minicik bir mucize,sonsuz mutluluk,en güzel hediye minik bebeğim...

Başlatan __nil__, 15 Ağustos , 2011, 19:32:02

« önceki - sonraki »

__nil__

24 temmuz 2010
Miniğimi ilk farkettiğim an...İçime bir şüphe düşüp idrar testi yapmıştım adetime 1-2 gün kalsa bile.Çıkmayacağını düşünüp bakmamıştım bile.Ama 2. silik çizgiyi gördüm.İnanamadım sonra 2.3.derken e son digital gebelik testi yapıp orada "hamile 3-4 haftalık" yazısını okuyunca inandık geldiğine.
Baban havalara uçtu.Evin içinde koşturdu,oynadı,zıpladı,bana sarıldı,oturdu şükretti dua etti sonra yine oynadı.O halini hiç unutamam heralde. :toothy10:
Ertesi gün kan testimiz pozitif çıktı bhcg:65ti.Sonra dayanamadık doktora gittik doktor muayene etti tabi daha kese bile yoktu ben senin gelidiğini çok erken farketmiştim :binkybaby: Ama rahim duvarımın çok güzell kalınlaştığını herşeyin iyi gittiğini söyledi ve 2 günde bir kan testi yaptırıp yükselmesini bekleyecektik.
O bekleme günleri çok zor geçti gerçekten korku ve endişe doluyduk.Herşeyin iyi olması için dua ediyorduk ama bi yandan da ikimizde kötüsüne kendimizi hazırlamaya çalışıyorduk.Ama kendime hep şöyle teselli verdim.Doğal yolla çocuğumuzun olması imkansızken rabbim bize bu meleği nasip etti eminim devamınıda nasip edecektir diye düşünmeye çalıştım.Çok şükür ki kan dğerlermiz 65-132-325-1409 şeklinde çok iyi yükseldi. :nazar:
Ve doktorun çağırdığı tarihte kesemizi gördük.Yine doktorumuz çok olumlu konuştu.Kese çok düzgün.Yolk sac oluşmuş boş kese olacağını sanmıyorum deyip 1hafta sonraya randevu verip bizi neşe dolu eve yolladı.
Artık elimizde ilk ultrason resmimiz vardı.Günlerce o siyah keseye gülümseyerek baktık babanla.
Sonra yine doktor kontrolümüz geldi ve korku doluydum o gün.Doktor daha ultrasonu koyar koymaz Bak annesi sana göz kırpıyor gördünmü kalp atışlarıda oluşmuş dedi.Eşimi de çağırdı.Sonra kalp atışlarını dinletti.Eşim ben duymadım bir daha dedi.Sayesinde ben 2kere duymuş oldum pıt pıtlarımızı :love9: :nazar:
Doktor herşeyin yolunda olduğunu ve folic asit haricinde hiçbirşey kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Artık evimize üzüm çekirdeği kadar olan bebeğimizin ultrason resmiyle dönüyorduk. :basardim:
Çok şükür rabbime ki herşey sorunsuz geçti.İnşallah hep böyle sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız seni.
Etrafımızdaki herkes hamile olduğumu duyunca çok mutlu oldular..Şimdilik herşey yolunda çok şükür.Ayın 23ünde tekrar doktor kontrolümüz var merak ediyorum seni bebeğim.İnşallah büyüyorsundur sağlıkla.

Bugün 7+3 olduk  :nazar:  :nazar:
Rabbim korusun seni inşallah.. :nazar: :nazar: :amin: :amin:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

GELSQMİNQ





__nil__

teşekkür ederim.ne zamandır açmak istiyordum bir türlü kısmet olmamıştı.bugüne kısmetmiş :muzz: :muzz:



banu_fth

günlüğünüz hayırlı olsuuuuuun.. maşşallah .. sağlıkla büyüsün meleğin .. sımsıkı tutunsun inşallah ..  :amin:  :nazar: :nazar:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

NİLCİM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN INSALLH HEP GUZEL ŞEYLER PAYLAŞIRSIN BIZLERLE  :amin: OGLUMA ARKADAS GELIYOR BAKALIM CINSIYETI NE OLACAK  :hello2: :muzz:

__nil__

Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 15 Ağustos , 2011, 19:58:02
NİLCİM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN INSALLH HEP GUZEL ŞEYLER PAYLAŞIRSIN BIZLERLE  :amin: OGLUMA ARKADAS GELIYOR BAKALIM CINSIYETI NE OLACAK  :hello2: :muzz:

sağol cnm bakalım ne olcak sen kaçıncı haftada öğrend,n cnm cinsiyeti



aydinays

canım günlüğün hayırlı uğurlu olsun. Hep meleğinle ve bizlerle güzel şeyler paylaşman dileğimle. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın canım benim. :amin: :amin: :amin:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





xxcansuxx

nil günlüğün hayırlı olsun hep iyi, güzel anıların olsun meleğinle  :nazar: :nazar:
bence sibelim kızı olacak  nilin oğluna arkadaş değil eş adayı gelebilir   :k06: :love9: :love9:


KONYALI

cnm gunlugun hayırlı olsun...hep guzel anılarınız olsun...ayın gunun saglıkla dolsun ınsallah

kelebegimm

Günlügünüz hayirli olsun canim.. hep guzel seyler paylasman dilegiyleee...


]

suzannn

hayırlı olsun günlüğün güzel şeyler paylaşman dileğiyle

HASRET!M S@N@

hayırlı olsun günlüğün cnm inş dogdugu günüde paylasırsın

ORNA

hayırlı olsun günlüğün nilcim inşallah daha çok güzel şeyler paylaşıcaksın bizlerle burda  :amin: :amin: darısı bizlerin başına kısa zamanda  :amin: :amin: :amin:

__nil__

bebeğim 3-4 gündür perişan ettin anneni..hele son 2gündür mide bulantısından halsizlikten baş dönmesinden  duramaz oldum.devamlı yatıyorum kafamı kaldıracak halim yok.ama bir yandan da senin iyi olduğunu ondan bulantım olduğunu düşünüp teselli buluyorum.
doktora gitmemize 1hafta kaldı biran önce geçse günlerde görsek seni.o kadar merak ediyorum ki seni.büyüdünmü biraz şekillendimi vücudun diye..sağlıklı ol da başka bişi istemiyorum ben bitanem benim...
Not:baban kıskanıyor biraz devamlı soruyor,bişi hissediyonmu nasıl bi his diye.bende ona sanane söylemicem bizim aramızda sır diye kızdırıyorum  :toothy10: :toothy10: :toothy10: