SENİN BENİMLE OLDUĞUNU BİLMEK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR. :love7: ALLAH'TAN HEP SAĞLIKLI OLMANI DİLİYORUM, SAĞLIKLA BÜYÜ BEBEĞİM. :love9: :love9: GECE YATTIGIMDA SENİ DÜŞÜNÜYORUM ACABA NASIL BİRŞEYSIN DOĞUMUMUZ NASIL OLACAK NASIL TEKMELER ATACAKSIN  :k06: ÇOK HEVES EDERDIM ACABA BENDEDE BÖLE ŞEYLER OLUCAK MI BU DUYGULARI TADABILECEKMIYIM DIYE BIRAZ ERKEN OLDU AMA TADMAK :) GENE ŞÜKÜR  :amin: DÜN BABAMIZLA KONUSTUK SIKI SIKI TEMMIHLEDI BİZİ KİMSEYE BEN GELENE KADAR BIRSEY DEME DEDI EĞER SÖLERSEK BIZE BIRSEY YAPACAKLARINDAN KORKUYORMUS  :crybaby2:  GENE DÜN NÖBETCİYMIS HAVA ÇOK SOĞUKMUS ORADADA RABBIM KORUSUN ONLARI  :amin: BİZE KAVUSTURSUN BABAMIZI  :love9: :love9:
ANNEN ŞİMDİ BIRAZ ÇALISSIN KUZUM PATRON GELMEDEN HALLEDEYIM ŞU İŞLERİ  :k06:

SENI SEVIYORUMM BEBEGIM  :opucuk: :opucuk:

HASRET!M S@N@

günlüğün hayırlı olsun canım :flowers: :flowers: :flowers:

melek100lü

sen negüzel şeyler paylaşmışsın ALLAH tamamına erdirsin inşallah :amin: babanızada sağsağlim kavuşursunuz inşallah :binkybaby:

Mavikelebek

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 20 Şubat , 2012, 12:13:01
günlüğün hayırlı olsun canım :flowers: :flowers: :flowers:

çok sağol canım inşallah  :opucuk:

Alıntı yapılan: melek100lü - 20 Şubat , 2012, 12:18:12
sen negüzel şeyler paylaşmışsın ALLAH tamamına erdirsin inşallah :amin: babanızada sağsağlim kavuşursunuz inşallah :binkybaby:

ne hissediyorsam onları yazıyorum işte aslında yetmıyor ama yettıgı kadarıyla işte  ;) çok teşekkürler tek umudumuz babamızın sağ sağlım gelmesı  :amin:

<<<peri masalı >>>

günlüğün hayırlı olsun

bebeğin inşallah size uğurlu gelir ve bence alene bir daha yalan söylemek zorunda kalmazsın

kızma bana böyle söylediğim için ama düşünvcem böyle

Mavikelebek

Alıntı yapılan: <<<peri masalı >>> - 20 Şubat , 2012, 12:45:56
günlüğün hayırlı olsun

bebeğin inşallah size uğurlu gelir ve bence alene bir daha yalan söylemek zorunda kalmazsın

kızma bana böyle söylediğim için ama düşünvcem böyle

o senin düşüncen neden kızayım ;) teşekkürler yorumun için ayrıca

Mavikelebek

SON 11 GÜN YUVAMIZA UÇMAYA  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
İÇİMDE ÇOK HEYECAAN VAR BİR YANDAN SENİN HEYECANIN BIR YANDANDA DÜĞÜN HEYECANIMIZ  :hello2: :hello2: GELİNLİĞİM HAZIR YARIN GİDİP ALICAM NASIL OLMUŞ ÇOK MERAK EDIYORUM  :occasion5:
BABAMIZ BUGUN ARADI ERKEN GELME İHTİMALİM VAR DEDİ İNŞALLAH GELİR ERKENDEN YA ŞU 6 AY NASIL GECTİ HİÇ ANLAMADIM VALLA  ;D  ŞİMDİDE 9 AYIMIZ NASIL GECICEK BAKALIM YAVRUMUZLA  :love3:

DÜĞÜN İÇİN HERKES HAZIRLIKTA YARIN GİDECEGIM EVİME ŞÖLE BI TEMIZLEYEYIM GÖRÜMCEM ARADI YARDIMA GELELIM Mİ DİYE , HİÇ ÇEKEMEM ONU BEN TEMIZLERIM DEDİM KENDI EVİMİ SAĞOLSUN ARKADASLARIMDA BIRAKMADI ONLARDA GELICEK TEMIZLETMIYORLAR BANA :opucuk:
MOBİLYALAR PERSEMBE GUNU GELIYOR  :muzz: :muzz: BABAMIZ GELİNCE EVİMİZİ HAZIR GÖRUCEK  :love7:

BUGUNDE İZİN ALDIM İŞTEN 2 GİBİ ÇIKACAGIM DÜĞÜN ALISVERISI YAPMAYA GIDECEGIZ KAYNANAYLA  ;D
SABAHTAN BERI ARAYIP DURUYOR DAHA ERKEN ÇIKAMAZMISIN DIYE SANKI BABAMIN İŞYERI KAFAMA GORE CIKACAGIM ÖLE  :cildir: HERNEYSE KIMSE BIZI SINIRLENDIRMESIN HALLEDELİM GÜZELCE  ;D

SENİ SEVİYORUMM BEBEĞİM  :love9: :love9:

Sır_Çiçegi

saglıklı bir hamilelik gecirirsin inş. cnm

daha güzel günlerinizi okuruz babanızla birlikte inş.  :amin:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...