travel sistem bebek arabası tavsiyeleriniz

Başlatan __nil__, 23 Kasım , 2011, 21:35:03

« önceki - sonraki »

MERCİMEĞİM

Gülüm..hayırlı olsunn..Güle güle kullansın kızın...bebeklikten tüm dikkatleri üzerine toplıycak fıstık




°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: MERCİMEĞİM - 01 Aralık , 2011, 08:45:45
Gülüm..hayırlı olsunn..Güle güle kullansın kızın...bebeklikten tüm dikkatleri üzerine toplıycak fıstık
saol cnm  :opucuk: evet simdiden simarcak bizim böle arabamiz yoktu diyom neler cikcak neler  :k06: :k06:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ


இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

gulum hayırlı olsun  :flowers: ıyı gunlerde kullansın melegımız  :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 02 Aralık , 2011, 04:13:21
gulum hayırlı olsun  :flowers: ıyı gunlerde kullansın melegımız  :amin:
saol cnm  :opucuk: ya senin linklere baktimda o paraya o araba  :honk: :honk: :honk: :honk: saka gibi ya valla cok pahali o arabalara göre  :caca: :caca: :caca: beyaz alma derim ben ama sen bilirsin  :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

canım bugun bır kac kışıyede sordum senın gıbı dusunuyorlar hem pahalı dedıler hemde rengını begenmedıler bılmıyorum en azından beyaz almaktan vazgectım kırmızı lacıvert bakacam  ::) cok sagol guzel gorurusun için  :opucuk:

__nil__

ben biçok yerde bebek arabasına baktım ama en çok hoşuma giden concord marka oldu.Uçakllarla ilgili  firmaymış sanırım zaten.O nedenle kaliteli malzemelerden üretmişler.Birde satıcı baya özelliklerini anlattı.KÇok kullanışlı geldi.Herşey sistematik yapılmış.Annenin tek başıonaykende rahatlıkla kullancağı türden yapmışlar.Ama onunda fiyatı 1500 tl filan.Ucuz değil ama ben almışken iyi birşey almak istiyorum.Sonuçta çok uzun süre kullanılıyor.



MERCİMEĞİM

Kızlar merhaba.. artık benim kızımında arabası var..haftasonu görür görmez aldık satıcı kız bize başka bitane anlayıyordu biz bunu istedik, aldık geçtik... travel sistem "Pierre Cardin Ps 682 Trio Bebek Arabası"
aslında çok da araştırmadık 4-5 tane arabaya bakmıştık önceden..genelde 2li oluyo biz 3lü aldık...içinde uyuturuz diye diğer parçayı da istedik...




kralinq

Merhaba hocam, travel sistem arıyorsanız eğer halen bebek arabaları ile ilgili bilgi veren bir site var www.bebekarabalarii.com inceleyin derim, fiyatlar piyasa ederlerine göre paylaşılmış.

Melda35

02 Temmuz , 2012, 23:28:07 #39 Son düzenlenme: 02 Temmuz , 2012, 23:37:28 Melda35
Bebek Arabaları

Travel Sistem Bebek Arabaları
Burada güzel bebek arabaları var + Kapıda ödeme ile alabiliyorsunuz.

lilien

Merhaba, biz kızımız için çok araştırıştık. En sonunda "Joolz Day" marka arabaya karar verdik. Birkaç arkadaşımız daha kullanıyordu ve çok memnunlardı. Şimdi kesinlikle doğru tercih yaptığımın farkındayım. Çok rahat, çok sağlam ve kullanışlı bir bebek arabası. Bir bakın derim...

laracroftt



Kraft enegy travel sıstem
Bundan aldım ben 450tl ıkısı. Araba 5,5 kılo koltuk 3,5 kılo. şık, bıraz alengırlı fakat katlanınca buyuk . Yanı bagaja tam sıgıyor. Bunun dısında  surumu rahat memnunum

makaron

Kızlar selam biz de epeyidir bebek arabası araştırıyoruz. En son geldiğimiz nokta bugaboo bee. Denedim ettim oldukça kullanışlı gibi duruyo. Ama pahalı ürün olduğundan tavsiyeleri almak istedim. Daha once kullanan var mı yada farklı bir tavsiye??

Tummy

ben de çok araştırdım wollex, concord, jane çook güzel markalar onlara da bak derim peg prego da güzel. ben oğlum da chicco kullanmıştım sonra da başka bir arkadaşıma verdim ama en mühimi hafif olsun katlanınca küçülsün çocuğu çok sarsmasın ne fiyat aralığında bir şey alacaksın ?

devrimtta

Klasik modelleri tercih edin. Ben krafti oneririm. yenibebekgeliyor.blogspot.com adresine bir bakin tecrubeye dayali bilgiler vnar