♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

az evvel uyuttum seni...  :love9:

umarım hayat boyu bu neşeli ve sevimli hallerinden hiç bir şey yitirmezsin... Rabbim seni gülesin etrafını şenlendiresin diye mi yolladı... cancağazım  :love9: bir insan bu kadar mı tatlı olur.  :k06:

sarper,artık neler yapabildiklerini nasıl yazıcam bilemiyorum. her günümüz o kada dolu geçiyor ki. söyleyemediğin kelime yok. algılaman artık mükemmel. birincisi hiç salak bi çocuk değilsin,ikincisi kendini herkese sevdiren tam bi maymuşsun  :k06: seni çok seviyor bu annen  :love9:

her gün kitap okuma saatimiz,oyun saatimiz var. ben kitap okurken sen beni pür dikkat dinliyorsun. kucağıma oturuyorsun,kitabı da senin önüne açıyorum,sen gördüğün her şeyi söylüyorsun. çiçek,ağaç,deniz,havuz,bulut,yıldız,aydede,uğur böceği....... daha neler neler...

sokağa çıktığında herkese sarılıyorsun.  :k06:maşallah sokaktaki çocuklara öyle bi aşılamışsın ki herkes toplara gogili gogili goool diyo  :ehi: :ehi: :ehi: ama sen artık demiyosun  :( artık toplara gol ya da top diyosun. bense çok özlüyorum gogili diyişini  :love3:

dün topu attım tuttum dedim. sen de attım tuttum dedin  :k06:

ay yüzlüm canım oğlum. senin gibi bi oğlum olduğu için çok ama çok şanslıyım  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

meleğim....

bu gün yine dolu dolu bir gün geçirdik. planda izmire doğal yaşam parkına gitmek vardı ama olmadı.

biz de eymen abinlerle salihliyi gezelim dedik. iyiki de gittik. çok eğlendin. tabii sen özgürce dolaşmak deli gibi gezmek istiyorsun  :k06: seninle gezmek artık daha da zorlaşıyor. salihli kipanın içinde eymen abinle beraber arabaya bindin. o sürdü sen de kuzu kuzu oturdun yanında. hiç kımıldamadın  :laughing7: normalde kurtlu sarper durur mu hiç yerinde. ama gayet uslu uslu oturdun. ordan annecik kendine bir sürü alışveriş yaptı. tabii sadece bana alınmadı elbette. senin için de oyuncakçıdan bir sürü şey aldık  :love9: bi tane inek ( sen ineklere bayılıyorsun ) masa saati, kuru boyalı ve keçeli kalemler, oyun hamuru, boyama kitabı ve resim defteri  :laughing7: hatta gelir gelmez hemen resim defterimize resimler çizdik. ben çizdim sen karaladın  :ehi: ama biliyor musun gayet düzgün çiziyorsun. bu defteri saklicam. ilk karalaman ilk resmin diye.

alışverişten sonra çamlıkların arasında bi köftecide doğayla başbaşa köfteler yedik. sen 4 tane koca koca köfteyi götürdün.  :hungry: maşallah sana kuzum benim. ekmekleri de götürdün hatta salata bile yedin. aferin sana canım oğlum. hiç üzmüyo artık beni oğluşum..

sihirli ayne diye bi oyuncağın var. orda bi müzik var. o tuşa basıp ellerini kaldırıp oynayışın yok mu öldürüyosun babanla beni gülmekten. bi insan bu kadar mı güzel oynar. ah tatlı yavrum benim.. arabada gelirken babanla birbirimize baktık,baban dedi ki 2 yıl önce arabamızın arkası boştu,orda kimse oturmuyordu. ama şimdi arka koltukta yavrumuz oturuyor... şükürler olsun....  :amin: sen en mükemmel şeysin aşksın.. en büyük hayalimdin. ama ben seni hayal dahi edememişim. sen bambaşka bişiysin. bi gün bu annen senin yüzünden kafayı yer  :laughing7:



°•.ℓανιηуα.•°

canım oğlum  :love9:

serpiliyorsun selvi boylum  :nazar: sanırım eski hallerini çok özleyeceğim. büyümüş halin de çok sıpa ama eski hallerin ahhhhhh yememek mümkün mü...

