♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

muhribe

Sarper mutlu bayramlar teyzem.. Annenle babanla nice bayramlar gör :)

°•.ℓανιηуα.•°

annesinin kuş lokumu  :love9: :love9:

annemm... sen başıma gelen en güzel şey,birtanem,akıllı bıdığım,şeker çuvalım,ballı ballı ne varsa işte o... kuşummmm.... bayramın ardından ancak yazabiliyorum nartanem..

yapabildiklerin yeni yeni öğrendiklerin var. öğrendikçe mutluluğun bizim mutluluğumuz katbe kat artıyor.. bu arada iyice tehlikeli madde olmaya da devam ediyorsun. salonumuzun camı boydan boya. sen oraya çıkıp parmaklıklarına tutunup aşağı sarkıyorsun. ve pire gibisin. bi anda nasıl da kaybolup oraya gidiyorsun anlamıyoruz  :dontknow: oraya baban bu gün bi çare bulucak,Allah korusun çok tehlikeli.  :amin: akşam komşumuz emel teyzelere oturmaya gittik. onlar da bol bol örnek verdiler,daha geçen gün burda birinin çocuğu 3. kattan düşüp ölmüş  :y25: kadın perişan olmuş. onları duyunca aklım çıktı. seni korumamız lazım bebeğim.

sarper hadi köpüşünü getir diorum bu sabah,koşa koşa gidip bana getiriyorsun. suluğunu getir diyorum onu da koşa koşa getiriyorsun. talimatları algılayıp yerine getiriyorsun  :k06: canım benim. her bişeyi anlar oldun. ne desek yapıyosun...

bi de dün akşam çok komik bişi daha oldu. film vardı izliyorduk. filmdeki adam sordu nasılsın diye. sen iyiyim demez misin  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: gülmekten koptuk. sonra baban soruyo sarper nasıl ,sen iyi diyosun, sarper nasılsın diyo,iyiyim diyosun  :k06: :k06: ey Allahım yaaa, resmen konuşmaya başladın. balkona çıkıp aydede aydede diye mırıldanıyosun,gökyüzünü gösteriyorsun. bi de tempolu oynuyosun. aydede şarkısını çok seviyorsun. sarper gökyüzü nerde diyorum yukarıyı gösteriyorsun direkt.  :k06:

koşa koşa mutfağa gidiyosun,sonra yine koşarak salona geliyosun,kapıdan şööle bi kafanı gösteriyosun ve ceeee diyosun  :ehi: ardından da ben deldiiimmm diyosun  :k06: babanla hala inanamıyoruz. bu kadar erken konuşulur mu. sarper hadi gezmeye gidelim dediğimiz anda dış kapıya gidip tekmeliyosun, hadi hadi hadi diyosun  :k06:

sarper tık tıkkk diyoz, sen kim ooooo diyosun  :k06:  hele o babanı çağırışın yok mu. elinle gel gel yaparak baba delll diyosun  :ehi:

bişi daha var ( o kadar var ki aklıma gelenler bunlar ) sarper hadi uyuyalım diyorum,sen dandini datana diyosun. sıpacık sen nerden öğrendin nasıl kaptın bunları. kendi kendine ninni söylüyosun. bi de eeee eeee eeee diyosun.  :nazar:

akşam emel teyzelerde başka bi komşu daha vardı. onun bebeği de senden 1 ay kadar küçük. ama henüz yürümüyor ve konuşmuyormuş. kadıncağaz sana çok özendi. hatta biraz da üzüldü,bizim çocuk sizinkinden epey geri dedi. ben de asla kıyaslamayın,her bebek farklıdır falan filan dedim ama nazar değecek diye de korktum. sen çünkü bütün maharetlerini sergiliyosun,insanlar şaşırıyo ve imreniyo. o nedenle aldım seni babana getirdim,ben 1 saat daha oturdum. ilk kez sensiz bi yerde oturdum annecim. sanırım sen artık büyüorsun annecik biraz daha rahatlicak...

eve geldiğimde anni anni diye yakama yapıştın. okul açıldığında zorlanıcaz gibi meleğim  :y25: ama annecik müdürüyle konuşacak. müsamaha isteyecek arada gelip sana bakmak için. inşalah izin verirler en azından alışana dek.

legolarını takmayı öğrendin. takıyosun bi de üstünden bastırıyorsun hıh diyosun  :ehi: geçen gün bi şekil yapmışsın annn annn diyosun. araba yapmışsın güya  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: zaten işin gücün araba gogili  :k06:

küçük sevgilim balım... seni öyle seviyorum ki... kanım kıpır kıpır oluyo seni görünce. senle hayat öyle güzel ki.. sensiz geçen günlerim beyhude geçmiş. ben sana aşık mıyım neyim  :k06: hayranım her şeyine. her zerrene. Rabbimin mükafatı bi ödülüsün bana. baban ve sen iki büyük aşkım her şeyimsiniz.... Allah bozmasın en kötü günümüz böyle olsun inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin:



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 19 Ağustos , 2012, 18:41:12
Sarper mutlu bayramlar teyzem.. Annenle babanla nice bayramlar gör :)

eşekkür ederim betülteyzecim  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: yiğiti öp yerime  :k06:



SABIRTAŞI

İNŞALLAH CANIM ALLAHIM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN EŞİNLE YAVRUNLA...... :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: SABIRTAŞI - 24 Ağustos , 2012, 01:02:34
İNŞALLAH CANIM ALLAHIM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN EŞİNLE YAVRUNLA...... :opucuk: :opucuk:

amin canım amin.. Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin.  :amin: saol  :opucuk:



°•.ℓανιηуα.•°




ƓĤ♡SƬ

maşallah cnm sarpere... bu kadar ilerlemenin nedeni hep ilgi ... :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
ilgili anne babaların çocukları daha hızlı gelişiyor...
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 24 Ağustos , 2012, 01:33:17
maşallah cnm sarpere... bu kadar ilerlemenin nedeni hep ilgi ... :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
ilgili anne babaların çocukları daha hızlı gelişiyor...

teşekkür ederim ilkayım. valla elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum,çalışıoruz babasıyla.

inşalah hayırlı düzgün işi gücü yerinde asalak olmayan bi birey yetiştiririz. o zaman ne mutlu bize.  :amin:




°•.ℓανιηуα.•°

memnun oldum büşra.

ben de öznur..

hani uyuyacaktın sen  :k06:



SABIRTAŞI

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 24 Ağustos , 2012, 01:57:03
memnun oldum büşra.

ben de öznur..

hani uyuyacaktın sen  :k06:

VALLA TAM UYUYACAKTIM BACIM BİZİM ADAMIN ELİ AYAĞI DURMUYOR UYANDIRDI BENİ BENDE KIZDIM ŞİMDİ UYUYORUM İYİ GECELERRRR. :laughing7: :laughing7: :laughing7: :wave: :wave: :wave: :wave:

°•.ℓανιηуα.•°




fıstık

Büşra uyusana güzelim sen elde salladık  :wave:

Napalım başka  :opucuk:

iyigeceler öpücüğüde verdim hadi uyu pişşş pişşş pişşş piş  :k06:



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: fıstık - 24 Ağustos , 2012, 02:08:34
Büşra uyusana güzelim sen elde salladık  :wave:

Napalım başka  :opucuk:

iyigeceler öpücüğüde verdim hadi uyu pişşş pişşş pişşş piş  :k06:

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°

meleğimm...

ballı lokmam  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

dün akşam oyuncağının kapağını kapattın, oyuncak güle güle dedi. sen de ardından güle güle dedin. babanla gülmekten öldük,sen de gelip gülüyorsun yanımıza  :k06: papağan kuşum,ay parçam.

çok komiksin yaa, dün daha hava aydınlıktı,sen gittin gökyüzünü gösterdin,anni aydede dedin. ben de yok oğlum aydede gece çıkar şimdi olmaz dedim. sen ısrarla yukarıyı gösterip aydede aydede diyip beni çekiştiriyosun. sonra kafamı kaldırdım bi baktım meğer aydede gerçekten de ordaymış hain aydede,beni rezil etti sana  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: akıl küpüm benim nolucak senin bu halin.

her sabah babanla beraber fırına gidip ekmek alışınız yok mu öldürüyo beni  :k06: baban üzerini gigyiniyo,sen hemen anlıyosun dışarı çıkılacağını,babanın bacaklarına yapışıp kapıyı göstererek hadi hadiiii diye başlıyorsun konuşmaya  :k06: canım benim.... baban da seni bisikletine bindiriyo,beraber tin tin gidip geliyosunuz. anne de kahvaltı hazırlıyo o sırada... bu günlerimiz hiç bitmesin annecim... öyle güzel ki.... her sabah yatağımıza gelip debelenişimiz, baban sen ve ben... beraber yatak keyfi öyle güzel ki... sen bi babana sarılıyorsun babaaammmm diyerek bi de bana annemmmmm diye. bi de öyle uzatıyorsun ki annemmmmmm diye... Allahım deli olmamak elde mi.

dün balıkçıya balık yemeye gittik. sem bi güzel deniz levreğini götürdün  ;D yine atatürkün fotoğrafını görmüşsün atatürk dedin. oranın sahibi de maşallah,şimdiden öğrenmiş atatürkü,az kaldı bunlardan,sizi tebrik ediyorum dedi. biz de evet bizim oğlumuz atatürkçü aydın biri olucak inşallah dedik. inşallah öyle olacaksın meleğim...

babanı bi kandırabilsem eskişehire gidicez kuzum. bakalım,bu gün denicem. orda nişanlın var ya,hem siz de kaynaşmış olursunuz yağmur iremle  :ehi:

seni çok seviyorum balım..