TAVUK SUYU ÇORBASI YENİ ANNELER İÇİN

Başlatan burcum, 16 Eylül , 2011, 15:04:35

« önceki - sonraki »

burcum

bazen hepimiz aynı anda konuştuk.hatta sohbet etme şansı bulduğumuzda söylemek istediklerimizi unutmamak için birer not defteri bile aldık.artık yalnız değildim.benim hissettiklerimi hisseden ve aynı sebeplerden dolayı yaşamları inanılmaz bir biçimde değişen insanlarla birlikteydim.onların desteğiyle,bunu başarabilirdim.haley in hakketiği anne olabilirdim.haley in ihtiyaç duyduğu şeyler için bana bağlandığı kadar, ben de güven,cesaret ve destek için bu kadınlara bağlanmıştım.
EBEVEYNLİK MERKEZİ ne ilk gidişimden beri 6 yıl oldu ve 2 çocuğum var.bu kadınların bazıları yaşamıma girdi ve gitti.ama bazıları ve çocukları,ailemizin bir parçası haline geldiler.
hafta içinde yaşam ne kadar kontrolden çıkarsa çıksın,çocukları evde bırakıp kendimiz çocuk olabileceğimiz bir anneler bar gecesi var.şartlarımız ne kadar kötü olursa olsun,kısa sürede anne arkadaşlarımla olacağımı ve bunu neden yaptığımızı hatırlayacağımı biliyorum.
benim için çocuklarımla evde olmak son derece önemliydi.bunu,o inanılmaz kadınların sevgisi ve desteği olmadan yapabileceğimi sanmıyorum,yapamazdım..