dün balıkçıya balık yemeye gittik. sen mekanın salıncağında sallanırken o kapalı havada bi baktım uçaaak diyosun. ben de hani oğlum dedim. bi baktım gerçekten de tepemizden uçak geçiyo  :k06: ne keskin gözlerin varmış. zaten hiç bir şey dikkatinden kaçmıyor ki.

kipaya da gittik. kipayı görünce kipaaaa diyosun  :k06: atlıkarıncaya bindin. deh deh diyosun  :k06: nasıl mutlu oluyosun nasıl  :ehi:

sarper doydun mu dediğimizde karnına vurarak doyduuuum diyişin,hadi sarper otur dediğimizde oturdumm diyişine hastayım. nasıl güzel diyosun öyle.

artık her akşam resim defterimize ve boyama kitabımıza boyama yapıyoruz,resimler yapıyoruz. ben ne resmi yapsam sen hemen söylüyosun. mesela elma çiziyorum elmaaaaa diyosun hemen. daha neler neler.

oyun hamurumuz da var. sen biraz dağıtıyorsun ama olsun.  ::) hatta yerleri falan da boyamaya başladın. napalım artık.

canım sarperim. çok güzelsin çok yumuşaksın. sana sarılıp uyusam bi gün.... ah... ama izin vermezsin ki . biraz kurtlusun  :ehi: sarper=aşk..  :love9:



Sır_Çiçegi

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: maşallah

oğlumun örnek abilerinden birisi :k06:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

°•.ℓανιηуα.•°

teşekkür ederiz teyzesi..  :opucuk:

bi de siz gerçeğini görün. burda anlattıklarım ne ki. çok şebek,çok kendini sevdirir. nereye gitsek maymuş maymuş olur,çok fena çok  :love9:



Sır_Çiçegi

Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

°•.ℓανιηуα.•°

canımın parçası ay yüzlü oğlum  :love9:

ah kuzum benim şu köpek dişlerin de ne inatçı çıktı. bi çıksalar... sen de rahatlayacaksın. yazık yavruma gece uykusundan sancılanarak uyandırıyo oğlumu. 2 gece önce uyandın,sarper noldu oğlum neden uyandın dedim. bana parmağınla damaklarını gösterip ufff dedin  :-[ bi de yüzünü böyle ağlamaklı yaparak. yavrum benim. geçen gece de yine uyandın,koştum yanına,sarper noldu dedim,gilatta deyip elini gösterdin. sinek ısırmış yani oğlumu. canımın canı sen derdini anlatmaya da mı başladın.

akşam babanın okulundan arkadaşımız ve sude ablanlar geldiler. arkadaşımızın emir isimli bi oğlu var. o da 2 yaşında. öyle güzel oynadınız ki. senin o kendine güvenen rahat tavırların çok hoşuma gidiyo. bir çocukla beraberken bambaşka biri oluveriyorsun. öyle mutlu oluyorsun ki o kuduruk ve neşeli haline bayılıyorum  :love3: her gün birileriyle vakit geçiriyorsun,insanlarla içiçesin... gündüz ciciannen akşamları da biz seni gezdiriyoruz. ya misafir geliyor ya da sen gdiyorsun misafirliğe. sosyal olucaksın,bu şimdiden aşikar.  :nazar:

bu sabah yine annenle babanı çağırdın yanına. şöööyle 2 kolunu doladın omuzlarımızdan ikimize de sarıldın. bi de sıvazlaman yok mu. küçük adam seni. bize sarılınca nasıl mutlu oluyorsun. sevgi böcüğüm benim  :love9: o minnak kollarınla sarılışın dünyadaki en güzel duygu. bi de o sütlü ağzınla öpüşün... ahhhh mesthediyorsun... bu arada sütlü diyince artık yavaş yavaş inek sütüne de alışıyorsun. her akşam suluğunda kendin içiyorsun. onun yanında meme de vazgeçilmezin tabiki. nasıl bırakacaz bilmiyorum memeyi.

annem,ay parçam. sana hayranım.. seni seviyorum.
.
  :love9:



melek100lü

 :nazar: :nazar: maaşallah paşama  :opucuk: :opucuk:

keşke hiç sıkıntıları olmasa ama  :sad1:

rabbim görünmez kazalardan belalardan korusun  :amin: :amin:

iyi derdini anlatmaya başlamış çokşükür  :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

ÇOK ŞÜKÜR MELEĞİM.. ALLAHIM DERMANSIZ DERT VERMESİN DE BU DİŞ ACILARI GEÇER ELBET.

