●๋: ●๋: нσѕgєℓ∂ιη мιηιgιм cαηιм кιzιм ●๋: ●๋:

Başlatan Nezo, 26 Aralık , 2011, 12:35:59

« önceki - sonraki »

Nezo

Bugün Sabah Doktor Amcaya Gittik Miniğim. Seni Gördüm Ve Kalp Atışlarını Daha Rahat Duydum  :love9: :love9: :love9: Börçük Börçük Atıyodu kalbin Kurban Olurum  :love7: Yaklaşık 3 Cm Olmuşsun Daha Ufacıksın Ama Kocaman Olacaksın İnşallah  :amin: Murat Amca Senin Gayet Sağlıklı Olduğunu Söyledi Bana Çok Şükür Bana Da Kilona Dikkat Et Dedi Ne Kadar Becerebilirim bilmiyorum  :dontknow: Mide Yanmalarım Kullandığım İlaçlardan Oluyormuş Olsun Ne Yapalım.. Baban Uzuvlarını Gördün Mü Diye Sordu Bende Hee El Salladı Diye Dalga Geçtim. Heyt Be Babasının Oğlu Dedi Deli  :k06: :k06: :k06: Cinsiyetin Hiç Önemli Değil Benim İçin Sen İyi Ol ANNEM..  :love9: :love9:

Demet_dk


Nezo

10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki...doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben "renk" ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor ukala...


:hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

HASRET!M S@N@

sonunda gittin mi dokotra canım benm cok sevindim kalbinin attıgını duyduguna

Nezo

Evet Canım Benm Gittim Sağol  :opucuk: :opucuk:

Aytii

uwwww maşallah Nez 10 hafta dolmuş bile  :nazar: kalp atışlarınıda duymuşsun :love9:

Nezo

Evet De Sanki Geçmiyo Gibi Geliyo Zaman  :-\ Geçen Randevumda Çok Rahat Duyamamıştık Çok Küçüktü Az Duymuştuk Bu Randevuda Çok Güzel Duyduk Acaip Bişimiş  :k06: :k06: 3 Hafta Sonra Randevumuz Var Bakalım O Zamana Kadar Ne Kadar Büyücek  :love7: :love7:

Aytii

hep öyle gelir  ::)

ama bi bakarsınki doğmuşta yaşına bile girmiş

hamileyken zor zamanlar geçirdiğimiz için uzun geliyo

ama doğum sonrası vay be diyosun


Nezo

İnşallah Canım Ya
İşe Gelmek Zor Geliyor
Çalışmak İstemiyorum Bu Aralar Psikolojik Olarak Kötüyüm  :-\
Bide Bişi Hissetmiyorum Ya Hamileymişim Gibi Gelmiyor  :dontknow:
Ancak Doktora Gittiğimde Harbiden Hamileyim Lan Diyorum  :ehi:
Doğumdan Sonra İşide Bırakıyorum Ohh Ev Hanımı Olucam Miss Gibi  :hello2:

ORNA

slm kızlar nezcim maşallah size nekadar çabuk zaman geçiyo tabi bize öyle geliyo  :k06: :k06: ya sorma bende bu aralar havalardan dolayı sanırım hiç işe gelmek istemiyorum :( çocuk olunca dahada zordur eminim hem eve alışıyosun çocuktan sonra hemde bebişi bırakmak zor geliyodur :(  senin sayılı gğnlerin kaldı ohhh keyfini çıkar bebiş dogduktan sonra  :k06: :k06:

Nezo

Geçmiyo Ya  :-\  :k06: Valla Havasından Mı Suyundan Mı Bilmem İşe Gelirken Bi Ağlamadığım Kalıyo. Acaip Soğudum İŞten Ya Bide Patron Sağolsun Bıktırdı. Hamileyim Diye Etmediğini Bırakmadı Bana. Göstericem Bn Ona Ama Az Daha Dursun. Bak Bi Dünya İşim Var Yok Kalkıp Yapasım Gelmiyo Ben Evime Gitmek İstiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Nezo

Annnem Ufuk Amcamızın Karısıda Hamileymiş  :hello2: :hello2: :hello2: Şimdi Onunla Yazışıyoruz Seninle 3 Hafta Var Arasında Sana Arkadaş Geliyor. Ufuk Amcamız da Baba Oluyor  :hieyt:

Nezo

11. hafta

Bu haftanın sonunda bebeğinizin organ gelişimi büyük ölçüde tamamlanıyor. Bebeğinizin en hızlı geliştiği hafta bu haftadır.

Bebeğinizin baş-vücut oranı arasındaki değişim, oranın bu haftada "normale" oldukça yaklaşmasını sağlıyor.
Bebeğinizin koku, tad alma ve dokunma duyusunun önümüzdeki haftadan itibaren oluşmaya başladığını ve dış kulak yolu ve kulak zarının da bu hafta oluştuğunu bildiğinizde onun artık dış dünyayla temas kurmaya başladığı sonucunu da rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

İşitme duyusunun tamamlanması 24. haftaya kadar bekleyecek olsa da bebeğiniz rahim içini ve kendi bedenini dokunarak tanımaya başlamıştır çoktan. Buna tad alma duyusu da eklendiğinde bu algıların bebeğinizin beyninde depolanmaya başlamasıyla beyin ilk öğrenme faaliyetlerine başlayacaktır. Yani hafıza çoktan kaydetmeye başlamıştır bile...   :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

HASRET!M S@N@


Nezo


:nazar: :nazar:
Melek O Melek  :ehi: :ehi:
Sağol Canım Benim Allahım Sanada Nasip Etsin İnşallahhhhh  :amin: :amin: