26 Nisan , 2024, 10:38:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

bal peteğim...

mum gibi eriyorsun gözlerimin önünde. sana bakınca içim parçalanıyor. öyle savunmasız öyle masum bi eda var ki suratında. vicdan azabı çekiyorum. enfeksiyon kapmanda hatam varsa affetmem kendimi. sen bize muhtaçsın. ben sana en mükemmel şekilde bakmak zorundayım. bakamıyor muyum ben sana. sen bana Rabbimin emanetisin.

bu gün neler denedim senin için neler... ne yaptıysam reddeddin. hiç bişi yemedin  :icon_pale: bu gün meyve bileyemedin. akşama doğru oturdum bi köşede hüngür hüngür ağladım. yalnızlığıma, çaresizliğime,senin haline... başımda bi büyüğüm olsaydı da bana yol gösterseydi. ne de çok ihtiyacım vardı. ben tek başıma babanla beraber sana en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum ama tecrübemiz yeterli gelmiyor bazen. internetten baka baka bişiler yapmaya çalışıyoruz. ama ne de olsa pratik teoriden iyidir. yetersiz kalıyoruz.

ben ğlayınca baban da hadi kalkın gezelim dedi. aklıma gamalı köftecisi geldi. sen oranın köftelerini çok seviyordun. belki yersin umuduyla oraya gittik. çok şükür bu gün ilk olarak kursağından 1 adet köfte geçti. arkasından da künefe yedin. çok şükür annen biraz rahatladı.

ordan dönüşte yine kipaya uğradık. sana traş makinası aldık. yarın traş olucaksın. ordan da  cici annenlere gittik. onlar seni çok seviyorlar. biraz kendine gelirsin diye gittik,iyiki de gitmişiz. saolsunlar seni yerlere göklere sığdıramıyorlar.

eve geldik ve zar zor şurubuu verdik. şimdi de uyudun. çok yorgun bi halin vardı. annem emmeseydin napardım ben. çok şükür emiyorsun da biraz toparlıyosun...

bu gece bol bol dua edicem yine... Allahım lütfen oğluma şifa ver. eskisi gibi olsun. hasta bütün bebeklere çocuklara yardım et...  :amin:



muhribe

Öznur içim parçalandı :( rabbim acil şifa versin sarpere :y25: kiyamam ben ona.. Tekrar doktora gidecek misiniz

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 22 Temmuz , 2012, 10:06:33
Öznur içim parçalandı :( rabbim acil şifa versin sarpere :y25: kiyamam ben ona.. Tekrar doktora gidecek misiniz

:'(

hayır canım tekrar gitmicez. çünkü doktorla cep telefonundan görüşüyoruz. onun kontrolünde yani. tüm bunların olması doğalmış. 3. gün ateş geçecek çocuk hareketlenecek ve iştahında artış olucak dedi. nitekim bu gün 3. gün ve ateş düşüt,iştah da nispeten arttı.



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin balı,kaymağı,ay parçası.  :love9:

çok şükür bu gün ateşimizi güşürdük  :amin: iştahın da fena değildi. 1 adet kıymalı biber dolması,1 bardak yoğurt ve cevizli,ballı,pekmezli,cicibebeli peynirli kahvaltın. sadece bunları yedin. ama olsun. buna şükür. sen sağlıklı ol da paşam gerisi boş.

annem bu sabah berber amcanı baban eve getirdi. sana aldığımız traş makinanla bi güzel saç traşı oldun. subay traşıymış,altlar az,yukarı doğru yoğunlaşan saç tipi. öyle güzel oldun ki... sana bakmaya doyamoyorum. tam bi delikanlı oldun. saçların o kadar çabuk uzuyor ki. modeli hemen bozulacak  ::) traş olurken ortalığı birbirine kattın. balkonda yaptık traşını ama tüm mahalle baktı bize doğru  :-[ senin bağırmana çok üzüldüm. zorla o kadar çok şey yapıyoruz ki sana son zamanlarda. ama sen de dirençlisin,öyle kolay kolay kabul etmezsin her şeyi. napalım. biz de zor kullanıyoruz. mesela şurubunu içirirken.. bazen diyorum babana da bu çocuğun adını sarper koymakla hata mı ettik. mülayim falan mı koysaydık ki  :k06: :k06: :k06:

akşam üzeri de çarşıya çıktık beraber. bir sürü hediyeler ciciler aldık adanadakilere. sana da ciciler aldık. çok mutlu oldun.

bebeğim. yarın adanaya gidiyoruz. orası çok sıcak,biliyorum. ama orda anneannenler seni sabırsızlıkla bekliyorlar. annen biraz dinlenecek kuzum. orda teyzeler anneannenler denen halam seni kimseye bırakmazlar zaten. çok şanslısın çoook :k06:



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin balı...

bu gün akşam 8 de uçağımız kalkıyor.... sen 2. kez adanaya gidiyorsun.. inşallah orda her şey çok güzel olacak. bu gün çok şükür daha iyisin. yine dolman vardı,az önce yedin. çok şükür  :amin: balım.. sen iyileş gerisi yalan. çok seviyorum nazlı bebeğim. adanadayken yazamam günlüğümüze. kimbilir ne maceralarımız olucak... dönüşte yazarım miniğim. seni çok seviyorum paşam...  :love9:



muhribe

size iyi yolculuklar  :opucuk:

güzelce gezin eğlenin..

sarper'im de hemen iyileşir inş adana havası ona yarar  :amin:

yiğit'le çok öpüyoruz sizi  :love9:

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

iyi yolculuklar öznurcum sarper inşallah iyidir inşallah güzel vakit geçirirsiniz.allaha emanet olun  :opucuk:
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


melek100lü

 :nazar: Kazasız belasız gidin gelin canım  :opucuk:  bolbol eğlenin

bizim yerimizede  :k06: :k06: inşallah Sarper ime iyigelir tatil :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

09 Ağustos , 2012, 19:40:09 #683 Son düzenlenme: 09 Ağustos , 2012, 19:48:18 °•. °•.ℓανιηуα.•° .•°
ömrümün baharı,nar çiçeğim,her şeyim....

çok oldu minnağım yazamadım.adanada anneannenlerde çok güzel bi tatil geçirdik bebeğim. şimdi kafamda toparlamaya çalışıcam ama o kadar çok maceramız var ki  :k06: senle vakit su gibi akıp geçiyor,öyle eğlencelisin ki doyamıyorum sana  :k06:

kaldığımız yerden devam edeyim. evet, ilk uçak maceramız hakikaten baya bi maceralı geçti. annecik kimliğini evde unutmuş  :-ooo benim gibi temkinli ve garantici bi insan böyle bi hataya nasıl düştü hala inanamıyorum kendime  ;D epey gitmiştik,yolda farkettim kimliği evde unuttuğumu,aradım sordum olmaz mı diye falan filan ama nafile. kimliksiz mümkünü yokmuş  :k06: geri döndük,aldık gittik ama bu bize epey zaman kabettirdi. havalimanına vardığımızda uçağın kalkmasına 10 dakika vardı  :-[ chekin işlemleri de yarım saat öncesinden bitiyormuş,gişeler de kapanmıştı. neyse orda bi güvenlik kimliklerimizi alıp online chekin için şansımızı deneyelim dedi. Allahtan oldu da uçağa binebildik. yalnız bavulumuzu almadılar. hemen içinden bikaç parça bişi çıkarıp kol çantama sıkıştırdım. babanı öpemedik bile kuzum  ::) tam koltuğa oturduk uçak kalktı  :ehi: bu da bize bi hatıra olarak kaldı  :k06: sen hiç mızıklamadın,aksine uçakta maskot oldun. uçak yükselirken ve alçalırken emzirdim seni. o nedenle basınçtan zerre kadar etkilenmedin. uçaktaki tüm bebekler barım barım bağırıyorlardı,hem giderken hem gelirken. ama sen maşallah çok keyifliydin. büyük amcalara dede diyosun,gençlere de abi,abba diyosun. sen öyle seslenince millete herkes çıldırıyo sana,öyle sempatik ve güleryüzlüsün ki bu pozitifliliğin herkesi büyülüyor. sana nazar değecek diye çok korkuyorum..

anneanne diyişin anneanneni cezbediyor. kadının aklı çıkacak diye korktum  :ehi: seni öyle çok seviyorlar ki.. torun başka diyorlar sürekkli. aynur ve gülnur teyzen zaten sana bayılıyorlar. gelirken çok hüzünlendiler. hatta senin bi kaç gogilin vardı,onları bırakmamı istediler. ben de onlara bıraktım. seni hatırlasınlar diye  :-[

annecim orda sana bişiler oldu. öyle iştahın açıldı ki ömrü hayatında hiç bu kadar yemek yediğini hatırlamıyorum. biraz kilo anlamında toparlandın. boyun da uzadı. tam bi delikanlı oldun. seni gören bu çok çok atletik ve uzun boylu olucak diyo. adanada seni gören sana hayran. birincisi resmen konuşuyorsun. konuşulanları taklit etmende üstüne yok. mesela bu gün baban abisi gel yaa dedi. sen de aynen abişi gel yaaaavvvv dedin.  :k06: çok iyi bir gözlemci oldun çıktın. bu gün baban olimpiyatlarda artistik jimnastik yapan sporcuları izliyordu. sen de izledin ve onların yaptıklarına benzer bişiler yapmaya başladın. bizi şok ettin. onlar oturuyo,sen de oturuyosun,ayağa kalkıyo sen de kalkıyosun ve büyük bi ciddiyetle aynını yapıyosun. ikincisi herkse mavi bocuklar dağıtıyorsun. adanadakiler bu ne özgüven,bu ne sempatiklik diye çıldırdılar sana..  :k06:  :nazar:

anneannen sana taze tatlı satmayı öğretti. taze tatlı diyince hemen kafana tepsi gibi bişi alıp daje datliiii diyosun  :k06: senin o minnak dilini yerim küçük sevgilim.  :love9: hızına yetişemiyorum. öyle çok şey var ki yaptığın,aklıma dahi gelmiyor. sadece şunu biliyorum: sen zekanla ve sempatikliğinle her ortamda gözdesin. anneannen "bu çocuk çok büyük bi adam olacak,çok dikkatli inceliyo ve çok fena " diyo sürekli  :k06:

adanada M1 e gittik. orda game centerda deli gibi vakit geçirdik. seni içi gogili dolu bi havuzun içine attım. öyle mutluydun ki.. sen zaten en ufacık bişiyden bile mutlu oluyorsun. atlı karıncalara,trenlere bindik. bu dünya sana güzel  :D elimden geldiğince orda seni eğlendirmeye çalıştım bebeğim..

bu arada babanın sana olan özleminden bahsedeyim. her gün telefonda babam babam dedin. baban da üzüntüden öldü. adamcağaz son ana kadar hadi bileti yak,arabayla gidelim dedi. ama olmazdı bitanem. hem sen o kadar yola arabayla dayanmazdın hem de arabayla gidişimiz çok pahalıya patlardı. böyle daha ekonomik oldu. hatta baban biz ordayken de gelmeye yeltendi. zor durdurdum  :k06: topu topuna 2 hafta ayrı kaldık o kadar...

bu gün de bizim evlilik yıl dönümümüz  :love9: baban bana çok güzel bi süpriz yapmış.  ;) ama babaannenler şu anda bizde yemeğe falan gidecektik olmadı  :-\ pazartesine söz aldık babişten.

biliyor musun... sen ve baban bu dünyada başıma gelen en güzel şeysiniz. iki erkeğim var bu hayatta. size sonsuz bağlıyım. sizinle çok mutluyum. bunu kelimelere dökmek zor. çünkü ben ikinize aşktan da öte bağlıyım. bal küpüm canım oğlum.. Rabbime binlerce kez şükrediyorum. seni bana gönderdi,beni senle mükafatlandırdı. en kötü günümüz böyle olsun,sizinle hep mutlu kalayım inşallah...  :amin:



melek100lü

:love9: Öncelikle hoşgeldiniz  :opucuk:  maaşallah Sarper e  :opucuk: :nazar: :nazar:
okadar çok şey öğrenmişki  maaşallah süphanallah  :nazar: :amin: demekten kendimi alıkoyamadım  :aferin: :aferin: :aferin:
:love9: Evlilik yıldönümünüzüde kutluyorum nice uzun uzun yıllar :love9:
:love9: sağlık mutluluk huzur içinde eşin :love9: :love8: :love9: oğluşun ve tüm sevdiklerinle
kutlaman dileğiyle Öznur cum  :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

muhribe

Öznur hoşgeldiniz canım.. Sarper'e kocaman bir maşallah :nazar: harika vakit geçirmenize çok sevindim :öpücük:

ZéynéP.SimAy

:nazar: :nazar: :nazar:  Sarper'e bunlaar  :nazar: :nazar: :nazar: Hoşgeldiniz maceralarınızı okumaktan büyük zevk duyacağız fazlasını bekliyoruzzz  :k06: :k06:

...ŞehzadEfe...

öznurum maşallah sarper paşaya  :nazar: nice mutlu yıllar da size allah ayırmasın sizleri inş  :amin:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: melek100lü - 09 Ağustos , 2012, 22:00:35
:love9: Öncelikle hoşgeldiniz  :opucuk:  maaşallah Sarper e  :opucuk: :nazar: :nazar:
okadar çok şey öğrenmişki  maaşallah süphanallah  :nazar: :amin: demekten kendimi alıkoyamadım  :aferin: :aferin: :aferin:
:love9: Evlilik yıldönümünüzüde kutluyorum nice uzun uzun yıllar :love9:
:love9: sağlık mutluluk huzur içinde eşin :love9: :love8: :love9: oğluşun ve tüm sevdiklerinle
kutlaman dileğiyle Öznur cum  :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok teşekkür ederim melekçim... gittik geldik çok şükür. sıpam hızla büyüyor. yetişemiyorum  :k06:

sen nasılsın. yağızımız iyi değil mi. öpüyorum sizi.  :opucuk:



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 10 Ağustos , 2012, 07:51:42
Öznur hoşgeldiniz canım.. Sarper'e kocaman bir maşallah :nazar: harika vakit geçirmenize çok sevindim :öpücük:

çok saol betüşüm.

gittik geldik çok şükür kazasız belasız.. vakit çok güzeldi ama her güzel şey gibi o da su gibi geldi geçti... çok özlicem ailemi  :-\