Geç Döllenme Yaşamış Arkadaşlar Yardım Lütfen !!

Başlatan banu_fth, 27 Ağustos , 2011, 12:44:00

« önceki - sonraki »

aygulse

canım aynı endişeleri bende yasadım bizde acele ederek teste cıkar cıkmaz gittik hcg 163falandı görülmedi tabi kese. 5 haftalık gittik hcg 3000lerdeydi doktorum keseye benzer bisey gördüğünü ama daha erken olduğunu hcgnin 5000-6000leri görmesi gerektiğini ondan sonra kesinleşecegını söyleyerek 2 hafta sonraya cağırmıstı.7.haftada keseyi,8.haftadada kalbini duymustuk.o haftalar geçmek bilmiyor bilirim.ama arkadasın hiç endişelenmesin daha erken.gec döllenme olmustur benım bebısım hala 1 hafta geride sata göre mesela.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize :amin:

gökkusağı

cnm arkadaşın naapmış duydularmı kalp atışlarını bayaa oldu çünkü  inş herşey yolundadır :dontknow: :dontknow:
Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.!
..diyor ki;
Eyy kul'um.!
imtihan'ın RABBiN.!...için,
Sabret.! ♥

burcum

kalp atışı 7-8.ci haftalarda duyulur mide bulantısı başladıysa hamile arkadaşın dr um mide bulantısının hamileliğin sağlıklı olduğunu gösteren bir işaret olduğunu söylemişti :icon_thumright:

Emine

7+3 te gittiğimde daha ortada embriyo bile yoktu sadece kese vardı bir doktor alacağız dediği için başka doktora gitmiştim ilk gebeliğimde de boş gebelik diyerek almıştı doktor ikincisinde 6 haftalıkken almak isteyince başka doktora gittik 7+3 ken gittik 1 hafta sonra gelin dedi kalp atışını 9. haftadayken duymuş olduk yani. Kese 20mm yi geçene kadar beklemek gerekiyor. Haftanın önemi yok kese 20mm yi geçmişse içinde embriyo yoksa ancak o zaman boş gebelik tanısı konabilir. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın  :amin:

Bad Cinderella

Selam kızlar.Benim zaten ne gebelik ne de doğumum biraz sıkıntılı geçti.Doğal olarak hamile de kalamadım maalesef birçok denemelerime rağmen.O yüzden de yurt dışına çıkıp tedavimi gördüm çok şükür orda hamile kalabildim.Benim gec dollenme oldu ama zaten keseyı gördukten sonra kaçıncı haftandasın söylüyorlar ve ona göre kalp atışı ıçın randevu verıyorlar.Benım mesela sattte göre 9+4 tu ama aslında 7+3 te kalp atışlarını gördum ama duyamadım. 7+5 te duymaya şansın oldu.Şu andada sata göre 16 ı bıtırcektım ama 14e yenı girdim.Size de duymak nasıp olur inşallah dualarımız sizinle