ANLATIYO DERDİNİ YAA MELEK TEYZESİ. OĞLUM ŞARKI BİLE SÖYLÜYOR. PEPENİN BABAM ŞARKISI VAR YA ONU ELİNE MİKROFONU KAPIYO SÖYLÜYO. YAZMAYI UNUTMUŞUM  :k06: UNUTUYORUM BAZEN.



aydinays

Maşalalh sarperime canm. Ne kadar büyüdü. Minnak adamım benim. Dişleri çok mu ağrıyor kıyamam. Bizimkide yine 4 diş birden çıkarıyor. 12 diş yaptık. Bundan sonrakilerden çok korkuyorum. Çene dişleri daha zormuş. Yavrucaklar ağrısız sızısız .ıkarsalar keşke.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

oooyyy kıyamam kayrama. canım gerçekten de bu çene dişleri yani köpüş dişleri çok zormuş. nasıl kabarmışlar bi görsen  :sad1:

bizim de 12 tane var işte köpekleri bekliyoruz.

zaman ne de çabuk geçiyor değil mi. şaşkınlıkatan ölüyorum bazen. yapabildikleri çok hoşuma gidiyor. evlat bambaşka bişiymiş yaaa. çok seviyorum çook. şimdi uyuyo. uyanmasını bekliyorum valla nasıl özledim bi de  :love9:



aydinays

kıyamam sarperime. Sanırım kayrada ara vermeden köpek dişlerini çıkaracak kuzum. Çünkü onunda üst çenede damak kocaman şişmiş. Yemek yemiyor. gören zayıfladı diyor. Sinir oluyorum. Ama anlatamıyorum kimseye hala kusuyoruz kusmamız geçmedi. Mideside hassas birde 4 diş birden çıkarmak sanki kolay. Artık yatan bir bebek değil. Harekette sınır tanımıyor.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

bal oğlum kuş lokumum  :love9:

az önce su çiçeği aşımızı olduk. inşallah sorunsuz bir şekilde olmuştur da sana sıkıntı çıkarmaz yavrum. boyuna posuna baktılar. 11400 kilo 85 cm geldin.  :nazar: hemşiremiz ne yediriyonuz bu çocuğa maşallah boy almış gitmiş dedi  :k06: canım benim.. sen sağlıklı ol da gerisi boş.

aşıdan sonra öğle aramda cicianneyle beraber parka gittik. oğluşum tahtıravalliye,salıncağa ve kaydırağa bindi. arkadaşları geldi oğlumun beraber oynadılar. ordan çimlere gittik oğluşumla dört nala koştuk. uçak olduk oğlumla. uçak ol sarper diyince zaten kollarını arkaya doğru gerip kafayı da öne getirip uuuuuu diyip koşuyorsun zaten  :ehi: beraber o şekilde koştuk da koştuk. senle vakit geçirmek nasıl da güzel.  :love9: ağaçları sevdik. cici yaptık. dallarını koparmamamız gerektiğini onların da canı olduğunu söyledim. beni pür dikkat dinliyorsun. gittin ağaca sarıldın sonra  :k06:

eline mikrofon alıp da babababababam şarkısını söylemen yok mu. bildiğin söylüyosun.  :nazar: bi de tempo tutarak sağa sola sallanarak söylüyosun ya seni böööyle alıp içime sokasım geliyo. bıdık seni. canım oğluşum benim  :love9: 



kelebegimm

Maşallah canım kilosu boyu cookkk güzell  :nazar: :nazar:
Akıllı kuzum benimmm yerin ben onuuu :love9: :love9:


]

°•.ℓανιηуα.•°

çok teşekkür ederiz ayşenur teyzesi  :opucuk:

efe de şöööle agu mugu demeye başlasın sana gülümseyip tepkiler versin hemen günlük oluştur. sabırsızlıkla bekliyorum paşamın günlüğünü  :k06: