८εռռεէ ĸօĸսlularım... abla kardeşin maceraları başlıyor :)

Başlatan xxcansuxx, 17 Ocak , 2012, 19:28:59

« önceki - sonraki »

banu_fth

Alıntı yapılan: xxcansuxx - 10 Eylül , 2012, 12:20:17
Alıntı yapılan: eylül_üm - 10 Eylül , 2012, 11:05:09
cansucum Allah yardımcın olsun ilk dişin sıkıntısı 10 gün  kadar sürdü ..

bana sölediklerinde off nası dayanıcam 10 gün demiştim ..

şükür derdi veren sabrını veriyor .. geçti gitti..

çok fazla ateşi yükselmeden çıkarsın inşallah .. ağrı sızı illaki oluyor .. ateşlenmesin yeterki ..

ateşine çok dikkat et ölç ara  ara .. Allaha emanet ..  :amin: :nazar: :nazar: :nazar:
banu inş. çıkaracağı zamn eziyeti olmaz kilo kaybetmez zaten az kilosu onun için bu aralar çok yemesını istiyoum... şimdilik hiç belirti yok sadece bazen elinde ayağında ateş oluyor vucudunda yok ateşini ölçüyorum öyleyken norml çıkıyor  :dontknow: :dontknow:

oh çok sevindim .. benim kız da hep el ayak yanmasıyla geçirdi ama ağrı haliyle çok oluyor ..
huysuzluk yapıyorlar .. yinede şükür ilaçsız atlattık .. ilaç vermek istemedim ben .. sonra hastalanınca çare olmaz hem atlatabildiği acıları atlatsın .. sonuçta sütünü içip uyudu ama cicişlerimi mahvetti o dönemde ..
diş kaşıdı  :caca: alt dişler yeni çıkmıştı sivriydi kesti hep .
inşallah siz daha hafif atlatın ..
şu an bile öle benim kızın elleri yanıyor .. damak kabardığı anda başlıyo ateş basmaları ..

Allah yarıdmcımız olsun .. sağlıkla atlatsınlar en hafifinden inşallah  :amin: :amin:


xxcansuxx

Alıntı yapılan: asya81 - 10 Eylül , 2012, 12:30:05
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 10 Eylül , 2012, 12:17:48
Alıntı yapılan: asya81 - 10 Eylül , 2012, 09:39:06
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 07 Eylül , 2012, 20:05:59
Alıntı yapılan: asya81 - 07 Eylül , 2012, 19:01:30
canım inşallah ağrısız çıkarır benim kızda çıkarmadı diş henüz geç olsun güç olmasın benimkide iştahsızdı doktor iştah şurubu yazdı şimdilik iyi :nazar: doktora danış bi
senin fındık kurduda mı çıkarmadı ağrısız çıksın inş...
canım ya  iştah şurubu zinko şurup mu  :icon_scratch: :icon_scratch: bana da onu vermişti iştah açarmış çinko takviyesi yine aynı bende vermiyorum öylece yarım şişe duruyor  :dontknow: :dontknow:
inko gaz ilacı değilmi.doktor benimki uyumuyor bideiştahsız die sipraktin yazdı alerji ilacı ama süper iştah açıyor.sen danış bi
yok canım gaz damlasıda var aynı isimli doğru biliyorsun ama bu şurup çinko takviyesi iştah açarmış bize etki etmedi... kilosu az olunca mı veriyor bu şurubu ben bir daha götürmedim kilosu için 1-1buçuk klo eksiği var buğlemin birde diş çıkarma anında verirse erir kuzum yarın eşimle tatile çıkıoruz dönüşte inş. bunu aaştırayım dr sorayım tşk :opucuk: :opucuk:
EVET CANIM KİOLOSU 8 AYLIKKEN 7 KG BİLE DEĞİLDİ ONDAN VERDİ
aynı benımkide öyle 8 aylık 6700-6900 arası gidip geliyor geçen 6750 gr geldi memlekette 1 hafta önce 6900 dü tartıdan tartıya değiştiği söyledi dr... sağlık ocağınaki dr normal kilosu yazın durur kilo alımı dyor kendi dru az bulup o şurubu vermişti 1buçuk ay öncede 6700dü...

