EN İYİ SÜT SAĞMA MAKİNESİ...

Başlatan tgbybr, 25 Ekim , 2011, 09:55:51

« önceki - sonraki »

iklima

ben Lansinoh manuel göğüs pompasini almayı düşünüyorum
indirimli gördum bi stede
benim günlerim kücük nedense sorun yaşıycagimi düşünüyorum doğumdan sonrada stres yapmamak için hazırlık yapıyorum
elektrikliler korkunc geliyor bana daha uygun var mi.bilmiyorum ama bunu alıcam heralde
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

nelss

manueli pek tavsiye etmiyorlar emis gücü zayıfms sanırım ben elektrikli düşünüyorm ama hangi marka iyi bilmiyorum  :dontknow: :dontknow:



ponçik

Ben medelanın elektrikli pompasını kullanmıştım, çok da memnun kalmıştım, o zaman çalışıyordum ama inşallah bu sefer işten çıkacağım için pompaya gerek duymam  :amin:

Manuel pompalar insanın ellerini ağrıtıyor, kardeşim kullanmıştı  :sad1:



OznurArslan

kızlar merhaba,

komşum doğumdan sonra çalışacağı için akşamdan sütünü sağıp dolaba koyuyordu lansnohun mauel göğüs pompasını almıştı. sütünü çekebilmesi için ona yardımcı oluyordum sürekli ve ürünü kullanırken hep yanında oldum. o kızın çektiği acıyı ben bilirim gerçekten sütü çekerken çok zorlandı sonunda göğsü yara oldu ve çocuk annesini çok fazla emmediği için göğüslerde süt birikmişti. doktoruna kontrole gittiğimizde doktor bize kraftın elektrikli süt pompasını ve nukun göğüs rahatlatıcı jelli tamponu var onları önermişti. allah razı olsun o doktordan gerçekten önerdikleri işe yaradı da kızcağız rahata kavuştu :) ben doğum yaptıktan sonra yine doktorumun tavsiyesiyle direk kraft göğüs pompasını almıştım ve çok memmun kaldım sizlere de şiddetle tavsiye ederim kızlar :))

Aynur_U

Kız kardeşime manuel almıştık fakat bi işe yaramadı sonra medelayı önerdiler. Kiralayalım dedik hiyjen konusunda endişelerimizden dolayı vazgectik. Dünde Medela nın mini elektrikli ve pilli süt pompasını sipariş verdik. Sonuçta çok pahalı değil hem pillede çalışıyor.
ürünü incelemek isterseniz bakabilirsiniz.

http://www.firsatseli.com/mini-elektrikli-ve-pilli-sut-pompasi.html

mandalinaportakal

ben de medela elektrikli kullandım çok memnun kaldım.yolculukta vs pille de çalıştırabiliyorsunuz.aylarca kullandım bir kez olsun tık demedi maşallah.ikinci bebeğimde de kullanacağım


devrimtta

Lansioh iyidir. Sikayetci olan gormedim. Motorla birlesik.olanlar aci veebilir. Motoru bagimsiz olanlari tercih edin. yenibebekgelior.blogspot.com adresinde uzun uzun dikkat edilmesi gerekenlerianlattim. Isinize yarayabilir