23 Nisan , 2024, 22:41:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

muhribe

sen de sağol şekerim  :opucuk:

burası sayesinde komün olarak yetiştiriyoruz çocuklarımızı  :k06: hani kimi kabilelerde çocuklar sadece anne babaya ait değil de o topluluğun oluyormuş da herkes ortak yetiştiriyormuş ya, o hesap. hepimizin katkısıyla kusursuz büyüyecek inş bizim tontoşlar  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

:ehi: :ehi: :ehi:

Allah seniii. hakkat yaaaa  :k06: inşallah kişilikleri düzgün bireyler olsunlar da... gerisi boş..



°•.ℓανιηуα.•°

kuş lokumum  :love9:

düzelttik arayı bebeğim. annen nasıl bi pişmanlık yaşadı sen biliyor musun. nasıl kızarım sana. sen daha bebeksin. senin gözünden görmem lazım her şeyi. nasıl bencillik ederim. sen savunmasız,muhtaç,bütün gereksinimlerini bizden karşılayan günahsız bi meleksin. bazı anneler var dövüyorlar yavrularını. onları anlayamıyorum. ben sana azıcık kızdım diye ölücektim vicdan azabından... neyseki uyudun,uyandın ve kendimi affetirdim sana. dibimden ayrılmadın. annem annem diye gezdin durdun etrafımda. önce sana yemeğini yedirdim,ardından da kekini yedin,kirazını yedin emdin ve bulvar kafeye oturmaya gittik furkan abin baban sen ve ben. orda park da var ya. ondan orayı tercih ediyoruz. seni doyasıya gezdirdim,kaydıraktan kaydırdım,salıncakta sallandırdım. uçuyordun...

eve geldiğimizde çok uykun vardı. emdin ve attın kendini kucağıma. sonra oturdun,ben kafamı dizlerine koydum. sen beni okşadın defalarca öptün. bi de kedi gibi sesler çıkardın  :k06: sonra ben seni aldım kucağıma okşadım saçlarını,yüzünü ve sen uyuyakaldın bebeğim. yüz ifaden tıpkı gıdısı okşanan bi kedinin yüz ifadesi gibi hafif gülümseyen bi ifadeydi. ay parçam benim.

babanla oturup konuştuk. lügatımızdan hayır kelimesini çıkardık. daha dikkatli olmalıyız. çünkü kişilik gelişimi hata affetmiyor bitanem. ve sen konusunda ne kadar hassasım herkes bilir. mesela amcanın düğününde herkes çocuğunu birilerine bırakıp oynarken ben seni hep kucağımda oynattım. benimle beraber oynadın hep.

aklıma gelmişken amcanın düğününde babanla dansa çıktık. babaannene bıraktık seni. sen bi panter gibi atladın üstümüze ve ayırdın bizi  :k06: babanı ittin bana sarıldın. güle güle yarıldık orda. sonra seni de aramıza alıp dans edelim dedik ama sen babanı habire ittirdin. en son baban pes etti,çekildi ve senle ben yalnız dans ettik  :k06: sen nesin böyle minik sıpam  :love9:

seni çok seviyorum ama çok. öyle böyle değil... annesinin meleği...  :love9:



Sır_Çiçegi

 :nazar: :nazar: maşallah ya byümüşte annesi ile dans etmiş  :k06:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 12 Temmuz , 2012, 01:18:09
:nazar: :nazar: maşallah ya byümüşte annesi ile dans etmiş  :k06:

evet ya duygucum. dans ettirmedi babasıyla. resmen beni ele geçirdi  :k06: çok fena var yaaa  :tongue3:



Sır_Çiçegi

bir an gözümde canlandı o şirin hali  :nazar: :nazar:
benim oğlumda böle yapar babasına  :k06: kıskanır babası bizi  :suclu:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 12 Temmuz , 2012, 01:45:09
bir an gözümde canlandı o şirin hali  :nazar: :nazar:
benim oğlumda böle yapar babasına  :k06: kıskanır babası bizi  :suclu:

:k06: :k06: :k06:

emin ol yapacak duygu. erkek anasına kız babasına derler ya  :k06:



melek100lü

 :nazar: maaşallah  büyümüşde kıskanmayı öğrenmiş

:k06: akıllı bıdık bunlar yaaa insanın çıtır çıtır

yiyesi geliyor değilmi  :hungry: :hungry: :hungry:

aranızın düzelmesine sevindim  :k06: bizde sizleri

örnek alarak büyütücez çünkü ;D  Betül ve sen

Ben zevkle takip ediyorum sizi ve miniklerinizi

Rabbim nazarlardan korusun :amin: :amin: :amin: :amin:   :nazar: :nazar:

:nazar: :amin: HEM MİNİKLERİMİZİ  HEMDE AİLELERİNİ :amin: :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

melekçim estafirullah diyeyim. sen de eminim iyi yetiştirirsin bebeğini. çünkü bu işi önmesiyor olmak bile çok önemli  :icon_thumright:

benim oğlum çok kuduruk oldu ama napayım herşeyi ile kabulümüz  ::) dayanmak zorundayız.



melek100lü

Yaramazlığa erkenmi başladı Sarper  :k06: :k06: :k06:   :opucuk:

YERİM BEN ONU  :opucuk: ERKEK ÇOCUK OLCAK OKADARLIK  ;D

°•.ℓανιηуα.•°

sorma canım ya kuduruk kelimesi bile eksiik kalıyo artık  :-[ çok meraklı. her şeyi karıştırmak incelemek istiyor. papağan gibi. ne desek tekrarlıyor.  :k06: acayip bişi oldu anlicağın. tanıyamıyorum sarperi. erkek çocuk olmasının da etkisi vardır elbet.



°•.ℓανιηуα.•°

kuşum benim,minik serçem..

balkonumuza klimanın arkasına kumrular yuva yapmış. sen gelip gidip oraya bakıyosun. kuşlar guguk guguk dedikçe sen de guguk diyosun  :k06: ama sanırım onların yuvasını oraya yapmalarına izin vermemeliyiz bitanem. çünkü klimayı çalıştırdığımızda pervane onlara zarar verebilir. keşke daha düzgün bi yere yapsalarmış yuvalarını ama napalım. kuş işte  :k06: senin o guguk diyen dillerini yerim ben.

annecik dün kuaföre saçlarını kestirmeye gitti. sen yola yola bırakmadın anennin saçlarını kuşum. o nedenle kestireyim dedim. arkamdan sürekli annem annem demişsin. yatak odamızın ve kırmızılı odamızın kapısına gidip annem annem diye dövmüşsün kapıları. baban diyo ki içim acıdı,her yerde seni aradı.  :-[ annem benim,hava dayanılmicak derecede sıcak olmasaydı seni de götürmez miydim  :( götürürdüm elbet. ama bu defa da sen yolda telef olurdun.

dün akşam da okuldan arkadaşımın oğlunun sünneti vardı. oraya gittik. sen yine ortamın maskotu oldun. kucaktan indirmediler seni. tabi sen kucak sevmediğinden epey bi sıkıldın  ::) ama yine de şirinlik yapmaktan gerikoymadın kendini.

çok meraklısın bebeğim. her yere el atıp kurcalıyosun. sabırla arkanda gezip anlatıyorum sana. bi de bi saniye durmuyorsun yerinde. bi insan bu kadar enerjiyi nerden bulabilir bilmiyorum  :k06: baban bazen diyo besleme şunu,azıcık halsiz kalsın  :ehi: ama dayanabilir mi annen.

bu gece yine uyandın oğlum. sabah ezanında. bi sıkıntın vardı besbelli. seni aldım yatağımıza,okşadım sevdim,emzirdim uyuttum tekrardan ve yatağına koydum. ama sen 5 dakika sonra yeniden uyandın. tekrar getirdim yatağımıza. saçlarını okşadım. okşaya okşaya uyuttum seni. ben de uyuyakalmışım.. uyandığımda sabah 8 gibiydi. aldım seni yatağına. uykumuza devam ettik. ah miniğim benim. kimi duysam aynı sen gibi. iştah ve uyku problemi baş gösterdi. kış daha iyiymiş be annem. daha rahattık... kış yeniden gelsin bebeğim...

küçük sevgilim.. her şeyim... başıma gelen en güzel şey... sen yokken ben hiçtim,sen geldin beni var ettin.. ben seninle mutluyum... ( baban duymasın,kıskanmasın aşkımızı  :tongue3: )



°•.ℓανιηуα.•°

anecim. 2 gecedir sanki bişi varmış gibi sabahın 5inde uyanıyorsun,öyle oturuyosun :k06: uyumuyorsun da. napıcaz seni bıdık. böyle olmaz ama annecim. zaten geç uyuyorsun bi de o satte uyanıyorsun. çok bozuldu uyku düzenin.

bu gün amcanlarla furkan abinle yiğitlere pikniğe gittik. sen yine her zamanki gibi kuduruktun. hiç durmadın yerinde. suyun kenarında habire suya girmek istedin. seni zor zaptettik :ehi: neyse sonlara doğru duruldun,suya taş attık da seni öyle oyaladık. yaramaz kuduruğum benim.

bu gün kahvaltını çok güzel yaptın,yoğurdunu da yedin. öyle mutlu oldum ki. sen yemeğini güzel yediğinde ben de çok mutlu oluyorum. diğer türlü içim hiç rahat etmiyo.

minik sevgilim her şeyim benim.. sen benim dünyam her şeyimsin... :love9:



muhribe

canım yiğit de aynı, sabah erkenden uyanıyor. halbuki benim tıkırtılarımla uyanırdı daha önce.

sabah şunu fark ettim, sıcaklar uyutmuyor benimkini. yastıkla biraz yel yaptım yiğite doğru serinlesin diye, gözlerini kapadı uyumaya çalıştı. yeli kesince hop açtı gözleri yine.

sıcaklar dengesini alt üst etti yavrucakların  :cildir:

°•.ℓανιηуα.•°

evet betül kesinlikle sıcaklar  :sad1:

burası o kadar sıcak ki tek bi dal bile kımıldamıyor.

yavrucaklar napsın..

fazla iştahı da yok. dün mesela yemek yemedi. yoğurt,meyve kahvaltı. o kadar. onlardan da az az.  :-[

biz bi de adanaya gidiyoruz. bakalım orda napıcaz  :cildir: