29 Mart , 2024, 16:13:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 16 Haziran , 2012, 22:40:22
:icon_thumright: cok begendim gercekten süper fikir inş. bizde yaptırırz babamıza  :occasion5:

yaptır canım yaptır. ben bi de ikisinin fotoğrafını da logo bölümüne koydurdum  :k06: eminim eşin bayılır.



°•.ℓανιηуα.•°

aşkların en güzeli...

oğlum benim, nartanem, nurtanem... çok seviyorum seni çok...

kuşum artık profesyonelce yürüyorsun,devrilmeden hızlı hızlı yürüyorsun. bu işi de iyice kaptın. ve bu aralar bana daha bi düşkün oldun,ne olsa illa bana gelecen  :k06:

cici annemizin kızı betül var ya, sen onu ellerine krem sürerken görmüşsün sanırım. sarper betül nasıl krem sürüyo ellerine diyoruz,hemen ellerini ovuşturup bişi sürüyomuş gibi yapıyosun. betül nasıl sakız çiğniyo diyoruz hemen cık cık ağzında sakız varmış gibi şaplatıyosun  :k06: taklitçi bıdık seni  :k06: gözünü burnunu kulağını da gösteriyosun. tam bi maymuş oldun elimizde  :k06: hele o göz kırpışın.. ahhhhh yirim seni minnak paşam  :ehi: yıldıjjjj ve aydede deyip gökyüzüne bakışın... Allahım nerden kapıyosun bunları. teyzen gitti ama hala arkasından aaanuuu diyip duruyorsun  :(

okulumuza öğretmen arkadaşlarımız kendi bahçelerinde yetişen tamamen organik meyveler getiriyorlar. kiraz,tatlı erik falan. ben onlardan toplayıp sana getiriyorum.  :k06: sen de bi güzel yiyorsun. koca bi eriği ısıra ısıra yedin bu gün. kirazlaeı zaten acayip götürüyorsun  :laughing7: yaz meyvelerini sevdin sen. 2 gün önce ilk kez kara dut yedin  :k06:

ben sana meyve ayırınca öğretmen arkadaşlar şaşırıyorlar. senin başka işin gücün yok mu sen bu çocuğu neden bu kadar kendinden fazla düşünüyorsun diyip dalga geçiyorlar benle  :k06: onlar bilmiyorlar ki ben seni her zerremle istedim,çok diledim,çok sevdim... bunu bilemezler. belki arkadaşlarımı senin yüzünden sıkmış olabilirim  :suclu: sarper bunu sever, sarper böyle yapar, sarper şöyle yapar demekten yıldılar artık  :k06:

geçen gün baban kolayı yine herzamanki gibi şişeden içiyordu  :caca: sen de ona baktın gogili goool dedin. biz de anlam veremedik neden gogili diyo acaba dedik. bi baktık meğersem şişenin üzerinde top resimleri varmış  :k06: :k06: :k06: hiç bir ayrıntı gözünden kaçmıyor...

annem sen beni resmen kıskanıyorsun. dün amcanın düğünü için bana kıyafet bakmaya gittik. sen babanda bi saniye durmadın,sürekli çığlık attın,bana elbiseleri denettirmedin resmen :k06: üstümdekileri yolmaya çalıştın :k06: anneni kıskanıyosun sen haaa. yirim seni aşk parçam.....

ay parçam, güneş yüzlüm.. sen öyle bi aşksın ki. senden ötesi yok...



muhribe

canım sarper, tontiş sarper  :love9: :love9: :love9:

yerim ben seni bıdık, delikanlı olmuş da annesini kıskanırmış  :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 19 Haziran , 2012, 15:55:36
canım sarper, tontiş sarper  :love9: :love9: :love9:

yerim ben seni bıdık, delikanlı olmuş da annesini kıskanırmış  :opucuk: :opucuk:

betül artık tombiş değil yaaaa  :'( o kadar hareketli ki karınca eti yemiş mübarek  :k06: ne yese anında yakıyo. hatta 300 gr. vermiş.

kıskanıyo beni ya. deneme odasına giriyorum ses yok,dışarı çıktığım gibi üzerimdekilere bakarak bağırıyo  :ehi:



muhribe

olsun, şimdiye kadar aldığı kilolar yeter onlara  :flowers:

yiğit de öyle, yemek yerken bile odayı turluyor. biz de peşinde tabi. ne sandalyeye oturuyor ne ana kucağına. illa dolaşacak. kilo mu tutar öyle  :) aman kilo olmasın zaten, bütün dünya obeziteyle mücadele ediyor, biz çocukları şişirme derdindeyiz  :k06:

aydinays

Yerim ben sarperimi. Erkek olmuş annesinide kıskanırmış. Maşallah minik bıdığıma.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: aydinays - 19 Haziran , 2012, 16:04:00
Yerim ben sarperimi. Erkek olmuş annesinide kıskanırmış. Maşallah minik bıdığıma.

canım benim çok teşekkür ederim  :opucuk:



°•.ℓανιηуα.•°

senin içeride gogil goooool diye seslerin geliyor. ve ben seni yememek için kendimi zor tutuyorum nartanem. günlüğümüze de yazmam lazım. artık pek yazamıyorum çünkü sen hep ilgi bekliyorsun bütün gün seninle oynuyoruz,ama sen hiç doymuyorsun  :k06:

kuşum dün çeşmeye denize gittik günübirlik. sırf seni bi denize sokalım bakalım otele falan gitsek nasıl olur diye bi prova yapalım dedik. baban sana şişme bi bot almış,üzeri çadırlı  :k06: ona oturturuz seni yüzdürürüz dedik ama sen hiç yanaşmadın. sudan çok korktun hep ağladın  :-\ normal tabiki ilk kez denize giriyordun. benim de suya girip seninle oturmam lazımdı ama ben giremedim kuzucuğum. ben de girseydim eminim bu kadar korkmazdın. uğur amcan ve sinem teyzenler de geldiler. eymen abin bi güzel yüzdü. biz de kumsalda dolaştık,kuşları sevdik.

çeşme maceramızın en güzel yanı uğur dündarla tanışmamız oldu. arabamızı bi yere park ettik. ordan yaşlı bi teyze seni gördü ve sana bayıldı . aldı kucağına seni epey oynaştınız. ve evinin garajına park etmemizi söyledi. o konuda şansımız epey yaver gitti. orda zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz diye sorduk,teyze uğur dündarın evini göstererek işte orda uğur dündar oturuyo,onlarla vakit geçiriyorum demesin mi. annen durur mu hiç. hemen seni aldığım gibi gittim korumasına rica ettim. uğur dündar çıktı dışarı ve fotoğraf çekildik,tanıştık,konuştuk. gayet mütevazı ve karizmatik biri.

annecim çok seviyorum seni yavru kuşum. miniğim,ay parçam... şimdilik bu kadar. aslında yazacak daha çok şeyim var ama sen yaramazlık yapıyorsun. şimdi hatta yanıma geldin yürüyerek, peşimde dolanıyorsun. seni yemem lazım.  :hungry: :hungry: :hungry:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

°•.ℓανιηуα.•°

benim küçük sevgilim...

her geçen gün sana daha da bağlanıyorum.. sana olan sevgim yığılarak ilerliyor... paylaşımlarımızın artmasının etkisi büyük sanırım...

sen bu aralar bana daha bi düşkün olmaya başladın.. başın sıkışsa hemen bana doğru geliyorsun,bi yerin acısa bana doğru uzanıp hadi beni kucağına al dercesine yalvarırcasına bakıyorsun... bana böyle düşkün olman hoşuma gitmiyor değil  ;) baban da bunun farkında ve sanki biraz kıskanıyor gibi  ;D bana o bakışın,sürekli gelip gelip sarılışın, öpüşün.. ahhhh... içim eriyor bitiyorum.. evlat ne güzel bişiymiş öyle.. o kokun, sıcaklığın sarhoş ediyor beni sarhoş... en güzeli de bana sarılıyorsun,diğer elinle babanı çağırıyorsun ve ikimize birden sarılıyorsun. bi de arkamızdan sıvazlıyorsun. buna bayılıyorum işte  :love9: mutlusun sen bizimle. bunu hep gösteriyorsun.. biz de seninle mutluyuz kuzum. evimizin neşesi, direğisin...

akşam köşe bucak beni aradın. ben saklandım diğer odaya,sen bütün odalara baktın,gittin geldin,ağlamaklı oldun,beni bulamadın. en son baktım ağlıyorsun dayanamadım ceeee yaptım,nasıl kuduruyorsun nasıl hoplayıp zıplıyorsun anlatamam. seni kucağıma aldım bana öyle sarılıp öptün ki, gözlerinin parıltısı içimi eritti. kurban olurum,ölürüm ben o mutluluğuna. benden hiç ayrılmak istemiyorsun. napıcam ben seni deli oğlan  :k06:

bu gün sana havuz aldık. sen girmek istemedin havuza ama yavaş yavaş alıştırdık. önce baban o koca cüssesiyle havuza oturdu,sonra toplarını,arabalarını, kedili stickerını da havuza koyduk. öyle öyle alıştın. yarın balkonda havuz sefası yapıcaz  :k06: baban seni çıkarıp kendi oturmazsa iyi  :k06:

sana artık hiç bişeyi özel yapmıyorum. biz ne yersek yiyorsun. meyvelere düşkünsün. eriği ve kirazı bol yiyorsun. ama balık yemiyorsun. annen sana balık yağı alıcak bitanem. almicaktım ama balık yemediğinden alıcam artık. vitaminsiz kalmana tahammül edemem. memeyi emiyorsun, o konuda sıkıntımız yok çok şükür. inşallah 2 yaşına kadar devam annecim...

ezan okunduğunda ellerini yüzüne sürüp amin yapıyorsun. bunu da öğrendin. sen bu kadar akıllı olmak zorunda mısın,zeka küpüm benim..  :k06:

artık yürürken hiiiç düşmüyorsun. ben de seni serbest bırakıyorum,arkandan dolaşmıyorum. maşallah öyle kolay yürüdün ki... kendine güvenin tam. hiç düşerim bi yerim acır diye çekinmedin. hep dimdik yılmadan yürüdün. adını boş yere sarper koymadım ben. sen her işini kendi gören,efendi,dürüst,sağlam bir kişilik olacaksın. insan neye inanıyorsa onu yaşar. ben buna inanıyorum. öyle olacaksın. özgüvenin her daim tam olacak. ben kendi adıma bunun için hep mücadele edeceğim. canım oğlum,her bi şeyim, varlığım, yaşama sevincim..



°•.ℓανιηуα.•°




°•.ℓανιηуα.•°

şekerparem,ballı lokumum  :love9:

aşk tanem benim dün akşam babanla beni çok şaşırttın. okuldan senin için çarptığım bi müzik kitabı vardı ( içindeki bütün şarkıları anasınıfı öğretmenimizden öğrendim,resimlerini sana göstererek şarkılar söylüyoruz beraber ) orda atatürkün fotoğrafları var. sana daha önce hepsini gösterdim,atatürk dedim. akşam sordum,oğlum bı kim. sen akakurk gibi bişi dedin. babanla ben çığlık çığlığa sevinçten bi hal olduk. sen de bize bakıp el çırptın.  :hieyt: bi daha sorduk yine akakurk dedin  :k06: sarper amin diyoz hemen dışarı bakıp ezan sesi geliyor mu diye dinliyorsun. ezan okunduğunda da direkt ellerini yüzüne sürerek amin yapıyosun  :k06: zeka küpüm benim  :love3:

müzik kulağın kesinlikle var. her müzikte tempolu oynuyorsun  :-* öyle neşelisin ki evimize ışık saçıyorsun ay parçam benim..

otel rezarvasyonumuzu yaptırdık. didimde büyük anadolu didim resort diye bi otelde kalıcaz 3 gece 4 gündüz. senin için araştırdım özellikle bitanem. herşey dahil konsepti ve 5 yıldızlı. umarım orda çok eğlenceli vakitler geçircez kuzucum. ilk deniz tatilin olacak. inşallah her yaz böyle bi tatili planlıyoruz. fazla uzaklaşamadık,aslında yola dayanabileceğimi bilsem bodrum ya da marmaris istemiştim. ama çok uzaklar bitanem. sen dayanamazsın o kadar yola  ::)

şimdi uyuyorsun.... kaynamış mısırını,çorbanı,kirazını yedin,bi de emdin mışıl mışıl uyudun... altını azıcık açık bırakayım dedim. yazık sana hep bezle yaşamak ne zordur kimbilir. hemen çişini yaptın,üzerini değiştim bacaklarını yıkadım,nasıl olsa yeni yaptın bi daha yapmazsın dedim ama anında yeni kıyafetlerine yine yaptın :ehi: ben de bağladım valla. bi de kaka yaparsan  :ehi:

annem... akşama balık restoranta balık yemeye gidicez. inşallah yersin kuşum. aşkım benim her zerrem. çok seviyor annen baban seni.  :love9:



<<AyBüKe>>



   Demek yaptırdınız otel rezervasyonunuzu canım, çok sevindim  :hello2: :hello2:  Hangi tarihlerde orda olucaksınız peki ?  Birde Büyük Anadolu Didim Mavişehirdeymiş, biz Altınkum'da olucaz görüşme imkanımız olur inş. canım  :D

   Biz teee Bartın'dan geliyoruz Didim'e  :k06:  Yollar engel olmadı bize ,Asya alışık uzun yollara  :)  Şaka bi yana da valla sırf o yollarda perişan olmasın diye uçakla gelicez yoksa bu sıcakta bende cesaret edemezdim çocukla o yollara ..

°•.ℓανιηуα.•°

canım benim  :love9:

biz 30 haziranda girip 3 temmuzda çıkıcaz. sizin tarihler neydi?

valla ben de sırf sarper için yakın olmasını tercih ettim canım  :icon_thumright:



<<AyBüKe>>



  aaa tühh ya biz 4 temmuzda Didim'de olucaz canım  :'(  Görüşemicez desene, kısmet işte  :sad1: