ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ Kevserimizde ECRE" mizi kucağına aldı çok şükür.

Başlatan aydinays, 14 Ekim , 2011, 13:07:36

« önceki - sonraki »

aydinays

:occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:

Çok şükür Kevser de Esilamıza kavuştu. Epidural sezeryanla Esilamızı dünyaya getirdi. 3360 gram ve 50 cm doğdu minik prenses. Kevser' in sezeryandan dolayı biraz ağrıları var ama ikisi de gayet iyiymiş.

Canım arkadaşım. Vatanına millatine ve sana hayırlı bir evlat olsun. Gelinimin çok güzel olduğunu yazmışsın. Sen hayırlısı ile toparlan canım benim Esilamızın fotoğrafını bekliyoruz.

:wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:

Bol sütlü ve gazsız günler sizinle olsun.  Ağrıların inşallah en kısa sürede azalır ve minik prensesle daha rahat ilgilenebilirsin. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





derbeder

hadi gozumuz aydin, kevsercikte kavustu yavrusuna  :love9: sabirli gazsiz ve sutlu gunler diliyorum bende canim  :flowers:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

__nil__

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower:


çok şükür rabbime.sağlıkla dünyaya geldik esila bebek.Allah analı babalı büyütsün.Bol sütlü,gazsız uykulu günler inşşş



gökkusağı

ayy çok şükür yaa aklım ondaydı nasıl sevindim ii olmalarına.allahım isteyen herkese ve ve tüm hamişlere nasip etsin inş bu sevinci hoşgelmiş minik esila  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.!
..diyor ki;
Eyy kul'um.!
imtihan'ın RABBiN.!...için,
Sabret.! ♥

serife26

Hayırlı,uğurlu olsun minik bebek ;) ağrılar da inşallah en kısa sürede geçecektir,sevgiler :love9:

:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

maşallah günler nasılda çabuk geçti,daha dün gibiydi hamile olduğu
bütün şafak sayan ve hamile olan arkadaşlarım inşallah hepiniz göreceksiniz bu günleri
rabbim hayırlı evlat eylesin kevserim,inşallah herşey yolunda gider

...ŞehzadEfe...

çok şükür sağ salim kavuştu bebeğine allahım hayırlı evlat olmayı nasip etsin bol bol sütlü günler sizin olsun maşallah fındığa  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :opucuk: :flowers: :flowers:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

<<<betty>>>

ayyyyyyyy maşallah ne güzel  :hieyt: :hieyt: :hieyt: kesver de kavuştu bebişine  :hello2: :hello2: :hello2:
esila bebeğimize de hayırlı,sağlıklı,mutlu ve uzunnnn ömürler versin Rabbim, hayırlı evlat olsun inşallah  :amin: :amin::amin:




Tebessüm

Gözümün Nur'u geldi...Çok ama çok hoşgeldi... (:

<<AyBüKe>>

  Hayırlı olsun Kevser'cim, Allah analı babalı büyütsün inş.  :amin:   

suzannn

HAYIRLI OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM HAMİLEYİM DEYİŞİNİ ÇOK ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN HOŞGELDİN ESİLA PRENSES

rusta

ayy maşallah hoşgelmiş esila bebek allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olur inşallah :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

sibel28

maşallah Rabbim kurtarmış....Rabbim geride kalan arkadaşlara kolay doğum nasip etsin bir an önce hayırlısıyla kurtarsın...

Aytii

maşallah  :nazar: gözün aydın Kevser Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah  :opucuk: