19 Mart , 2024, 08:13:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ALIŞVERİŞ SİTESİ ÖNERİSİ

Başlatan suzannn, 29 Ekim , 2011, 12:43:58

« önceki - sonraki »

suzannn

KIZLAR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİM GÜVENLİ BİR SİTE ARIYORUM OVULASYON TESTİ ALACAĞIM AMA KORKUYORUM HANGİ SİTELER GÜVENLİ HEPSİBURADAYA BAKTIM FAZLA SEÇENEK YOK  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

banu_fth

sakın oralardan alma zaten. gıttı gıdıyor  .. hepsı burada .. bunlar cok ertelıyolar gec teslımat yanlıs teslımat yapıolar ıade edıosun paranı gec verıolar vermıolar sorunlu sıteler..


sana tavsıyem.. sıteye bak normal sabıt bı telefon numarası vermıslermı ona bak.. 444 lu numaralar degıl..  0 212 -  0286 - 0216 gıbı sehır kodlarıyla olan numaralar vermıslermı .. ve o numarayı ara karsına bırı cıkıosa gercekten öyle alısverısını yap .  :icon_thumright:

ben mesela bebegıme besıgı olsun oto koltugu olsun o tur selerı öle sıtelerden aldım ..  :flowers:

ovulasyon testı almadıgım ıcın sıte önerısı yapamıorum almıs olsaydım sölerdım ınsallah bırısı almıstır da sana söler surdan al dıye.. bırı alınca en azından ınsan daha bı guvenle alısverıs yapıor.  ;D

suzannn


SeliN59

ben gitti gidiyordan bulaŞIK MAKİNASI ALDIM SÖZ VERDİKLERİ TARİHTE YOLLADILAR  UCUZADA ALMIŞTIM HEPSİ BURADADANDA PRESEED JEL ,DUVAR STİCKERİ FALAN ALMIŞTIM HİÇ SORUN YAŞAMADIM

karapnr

ben hepsiburada dan alışveriş yapıodum genelde ama en son otokoltuğunda çok sorun yaşattılar 2-3 ay göndermediler paramı da geri vermediler  :cildir: oğluşumun doğmasına 2 gün kala geçti elime  :violent1: artık kapıda ödeme yapan yerlerden alışveriş yapıyorum isterlerse getirmesinler hıh   :ehi:



❤ᏳϋᏝᏕᎪᎻ ᏉᏋ ᎩᎪᏩ௱பᎡ'ப❤

valla benim düzenli bi sitem yok
heryerden alışveriş  yaptım bugüne kadar
hiç duyulmayan sitelerden bile  :k06:
çok şükür hiç bi sorun yaşamadım

ama tavsiyem kredi kartı bilgilerini yazarken adres  çubuğundaki adresin http değil de https ile başlamasına dikkat et
kart bilgileri girilirken çıkmaya başlıyo
o güvenli demekmiş  :icon_thumright:
:love9: KUZUM 4 YAŞINDA  :love9:

HASRET!M S@N@

giyim için trendyol,limango ve vipdükkan cok ucuz uygun ve güzel kıyafetler oluyor vipdükkan hemen teslim ediyor iki günde geliyor trendyolda öyle hatta bedenin uymazsa kargoyu iade edip bedenine göre getirtebiliyorsun cnm

sibel28

arkadaşlar bu sitelerin bazılarına güvenim kalmadı..Oğluşuma Bir çıt çıtlı badi beğendim kalmamış..iyikide kalmamış..11,500dü sözde indirimde aynı badiyi aynı markayı 5 liraya aldık mağazadan indirimsiz :)
Geçen ay annemle çarşıda bir mavi badi beğendim kolları leopar desenli aynısı ya çarşıda gördüklerimin diğe modelleride vardı 10 liraydı çarşıda almadım..sözde indirimde 18 liraya düşmüş otuz küsürlerden..görerek alcaksın diyorum başka bir şey demiyorum..ama limangoda prima bezler çok ucuz oluyor onu tavsiye ederim..

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

bende görerek almaktan yanayım,görerek aldıklarımdan bile memnun olduğum oluyor

ama dediğin gibi indirim görüncede dayanamaıyor insan,bazı siteler güzel

°º•✿gülümse01✿•º°

Gittigidiyor oldukça güvenli; fakat hepsiburada alışverişten sonra çıkacak herhangi bir sorunla ilgilenmiyor
BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...

annefunda

Merhaba arkadaşlar. Bende birçok siteden alışveriş yapıyorum sorun yaşamıyorum. Yeni keşfettiğim bir site var oldukça iyi hem ürün geldikten sonrada ilgileniyorlar. Şuana kadar 3 defa alışveriş yaptım sorun yaşamadık. ;) www.mamabank.com.tr. denemenizde fayda var.

cananyakut

Geçen hafta birkaç ürün aldığım bir siteyi söyleyim. Yeni açılmış ve bayağı da indirimler var.En ucuz 60 liraya bulduğum ürünleri buradan 46 liraya aldım ve siparişimden birgün sonra da elime geldi. Bebelac devam sütü ile bebek bezi almıştım.Bayağı memnun kaldım yani.Site adresi http://www.minirome.com Bir de e-bebek.com web sitesine bakın orası da iyi diyorlar alışveriş yapmadım ama arkadaşlarımdan duyduğum orası da iyi.

ponçik

e-bebek mağazası bize yakın olduğu için gidip yerinden alışveriş yapıyoruz  :icon_thumright: görerek almayı seviyorum, ama tabi uygun fiyatlı ürünleri karşılaştırıp internetten de alıyorum  :icon_thumright:



cananyakut

Alıntı yapılan: goncik - 31 Ekim , 2013, 10:47:05
e-bebek mağazası bize yakın olduğu için gidip yerinden alışveriş yapıyoruz  :icon_thumright: görerek almayı seviyorum, ama tabi uygun fiyatlı ürünleri karşılaştırıp internetten de alıyorum  :icon_thumright:
http://www.minirome.com burası ebebekden daha uygun sanki yeni açılmış bayağı bi indirimler var. Önceden ben de hep ebebekden alıyordum