|
bebekistiyorum
|
 |
« : 22 Mayıs , 2008, 23:32:11 » |
|
bu hastalığı internette daha da irdeledikce ürkmeye başladım tedavi olabilecekmiyim daha doğrusu bu hastalık geçecekmi nezaman geçecek nasıl bir tedavi sürecü var önümde iğneler falan offffffffff nezaman bebeğimi kucağıma alacağımı ........ Döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok üzülme diyor herkes ama eldemi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emosum
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs , 2008, 19:38:28 » |
|
canım yaaa lütfen moralini bozma, belki yarın güzel haberler alırsın.siz elinizden geleni yapıyosunuz zaten, her işte bi hayır vardır canım , sabırlı olmalısın.lütfen inancını sakın kaybetme , güçlü ol !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlmiÅŸ'inAnniÅŸ'i
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs , 2008, 22:38:30 » |
|
benim arkadaşımda da vardı pko ve hiç bir tedavi görmediği halde şu an 5 aylık hamile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagihan
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs , 2008, 22:48:22 » |
|
benim arkadaşımdada var onlarda çok istiyorlar bebek sahibi olmak ama ne yazıkki tedavi olacak allah tüm bebek sahibi olmak istiyenlere yardımcı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bebekistiyorum
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs , 2008, 23:30:38 » |
|
yumurta oluşmamış hemde hiç 1 tane oluşmaya başlamış ama oda çok küçükmüş hafta sonu yine muayenem var eğer hala oluşmadıysa tekrar ilaç vericekmiş eğer ilaçlada oluşmazsa iğne tedavisi ama sanırım bu süreç uzun sürecek ben bu yaz hamile kalmak istiyordum ama allah yazımızı yazmıştır tabi hayırlısı ne ise öyle olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagihan
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs , 2008, 10:08:47 » |
|
yumurta oluşmamış hemde hiç 1 tane oluşmaya başlamış ama oda çok küçükmüş hafta sonu yine muayenem var eğer hala oluşmadıysa tekrar ilaç vericekmiş eğer ilaçlada oluşmazsa iğne tedavisi ama sanırım bu süreç uzun sürecek ben bu yaz hamile kalmak istiyordum ama allah yazımızı yazmıştır tabi hayırlısı ne ise öyle olsun  inşallah allah herşeyi gönlüne göre verir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavili
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs , 2008, 13:33:41 » |
|
canım üzme bukadar kendini Allah yardımcın olsun umarım dilegin gerçekleşirde bu yaz hamiş oldugun haberini alırız tedaviye başlamışsın sen elinden geleni yapıyorsun gerisini Allaha bırak dualarını eksik etme ve sadece bebişinin zamanını doldurmasını bekle zamanı gelince anne buradayım diyecektir öpüyorum canım kendine iyi bak moralini de yüksek tut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlmiÅŸ'inAnniÅŸ'i
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs , 2008, 16:56:04 » |
|
bence herşey olumlu düşünüp moralini yükset tutmakla başıyo  Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yoktur  en doğru zamanı da O bilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handan
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs , 2008, 17:35:09 » |
|
Allah hayırlı zamanda , hayırlısıyla , hayırlı evlat versin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bebekistiyorum
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Mayıs , 2008, 21:32:43 » |
|
dualarınız dilekeriniz için teşekkür ederim cumartesiyi bekliyorum artık tekra muayene olucam inşallah ilaçla hallederiz eğer ilaçla olmazsa iğne doktorum göbekten dedi bende felaket korkarım iğneden allah hayırls neyse onu versin kendimi germememi kasmamamı söyled oda etkilermiş ama elimde değilki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagihan
|