şimdi netten baktım gerçekten iştah açıyormuş geçici diyende var tabi bende biraz toparlanana kadar versem  mi eşimi arayıp getirtsem uykusunu gündüz düzenler mi uzun uyumuyor gündüzleri çünkü...


xxcansuxx



asya81

Alıntı yapılan: xxcansuxx - 10 Eylül , 2012, 13:20:28
asya günde ne kadar ve ne zamanlar veriyorsun bu şurubu
CANIM BU ŞURUBU GECE YATMADAN 1ÇAY KAŞIĞI VERİYORUM 1 HAFTA KULLANIP 10 GÜN ARA VERİYORUM ÖLE DEDİ DOKTOR.SEN YİNEDE DOKTORUNA SOR HA ECZANEYEDE SORABİLİRSİN.

asya81

EVE CANIM ÇOK AÇIYOR UYKUSUNDADA DEĞİM GÖSTERİR AMA DEDİMYA BAĞIŞIKLIK YAPMADIN DİE 1 HAFTA KULLANIP 10 GÜN ARA VERİYORUM

xxcansuxx

Alıntı yapılan: asya81 - 10 Eylül , 2012, 13:33:07
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 10 Eylül , 2012, 13:20:28
asya günde ne kadar ve ne zamanlar veriyorsun bu şurubu
CANIM BU ŞURUBU GECE YATMADAN 1ÇAY KAŞIĞI VERİYORUM 1 HAFTA KULLANIP 10 GÜN ARA VERİYORUM ÖLE DEDİ DOKTOR.SEN YİNEDE DOKTORUNA SOR HA ECZANEYEDE SORABİLİRSİN.
hımmm anladım canım zaten yan etkisiymiş iştah açıp uyku yapması 1 çay kaşığıda azmış birde ara  verince zararı olmaz inş. eşime söyleyeyim bir ecz sorsun drunada danışırız genelde drlar hep önermiş  :opucuk:


xxcansuxx

10.09.2012 pazartesi
benım minnak kızım yarın yeni bir ayımıza giriyoruz tam 8 aylık olduğun bugün facede de yazdığım gibi alçak sürünmeden emeklemeye terfi etmek için çabalıyordun gündüz... akşam oldu ve sen emekliyorsun annem ne çabuk çözdün demek bugün hazırmışsın meleğim çok seviniyorsun ilerlerken birde tam çözsen hızına yetişilmeyecek gibi vay halime  :icon_pale: :icon_pale: olsun senin gözümün önünde büyüdüğünü görünce içim eriyor çok tatlısın çok rabbim korusun seni  :nazar: :love7: :love7: :love7:

babişin dün ani kararla yine tatil programı yaptı yarın dedenin yazlığına gidiyoruz inş. 10 gün falan yokuz ilk defa 3ümüz tatil yapacağız  :hello2: :hello2: :hello2: ben sadece senin için endişeleniyorum kuzum yeni iyileştin  ve yol yine uzun sen yollarda büyüyeceksin anlaşılan... canım kızım senenin son güneşinde güneşlen belki açık hava iyi gelir iştahın açılır :amin: :amin:  denizi önceki gittiğimizde çok sevmiştin 2 ayda huyun değişmediyse yine rahat bir tatil yaparız inşaallah...

şimdi ayağımda mışıl mışıl uykuya daldın uyku saatlerinin düzeni bozuldu memleketten geldik geleli bakalım sonu ne olcak :dontknow: :dontknow:  daha bir sürü işi var anneciğinin uyanma da yapsın kuzucum seni çok seviyorum dönüşte yine yazmaya devam şimdilik bu kadar A.E.OL yavrum  :amin: :nazar:


ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url


xxcansuxx

21.09.2012 cuma

gül yüzlüm benim tatil bitti evimizdeyiz artık...
sen çok uslu durdun bize hiç eziyetin olmadı çok sevdin denizi önceki gidişimizdede ağlamayıp sevmiştin bu sefer artık farkındaydın suyun zevkine vara vara oyunlar oynadın kahkahalar attın  :nazar: :nazar: :nazar:
çok sevdiler seni gören amcaların teyzelerin gel diyene elini uzattın bu ne kadar sıcakkanlı bir bebek dediler aslında bundan bu kadar memnun değilim öyle her gel diyene gidilmez ki annem bunu da öğreceğiz artık sana  :honk: :honk:

2 gün önce dedenler hacıya gitti medinedeler şimdi Allah kabul etsin ibadetlerini ananen hasta inş. orada tamamen iyi olur hastalıklarını orada bırakırda gelir  :amin: :amin: :amin:

sen artık iyice emekliyorsun sürünmüyorsun ayşegül teyzen videoya al sürünmesini dedi tam o gün videoya alıyordumki emeklemeye başladın  :nazar: :nazar:
koltuklara tutunup ayağa kalkıyorsun ama öyle yürüyemiyorsun tututup yan yan...

şimdi bunları yaptığımda kaç aylıktım diye soracaksın hemen yazayım 8 ay 10 günlük oldun bal kızım  :nazar: :nazar: :nazar:
babişinle çok güzel dolu dolu 10 gün geçirdin artık çok alıştın hemen onun ayaklarına dolanıyorsun  :love7: :love7: :love7: çok şükür bizdede başladı yani baba kız aşkı  :love9: :love9: :k06: :k06:

artık evimizdeyiz ve sık sık sana yazacağım canımın içi seni çok çok seviyoruz öpüyoruz öpüyoruz doymuyoruz  :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: Allah a emanet ol yavrum  :amin: :nazar:



aydinays

hoş geldiniz canancım.
Tatil iyi gelmişdir maşallah buğleme anneciğinide üzmemiş  :nazar: :nazar: :nazar:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





suzannn

zaman nasılda hızlı senin buğlemin bile 8 ay 10 günlük oldu maşallah emeklemeye başlamış yürümeyede başlar yakında

xxcansuxx

Alıntı yapılan: aydinays - 21 Eylül , 2012, 11:32:19
hoş geldiniz canancım.
Tatil iyi gelmişdir maşallah buğleme anneciğinide üzmemiş  :nazar: :nazar: :nazar:
h.bulduk canım artık sizlerleyim bir ara net yoktu evde değildim vs derken özledim sizleri  :opucuk: :opucuk:
sen nasılsın kayra nasıl öptük kızımla sizi  :opucuk: :opucuk:


xxcansuxx

Alıntı yapılan: βαhαƦıʍ - 21 Eylül , 2012, 13:59:05
zaman nasılda hızlı senin buğlemin bile 8 ay 10 günlük oldu maşallah emeklemeye başlamış yürümeyede başlar yakında
evet suzancım ya zaaman çabuk geçiyor inş. seninde tedavinin her aşaması hızla geçip sağlıkla bebişini kucağına alcaksın sende beklediğin günleri unutacaksın inş.  :amin: :amin: :amin: :opucuk:


xxcansuxx

23.09.2012  pazar

canım kızım eve geldik geleli çok mızmızsın gece ağlamaları da nerden çıktı  :'( :'(
sabaha kadar kaç kez yanına çağırıyorsun kıyamam sana bir sıkıntın varmış gibi ağlıyorsun susturamıyorum bir süre  :honk: :honk: bakalım dişden mi yoksa buranın havasına alışamadığın için mi :dontknow: :dontknow: tertemiz dağ ve deniz havasına alıştıktan sonra burası koydu dimi meleğim evdende dışarı çıkamıyorsun çıkacağız inş. kızım seni yakında parklaraada götüreceğim :love7: :love7: :love7: Allah a emanetsın minnakım  :amin: :amin: