25 Nisan , 2024, 12:36:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

aydinays

maşallah benim sarperime. Uçak mı oluyormuş. Bababa diye şarkılarda söylermiş. Bal dillerinden bal mı damlıyormuş. İnşallah aşımız çok acıtmamıştır kuzumu. Öpüyoruz sizi kayramla.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: aydinays - 18 Ekim , 2012, 20:37:17
maşallah benim sarperime. Uçak mı oluyormuş. Bababa diye şarkılarda söylermiş. Bal dillerinden bal mı damlıyormuş. İnşallah aşımız çok acıtmamıştır kuzumu. Öpüyoruz sizi kayramla.

:k06: :k06: :k06:

aynen ayşem çok fena oldu. iyice büyüdü. her dediğimizi yapıyo konuşuyo zaman ne çabuk geçti öyle.

biz de sarperimle kayramızı öpüyoz canım  :opucuk:



°•.ℓανιηуα.•°

bebeğim...

sen ne kadar büyüsen de benim bebeğim olarak kalacaksın.. babanla eski video görüntülerini izledik. Allahım nasıl şirinsin öyle. daha 7 aylıkken babababababa diyomuşsun. o zamanlardan belliydi erken konuşacağın.  :nazar: biz izlerken sen sabote ettin tabiki  :laughing7: kendine abi abi dedin ve kıskandın  :love9: az kalsın kameramızı kıracaktın  :ehi: bizim başkasını sevdiğimizi düşündün  :ehi: canım yavrum. biz senden daha fazla kimi seebiliriz ki... en değerlimiz her şeyimizsin sen...

dün büyük halanlara gittik. ordan da balçova agoraya gittik. sana bayramlık alalım diye. ama alamadık. çok kalabalıktı. annecik sana bu gün ya da yarın alacak ciciler. Büyük halanlar sana hayran kaldılar. ayşee celal diyişin yok mu. onları mesthettin. bi de ismail amcanı taklit ettin ya, şaşkınlıktan öldürdün onları. pepe dergisini gösteriyoruz sana,sarper pepe napıyo diyoruz sen aynen pepe gibi gözlerini kısıyorsun ve onun gibi poz veriyosun. sarper maymuş napıyo diyoruz hemen onun gibi nuna nuna gibi sesler çıkarıp dişlerini gösteriyosun  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: sevimli bıdık seni. halanlar maşallah nasıl akıllı çocuk bu böyle dediler. ne yaramazlığı var ne de mızmızlığı  :nazar:

gerçekten de doğduğundan beridir annesini hiç üzmedi oğluşum. hep akıllı ve pozitif oldu yavrum. sevgi kelebeği , akıllı bi çocuk oldu yavrum. maşallah sana bebeğim....

canparem her şeyim... sen nasıl bi çocuksun öyle. kanım kımıl kımıl oluyo...  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

canım yavrum...

kurban bayramımızın 1. günü. çok şükür kesildi kurbanımız  :amin: Allah kabul etsin. evdeyiz ama çıkamadık bi yere. akşama cici annenlere gideriz ancak. gurbette olmak ne zormuş. şimdi anneannenlerin yanında olsaydık  :-[ ne iyi olurdu. sana bayramlıklarını aldık. öyle güzeller ki. giyince tam bi delikanlı oldun. maşallah sıpama  :nazar:

beni şaşırtmaya devam ediyorsun. canım oğlum... dün sana sarper biiiiir dedim. sen ikiiii dedin. ben 3 dedim sen 6,7 dedim sen 9 ve 10 dedin  :-ooo inanamadım bi daha saydık beraber. kuşum sen saymayı nerden öğrendin  :dontknow: babanı çağırdım bi daha saydık adam da şoke oldu. ciciannen öğretmiş olmalı  :k06: kuzum korkuyorum senden  :ehi: bu gün de harmandalını açtım,kollarını kaldırdın bildiğin harmandalı onadın. baban habire açıp müziği oynayınca kapıyosun haliyle  :k06: iki kolunu kaldırıp parmaklarını şıklatıp koca koca adımlarla oynayışın yok mu  :k06:  :nazar: maşallah sana güzel oğlum benim...

bu gün ilk kez bıldırcın yumurtası yedin. yedin bakalım bundan sonra vericem oğluşuma.

biraz burnun akıyo ama inşallah ciddi bişi değil. serum fizyolojikten damlatıyorum burnuna. inşallah bişi olmicak yavruma  :amin:

balım kaymağım her şeyim... seni seviyorum,daha nice bayramları beraber geçirmek dileğiyle...  :amin:



melek100lü

 :nazar: maaşallah benim akıllı bıdığıma  :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

canparem canımdan parçam...

bir kurban bayramını daha geride bıraktık... bayram bize pek uğramadı yavrum. yine yalnız ve hüzünlüydü... şunu anladım ki sağlıklı geçirdiğimiz her gün bize bayrammış zaten.. bütün bi bayram hastaydık. sen griptin ben de.. daha sonra öksürmeye de başladın. ama seni bayramın 2. günü hemen özel doktora götürdük. şurup içiyorsun çok şükür iyisin şimdi. koskoca bi bayram tatilini evde çekirdek ailemiz beraber geçirdik  :love9: bir tek cici annenlere gittik bayramlaşmaya. bir de babanın rica minneti üzerine babaannenler geldiler. baban küsmeseydi gelmeyeceklerdi herhalde. en son taaa diğer bayramda görmüşlerdi seni. ben olsam seni özlerdim,dayanamzdım... hani torun başkaydı...

sana nazar değiyor kuşum. sen gider de daha 16.5 aylıkken 10a kadar sayarsan,güzel güzel konuşursan değer tabiki  lokumum  :k06: bildiğin sayıyosun 10 a kadar. gerisini denemiyorum sayarsın diye korkuyorum.  :ehi: renkleri öğrenmeye çalışıyorsun şimdi. tek kelimelik konuşuyordun ama birkaç gündür 2 kelimelik cümleler de kurmaya başladın. mesela baba gitti,hasta oldum,sandalyeye oturdum,hadi gidelim.bu benim.....vs... aklıma gelmiyo bile  :k06: akıllı bıdık seni. arabamız ne marka diyoz sen hemen reno megaannnn diyosun  :k06: bi şeyi bi kere söylememiz yeterli. sana puzzle aldık. hayvanlar var üzerinde. sen o hayvanı bulup yerine yerleştiriyorsun. yemin ederim bi defada öğrendin hemen yerleştirdin hayvanları. beni korkutuyorsun  :k06:   :nazar:

öyle güzelsin ki.. ay yüzlüm bal oğlum benim... sen tam olarak bi iyileş deli gibi gezicez oğlum.. bu sabah daha iyiydin,akşamdan beri hiç öksürmedin. burun akıntın da kalmamış. geçti sanırım  :amin: sen iyi ol da bebeğim ben tüm hastalıkları çekmeye razıyım. sana gelen her şey bana gelsin bitanem  :love9:



melek100lü

 :nazar: :nazar: maaşallah de çocuğa kendi kendine nazar etcen kız  :k06:

yüzbinkere maaşallah akıl küpü bunlar akıl  :opucuk: :opucuk:

burcum

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sarperimize :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

saolun kızlar.  :opucuk:

valla en çok anne babanın nazarı değermiş ya zaten. bilmiyom gari.

eşim de diyo söyleme şu çocuğun yaptıklarını. napayım görgüsüzüm ilk bebeğim gurur duyuyorum söylüyom napim.



melek100lü

bende çok nazar ederdim  :sad1:

illaki ya hasta olurdu yavrularım daha düşer bişeylerini acıtırlardı  :sad1:

ondan dedim yanlış anlama  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

canım benim ne yanlış anlaması. çok doğru diyon. gerçekten de en çok bizim nazarımız değiyo.

görüşüyor musun melek çocuklarınla. of yaaa... duygularını anlayabiliyorum  :-[ Allah yardımcınız olsun.  :amin:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

 :nazar: :nazar: :hello2: :hello2: masallahh sarperimizeee ecrede erken konuscak galiba bana anne anne diyo  :hello2: :hello2:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 01 Kasım , 2012, 13:19:49
:nazar: :nazar: :hello2: :hello2: masallahh sarperimizeee ecrede erken konuscak galiba bana anne anne diyo  :hello2: :hello2:

oy maşallah kevserim ecreme  :nazar:

sarper de onlarla başladı konuşmaya. ve gerçekten şimdi beni şok ediyor. küçük adam oldu. konuşuyo bildiğin. hayvanların çoğunu biliyor,doğayı çevreyi tanıyor. 10 a kadar sayıyor.

ilgi+genetik yatkınlık oluyo kevserim. ecre de erken konuşur. çünkü annesi ilgileniyor kızıyla  :nazar:



°•.ℓανιηуα.•°

ay yüzlüm,meleğim...

cadı oğlum benim ne fenasın sen öyle. çok yaramaz oldun var ya,her yeri biribirine katıyosun,maymuşum benim. maymuş diyince aklıma geldi. pepe napıyo sarper dediğimizde hemen pepe gibi gözlerini kısıyosun  :k06:

dün doktora kontrole gittik bebeğim. çok şükür iyisin nartanem  :amin: doktor amcan bize senin gelişiminle alakalı bilgi veriyodu. bu ayda 5 kelime söyler dedi. biz babanla birbirimize baktık ve kıs kıs güldük. doktor sordu ne oldu diye. biz de sarper konuşuyor,söyleyemediği kelime yok dedik. doktor oğlumuzun zihin gelişimi oldukça önde o zaman dedi. farklısın sen meleğim çok çabuk kavrıyorsun. bu gün üçgen ve kareyi öğrendin. şekil kutuna geometrik şekilleri atıyorsun. ordan üçgen ve kare diyerek gösteriyosun  :k06:

bu gün parka gittik beraber. biz gezerken baban da temizlik yaptı  :laughing7: çok eğlendik,epey koşturdun,çimlerde koştun dolaştın. bol bol güneş depoladın. artık havalar da soğuyor bakalım içeri tıkılcaz,inşallah sıkılmazsın. çünkü her gün sokağa çıkıp çocuklarla oynamaya da alıştın. artık yabancılık çekmiyorsun. mesela okulumuzda 29 ekim kutlamaları oldu,sen de geldin. bütün okul üzerine hücum etti. sen çok eğlendin  :k06:

sana geçen yıl sinbonun soğuk buhar makinasını almıştık. baban onu beğenmiyor,gittik weeweelinkini aldık. en iyisi olsun diyor baban. sana para harcayınca adam pek bi mutlu oluyo :k06: en değerlimiz en kıymetlimizsin sen... canım yavrum.. dünya biyana sen bi yana... çok seviyorum çookk...  :love9:



Balböceği

Maşallah sarpere  :nazar: :nazar:

Sular seller gibi konuşsun.  :muzz: darısı hako'ya  :ehi: :ehi: :ehi: