25 Nisan , 2024, 08:41:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

EVET CANIM MALESEF İNSANLAR DA MAŞALLAH DEMİYOR.

İŞTAHI PEK YOK. NAZNAN TUZNAN LA VERİYORUZ. HEP YARISINI YİYO.



muhribe

öznurum,

çok geçmiş olsun  :sad1: sıcaklar yaktı kavurdu bıdıkları. inş ateşiniz çıkmaz bir daha  :amin:

yiğit de o kadar iştahsız ki. önceden kaşıkları kavada kapardı. şimdi birimiz şebeklik yapıp güldürüyoruz diğerimiz kaşığı ağzına sokmaya çalışıyoruz  :sad1:

°•.ℓανιηуα.•°

ya betül ne zaman geçecek bu durum. kafayı yicem.

yoğurt verdim az önce bardağın yarısını ancak yedi. o da zorla. dün hiç yoğurt yedirmedim. nolucak  :dontknow:

böyle büyür mü hiç. zaten kilo veriyor habire. gören küçülmüş sanki diyo. çok canım sıkılıyo. tamam kilo delisi biri deilim ama vitaminini alsın yeter.



muhribe

bence en iyisi zorlamamak öznurcum.

biraz zorlasam hemen isyana bağlıyor Yiğit  :sad1: hırçınlaşıyor, kaşığı itiyor, sinirleniyor. sinirlenmeyi öğrenmesinden korkuyorum. o an sakinleştirip oyun oynatıyorum, o ara beslemeye çalışıyorum. artık bir kaşık bir kaşıktır, ne versem kardır diyorum. ama emiyor Allahtan.. alacağını sütten alır zaten..

ben meyve sularına abanıcam bu aralar. karpuzun bile suyunu sıkıp içiricem. katı gıdaları almak istemiyor çünkü. hep su içsin istiyor. damacanayı dayasam ağzına hayır demez  :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

offf öyle evet sarper de sıvı almak istiyor. erik suyu yaptım kendim,ondan falan veriyorum. dün akşam da şeftali rendeledim. öyle şeyleri yiyo. ama diğer türlü klsiyum demir nerden alıcak. neyseki emiyo. o da olmasa benimkinin hali harap yine.



muhribe

ben her gün 2 şeftali rendesi veriyorum.

içine de ev yapımı kek vs ufalıyorum. onu bayılarak yiyor. ara ara hep bişeyler tıkıyorum ağzına. aç kalmasın düşüncesiyle. yoksa oturup eskisi gibi yemek yemiyor bizle. kilosu ve boyu zaten hep önden gidiyordu. o yüzden çok dert etmiyorum. sağlıklı olsun yeter  :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

EVET CANIM AÇ KALMAMALARI İÇİN EN AZINDAN MEYVE YESİNLER BARİ.

ŞİMDİ GİTTİM HAVUÇLU KEK YAPTIM. ÖYLE ŞEYLERİ YİYO. AMA BEN İSTİYORUM Kİ DAHA VİTAMİNLİ ŞEYLER YESİN. MESELA YOĞURT HER GÜN VERMEYE ÇALIŞTIM. YEMEDİĞİ GÜNLER DE KENDİMİ YİYORUM. ASLINDA HAKSIZLIK MI EDİYORUM YA DA FAZLA MI MÜKEMMELİYETÇİYİM. BANA ZARAR VERİYO. SARPERİN KEYFİ YERİNDE  :D



Lă_Tăhzen!

Ben Asel'i yemek konusunda hiç zorlamadım önume oturturum yerse yer yemezsede ısrar etmem arkadasım der ne kadar rahatsın arkasından kos yınede yedir o yemeyınce ben nıye kendımı hırpalaıyım acıksa yer acıkıncada kendısı tıpıs tıpıs gelıyor ıstıyor yıyor dun mesela aksama kadar bıseyler yedırme cabasındayım yemıyor aman dedım senınlemı ugrascam acıksan yersın :D uyudu uyandı makarna yaptım 1 tabak yedırdım 2.tabagıda ıstedı oh dedım şöyle ol fazla dusmemek lazım ki sarper anne sutude alıyor en rahat donemdesın anne sutunden sonra ınsan affalayıp kalıyor

°•.ℓανιηуα.•°

NURUM EN GÜZELİNİ YAPIYOSUN.

KIZ BEN DE ZORLA VERMİYOM. OYUNLARLA ARADA AĞZINA KAKTIRIYOM. AMA BU BENİ YIPRATIYO. DEDİM YA SARPERİN KEYFİ YERİNDE. ADAM COKKUDU COKKUDU EMİYO ZORDA KALDIĞINDA.  ;D

AMAAAN BEN DE BOŞ VERCEM YAA. ÖLMEZ YA  8)



Lă_Tăhzen!

Taktıkca kendini yıpratırsın zaten üsteledikcede çocukta inatlasır aksını yapar rahat olmaya çalıs :)

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 19 Temmuz , 2012, 16:57:53
Taktıkca kendini yıpratırsın zaten üsteledikcede çocukta inatlasır aksını yapar rahat olmaya çalıs :)

öyle olcak. napayım. bende de var tatminsizlik. çocuk yiyo bazen bana az yiyo gibi geliyo. mükemmeliyetçi olmam kötü. bana zarar veriyor.



muhribe

öznur biz psikopata bağlamışız, işin özeti bu  :ehi: :ehi: :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 19 Temmuz , 2012, 17:14:31
öznur biz psikopata bağlamışız, işin özeti bu  :ehi: :ehi: :ehi:

:ehi: :ehi: :ehi:

ben kendimden korkuyom bazen  :tongue3: ama annelik bu napalım işte.  :icon_thumright:



°•.ℓανιηуα.•°

annecim..

akşama doğru aldım seni arabana bindirdim,şööle çarşıya doğru gidelim dedim. hem orta parkta havuza bakarız hem de çıkmışken eczaneden sana ateşölçer alırız dedim. bi eczaneye girdik,aleti denerken bi ölçelim dediler ateşini. 39.1 çıktı  :-ooo hemen babanı aradım. geldi o da . seni kaptığımız gibi doktora gittik. burada özel bi hastane var. geç saatlere kadar doktor oluyo. neyse. kadın baktı ve boğazında enfeksiyon var dedi. o da 3 gün daha ateş yaparmış  :sad1: ordan çıktık. ona güvenmedim. başka bi doktora daha gidelim dedim babana. çünkü ben artık doktorlara güvenemiyorum. 6 aylıkken seni en son hastanelik etmişlerdi. hakan beye gittik özel muayenehanesine. o iyice inceledi. aynı teşhisi o da koydu. malesef enfeksiyon kapmışsın bebeğim,boğazın kıpkırmızıydı. ondan iştahın kapanmış kuzucuk  :y25:

ilaç yazdı annecim. eve geldik ateş düşürücü şurubun hemen işe yaradı. bu arada alından ölçüm yapan termometre aldık sana. en iyisini aldık meleğim. ateş bu şakaya gelmez.

akşam da komşumuz muharremin evine gittik. sen onla epey oynadın. muharrem senden 6 ay büyük. öyle sevimli ki. deli gibi oynadınız. sen oynarken ben sana habire bişiler yedirdim. sen farkında olmadan bi güzel yuttun  :ehi: demek oğlumun canı rahat olsa yicekmiş  :(

sen iyi ol da yavrum,gerisi yalan. şimdi öyle üzgünüm ki. ama napalım. senin dokunulmazlığın yok. sen de hasta olacaksın,perişan olacaksın. ama inşallah düzeleceksin nartanem.. bu gece de nöbetteyim. ateşini sık sık kontrol etmeliyim. gece mesaisi başlasın  :D



aydinays

Geçmiş olsun.Öznurum inşalalh daha iyisindizzzdir. Çok geçmiş olsun size. Biz çok şükür dün gece rahat uyuyabildik. Sabah neşeside yerindeyde kuzucuğumun.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.