26 Nisan , 2024, 01:47:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

Balböceği


°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ♥ PaPaTyaM ♥ - 14 Ağustos , 2012, 14:14:51
allah razı olsun rabbim yapılan duaları ibadetleri yüce katında kabul eylesin inşallah

amin suzanım amin....

benim 2 yıl önce kadir gecesinde regl olmuştum. son adetim de o olmuştu. hatta çok üzülmüştüm oruç tutamicam diye. ama ardından hamile kalmıştım. yüce Rabbimin mükafatıydı.

inşallah şu mübarek günde bol bol dua edelim... her şey hayırlısıysa olur.



suzannn

kandillerde yazılırmışya öylede oldu duaların karşılık buldu çok şükür

yüce rabbimin sana verdiği en değerli varlık allah ona uzun ömürler versin

allah herkesin evladına uzun ömürler versin

°•.ℓανιηуα.•°

amin canım.. bi de yüce Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..  :amin:



°•.ℓανιηуα.•°

balım kaymağım her zerrem.. annesinin sevimli şebeği  :k06:

kuşum benim... kilo alıyorsun çok şükür. verdiğin kiloları aldın  :nazar: 3 hafta içinde 700 gr. aldın.. öyle yiyosun ki şaşırmamak imkansız. ne versem açıyosun ağzına. anneciğin de seni vitaminli vitaminli yiyecklerle besliyor  :nazar: hep böyle deva et bebeğim. alt ve üst azıların da çıkmış durumda. köpek dişleri sonra çıkarmış. bakalım bekliyoruz.  :k06:

dün akşam yine parka gittik. sen parka gidince ipinden salınmış köpüşler gibi dört nala koşuyosun  :k06: neye bineceğini şaşırıyosun. bi baktım gittin kendi kendine kaydırağın merdivenine tırmanıyosun. hem de hiç yadımsın parmaklıklarından tutunarak çıktın  :nazar: nasıl mutlusun nasıl heyecanlısın parkta. her akşam inşallah gidicez bebeğim. devam  :laughing7:

baban pıka pıka pıka diye ağzıyla tempo tutyo sen de ayaklarını hızlı hızlı yere vurup pıka pıka didyerek oynuyosun. zaten yeter ki müzik duy,hemen başlarsın oynamaya  :ehi: ramazan davulunda bile oynuyosun gecenin bi yarısı  :toothy10:

dün akşam parkta senden 2 ay daha büyük bi bebek daha vardı. sen ondan yaklaşık 5 cm kadar daha uzundun. yaşıtlarına göre daha zayıf ama daha uzunsun. doktor bile demişti,uzun bi çocuk olucak. ama baban gibi zayıf ve uzun olucaksın. atletik olucaksın şimdiden belli.

annem sen üzümü nasıl seviyorsun öyle. dün yine o kadar çok yedin ki önünden çektim diye ağladın  :k06: meyvelere bayılıyorsun  :ehi:

şimdi içeriden babanın sesi geliyo. sana hikaye okuyor ingilizce. sen de bi saniye susmuyorsun,habire bişiler mırıldanıyosun  :ehi: geveze kuşum...

annesinin en değerlisi,her şeyi... çok seviyor annen baban seni...  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

16 Ağustos , 2012, 16:28:27 #725 Son düzenlenme: 16 Ağustos , 2012, 16:32:54 °•. °•.ℓανιηуα.•° .•°
akıllı bıdık sarper paşa  :love3:

dün akşam iftardan sonra sude ablanlara gittik. öyle eğlendin öyle eğlendin ki  :k06: sude de sağolsun seni eğlendirmek için elinden gelen tüm şebekliğini sergiledi.  :ehi: akşam çok güzel vakit geçirdin kısacası. eve geldiğimzde pilin bitmişti.  :laughing7: hemen uyudun  :aferin:

annemm.. dün kuru fasulye pilav yemiştin akşam. bi de epey kavun yedin. sabaha kadar gazmandın  :honk: habire uyandın durdun. hatta sabaha karşı çığlık attın  ::) karnını ovdum bacak hareketleri yaptırdım ama gazların sonu gelmiyordu. sbaha kadar doğru düzgün bi uyku uyumadık anlicağın. olsun,napayım.. içinde senin olduğu her şey çok güzel.... uykusuzluk bile  :love9:

şimdi benim mezuniyet fotoğrafım vard çerçevede,onu kapıp gelmişsin,bana gösteriyorsun,anni anni diye seviyosun fotoğrafımı  :love9: ahhhhh yirim seni minik sevgilim  :love9: :love9: :love9: :love9:

annecim,kulağını saçını,gözünü,burnunu ayaklarını gösterebiliyosun. sarper ayak nerde diyoz,önce gelip benim ayağımı tutuyosun sonra kendi ayağını tutuyosun. tarağı getirip saçlarımı taramaya çalışıyosun,saçıma bakarken kuka diyosun,toka demeye çalışarak  ;)  akıllı yavrum benim... hayat senle ne kadar güzel...  :love8:

bu akşam nereyi gezeriz bilmiyorum ama her akşam olduğu gibi bu akşam da çıkarız annecim... kurban olurum seni yaradana  :love3:



muhribe

aman kuzuma gazlandı mı kıyamam  :sad1:

kavun Yiğit'te de gaz yapıyor. karpuza göre daha az veriyorum

°•.ℓανιηуα.•°

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

malesef betüş  :ehi: gazman oldu kuşum  :ehi:

hem kurufasulye hem kavun çocuğu mahvetti. ben de kola içmiştim akşam misafrilikte,süte geçmiştir herhalde. o da gaz yaptı muhtemelen  :k06:

bu gün iyi şükür  :amin:



muhribe

annesi çocuğu pompayla şişirseymişsin daha iyiymiş  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:


°•.ℓανιηуα.•°

oğlumm... ay yüzlüm benim...

senin o yuvarlak yüzüne bakınca içim eriyo. sanki karşımda bi güneş parlıyor  :sunny: bu kadar mı temiz olur bir insanın siması. babanla diyoruz bazen imalat hatası falan yok  :k06: üzerinde iyi çalışılmış  :ehi:

annemmm. dün akşam bulvar kafeye gittik yine. orda park da var ya senin için çok ideal bi yerl. bi de çok kalabalık. sen masa masa geziyorsun,herkese elinle fıstık yapıyosun. ( sarper fıstık ver diyoz sen de elini uzatıyosun,biz öpüyoruz bu fıstık verme oluyo  :k06: )

orda başka bi okuldan rehber öğretmen arkadaşımızı gördük. o da eşiyle oturuyordu,1 yıllık evlilermiş. neyse oturduk masalarına. seni görünce adamın içi eridi. eşine neredeyse yalvaracak biz de yapalım bi tane diye  :k06: millete ilham kaynağı oluysun sen bal kaymağım  :ehi: arkadaş "bu çocukla ilgilenilmiş çok belli " dedi. beni çok onure etti. sen de bütün maharetlerini sergiledin maşallah. atatürk diyişin onları bitirdi. bi de sen kedi diyince miyav,köpek diyin hav hav,inek diyince moooo,eşek diyince aiaiai,kuş diyince de kanat çırpıyosun. onları da yapıp bi de 5 duyu organını gösterince şok oldular. 14 aylık bi bebek nasıl bilir bunları dediler  :nazar:

ah benim sevimli bıdığım... her sabah baban ekmek almaya gidiyor. malum,ben seni sık sık emzirdiğimden oruç tutamıyorum. sen de kahvaltıda ekmek ve gevrek yemeye bayılıyorsun. neyse.. her gün seni de bisikletine bindiriyor,beraber gidiyorsunuz fırına. bu gün yine seni giyindirdim,hemen kapıya doğru koşup kapıyı tekmelemeye başladın,adda adda dedin bi de baş baş bay bay yapıp ben gidiyorum diosun yani  :k06: o hallerine gülmemek imkansız. minik kuşum...

dün akşam kipaya da giittik. bayram için şekerimizi çikolatamızı aldık geldik. orda yine atlıkarıncaya arabalara bindin gamecenterde. yakınde beni oraya götürün diyip ağlayacaksın biliyorum... baban aldığımız çikolataları bitirdi bile. napıcaz kuzucum bayramda  :k06:

annesinin balı kaymağı. çok seviyorum aşkım benim.. senin gibi akıllı ve sevimli bi bebeğim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum... Rabbim senin eksikliğini vermesin...  :amin:



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 16 Ağustos , 2012, 16:36:42
annesi çocuğu pompayla şişirseymişsin daha iyiymiş  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

sorma betüş yaaaaa  :toothy10:



°•.ℓανιηуα.•°

annem annem canım annem  :love9:

sevgi kelebeğim benim... şimdi baktım o güzel yüzüne öyle tatlı uyuyorsun ki... maşallah sana sevimli bebeğim...

dün akşam ciciannenlerdeydik. sen her zamanki gibi kuduruk,şebek ve sevimliydin.. betül ablanın doğum günüydü,pastamızı aldık gittik,mum söndürdük  :hieyt: mumları görünce sen de şööle bi püffff dedin  :k06: unutmamış benim kuzucum  :nazar: mutfağa gidiyorsun geliyorsun gogili diyip duruyosun. ben de gidip bakıyorum mutfağa ama ne top var ne başka bişi. Alla alla dedim. meğer masanın altında karpuzu görmüşsün  :laughing7: bana eğilip gösterişin yok mu ahhhhhh yirim seni bıdık  :k06:

adidas hastası baban sana adidas demeyi de öğretmesin mi  :ehi: adida diyosun  :k06: dedim başka öğretecek bişi bulamadın mı. senin bu baban var yaaa,çok komik çookkk.. ona çekersen muzip komik biri olur çıkarsın  :k06:

annem hadi uyan da seveyim seni. sen uyurken bile özlüyorum seni. sen neden böyle ballısın bilmiyorum ki...



Balböceği

Oy maşallah sarper'e  :nazar: :nazar: :nazar:

Aklını kurban olurum  :nazar:  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 18 Ağustos , 2012, 14:10:57
Oy maşallah sarper'e  :nazar: :nazar: :nazar:

Aklını kurban olurum  :nazar:  :love9:

saol dezzesi  :laughing7:

yiğit hakan sarper bunlar aynı jenerasyon  :laughing7:

birbirlerine de benziyolar,saçlı falan  :k06:



°•.ℓανιηуα.•°