♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: <<AyBüKe>> - 26 Haziran , 2012, 20:22:43


  aaa tühh ya biz 4 temmuzda Didim'de olucaz canım  :'(  Görüşemicez desene, kısmet işte  :sad1:


:-[

görüşebiliriz aslında. bize gelin  ;) manisadayız biz,çok uzak değil.

bi de baktık sarperle otel güzel geçiyor belki uzatabiliriz de canım. ben sana özelden telefonumu vereyim.



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin büyük aşkı,her şeyi...

kuzum benim öyle sevimli oldun ki bu aralar. senin peşinde koşturmaktan günlüğe bile yazamıyorum bitanem...

2 gün önce kan tahlilini yaptırdık. hem demir eksikliğin var mı yok mu hem de doğduğunda tiroit hormonların düşük çıkmıştı ya ona bi baktırayım dedim. gerçi tiroitlerin 10 gün sonra ölçüldüğünde normale dönmüştü  ama annenin yine de içinde şüphe kalmasın diye ona da baktıralım dedik. tahlilini yaptırıp eve geldik. sen de uyudun ben de. sonra ben uyurken baban geldi ve beni uyandırdı, demirinin düşük çıktığını, internetten laboratuvar sonuçlarına baktığını söyledi. o anda o kadar üzülmüşüm ki yarım saat içinde ağzımda bir sürü yara çıktı  :'( resmen yıkıldım... baban sonra doktora gitti. ben de netten araştırdım. ama baban beni boş yere üzmüş kuzum. onun baktığı referans aralığı yetişkinlerinkiymiş. senin demir düzeyin gayet iyiymiş. hatta kan değerin 14 e yakınmış,çok iyimiş. tiroitlerin de normalmiş. gayet sağlıklıymışsın.  :amin: :amin: :amin: iştahsızlığını ben direkt ona yormuştum ama demirin iyi çıktığına göre dişlerden demeye devam  ;D

off annecim seninle iligli en ufak bi olumsuzluğa tahammül edemiyorum. neden ki... seni bu kadar sevmek akıllara zarar... sen başıma gelen en güzel şeysin.. sarhoş ediyorsun beni.. kokun misssss gibi misss.....

köpek uçmak istemiş şarkısının sonunda köpek düşmüş vah vah vah karga gülmüş hahaha diyorum ben daha demeden sen hahaha diyorsun. sıpa şarkının gidişatını bile biliyorsun artık  :k06: hele o atatürkün fotoğrafını nasıl seviyorsun öyle. öpüyorsun fotoyu,akakürk diyosun  ;D  öpücük atmayı da öğrendin. gidenlere bay bay yapıp öpücük atıyosun bi de  :k06:

yarın değil öbür güne gidiyoruz kuzum. tahir amcan ile asiye teyzenler de eskişehirden bize gelecekler. büyük ihtimalle aynı otele beraber gidicez. çok sevindim. onların kızlarını sana düşünüyoruz da  :tongue3: gelinimiz diyoruz  :laughing7: inşallah beraber gideriz annecim. daha çok eğleniriz  :laughing7:

miniğim.. en kıymetlim... bu hayatta artık senin için varım. benim bi önemim yok. Rabbim sensiz bir gün yaşamayı nasip etmesin.  :amin: 




melek100lü

 :nazar: maaşallah sarper çok akıllı birçocuk olcak :opucuk:

önce sana geçmiş olsun canım  :opucuk: ilk okumaya başladığımda üzülmüştüm  :-\  neyseki babası yanılmış çok şükür :amin: :nazar: iyi çıkmış kandeğerleri :amin:

dünürlerinizle tatil iyi fikir :icon_thumright: arayı sıcak tutmak lazım değilmi :k06: :k06:

sağsalim gidin gelin inşallah kazasız belasız  :amin: :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

sarperim... ömrümün baharı, ruhumun meltemi,ılık rüzgarı...  :love9:

çok oldu annecim günlüğümüze yazamıyorum.. o kadar çok maceran oldu ki hangi birini anlatayım bilemiyorum  :k06: didime büyük anadolu resort e gittik geldik. şimdi evimizdeyiz...

annecim otele giderken korkularım vardı. acaba suda hasta olur musun,suyu sever misin, otelin yemeklerinden yer misin vs.... çok şükür korkularım olmadı. sen sadece fazla bişi yemedin o kadar  ;) onu da sıcaklara ve dişlerine bağlıyorum.

sen otelimizi çok sevdin,havuzdan çıkmadın ve hiç korkmadın. çünkü beraber girdik havuza. denize de beraber girdik. didimin suyu sığ olduğundan taaa nerelere kadar babanla elinden tutup yürüttük seni denizin içinde  :k06: havuzda öyle mutluydun ki çıkasın gelmiyordu. sen mutlu oldukça benim de mutluluğum kat be kat artıyordu. oraya sırf senin için gittik. ömrünün ilk tatili olacaktı. şunun şurasında zaten kaç aydır dünyadasın ki :) önce çocuk havuzuna girdik ama sen orda sıkıldın. biz de seni büyüklerin havuzana soktuk. seni bıraksak belki de yüzecektin. kollarını ayaklarını çırpıyordun,yüzer gibi  ;D

orda başka bi aileyle daha tanıştık. onlar da öğretmenmiş ve kızları 15 aylıkmış. hatta bayanın ismi de öznurdu  :laughing7: çoğunluk hep onlarlaydık. otelde erhan isimli bi garson vardı. sen onu öyle sevdin ki.. o da seni tabiki. ne zaman otursak masalara sen hep ona gel gel yapıp çağırdın  :k06: o da geldi. sen ona öyle bi cilve yapıyordun ki... çok fenasın sen yaaaa  :ehi: oranın maskotu oldun. seni kim görse sevdi,kucakladı,öptü  ;D herkese mavi boncuklar dağıttın. sana nazar değecek diye çok korktum. çünkü sen parlak bi çocuksun ve ayından büyük işler yapıyorsun. konuştuğun kelimeler milleti hayretlere düşürüyor. sana bir şeyi bi defa söylememiz yeterli. eti cin, aydede, atatürk, I love you, Allah, amin, aytül, betül (cici annenin kızları ) ve daha neler neler diyebildiklerin. anneyi babayı dedeyi saymıyorum bile. işte sen böyle olunca nazar değecek diye aklım çıkıyor.

otelde başımıza çok komik iki olay geldi annecim. birincisi senin havuza kaka yapmandı.  :ehi: babanı sana yoğurt alsın diye markete yollamıştım. havuzda bi amca seni çok sevdi. aldı seni gezdirdi suyun içinde. sen de halinden gayet memnundun. seni çıkardı,bana verdi. neyse.. ben de altında little swimmers vardı,onu bi sıkayım da su varsa gitsin dedim. sıkmamla kakaların yanlardan vıcık diye fırlamaları bi oldu  :suclu: o andaki paniğimi anlatamam  :-ooo başımdan aşağı kaynar sular döküldü. ama olan olmuştu. hemen ıslak mendille ızgaranın üerindekileri aldım ama havuzun içine de gittiler,onları tutamadım  :-[  :k06: olan olmuştu artık, çocuk işte napalım dedim orda,herkes güldü  :-[ ikinci olarak da bu kaka olayının ardından baban marketten geldi. şezlonglarda güneşleniyorduk ki ne göreyim. bizim havluyu ben balkona kurusun diye asmıştım,aşağı uçmuştu ve bulamamıştık. hatta otel elemanları nasıl olur, kesin bulunması lazımdı falan demişlerdi ama bulunamamıştı. neyse. bi baktım bizim havlu bi adamın altında  :-ooo hemen gittim. bu bizim havlumuz dedim. ama eminim yani. adam meğer yabancıymış,dilimizi anlamadı tabiki. ben aldım geldim havluyu. o da arkamızdan geldi. hatta halunun markasına baktım, bizdeki diğer havlu ile aynı marka,özler isimli uyduruk bi marka. ben adanadan almıştım,3 yıl önce. adama gösteriyorum bak ikisi aynı marka,baban da ingilizce anlatıyor ama adam anlamıyor ingilizce,bulgarmış. neyse galip ben geldim ama. adam bıraktı gitti. ama utanmadan nasl bizim havlu der. hani bilindik bi marka olsa aynısından almıştır derim ama değil. kesin bizim o buna yüzde binbeşyüz eminim. annen cin gibidir oğlum benim. kaçar mı hiç  ;)

tahir amcanla asiye teyzenler de geldiler bize, 1 gece kaldılar bizde ve beraber gittik didime. ama onlar başka otelde kaldılar. seni onların kızı yağmur ile kerttik  :toothy10: hatta senin muzur baban gitmiş pasta almış gelmiş, nişanınızı yaptık, mum söndürdünüz  :ehi: artık başınız bağlı yani  :tongue3: didimde bi akşam onlarla buluştuk,gezdik. çok güzeldi. sen çok eğleniyordun....

annecim bu günlük bu kadar. maceralarımız aklıma geldikçe yazarım. seni çok seviyorum nartanem  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: melek100lü - 28 Haziran , 2012, 21:06:36
:nazar: maaşallah sarper çok akıllı birçocuk olcak :opucuk:

önce sana geçmiş olsun canım  :opucuk: ilk okumaya başladığımda üzülmüştüm  :-\  neyseki babası yanılmış çok şükür :amin: :nazar: iyi çıkmış kandeğerleri :amin:

dünürlerinizle tatil iyi fikir :icon_thumright: arayı sıcak tutmak lazım değilmi :k06: :k06:

sağsalim gidin gelin inşallah kazasız belasız  :amin: :nazar:

çok saol canım benim.. valla gittik geldik çok şükür sağ salim.. dünürlerimizle de eğlendik,kerttik bi de bizimkileri  :toothy10:



°•.ℓανιηуα.•°

az önce saçlarını okşayarak uyuttum seni.. meleğim..günahsızım benim... kedi gibi okşanmak ne de hoşuna gidiyor.. kıyıma sokuluyosun,önce sırnaşıyosun,öpüyosun,sonra kafanı koyuyosun dizime okşanmayı bekliyorsun. ben ne yapayım seni şimdi hııı söyle bana. yenmez misin sen  :love9: sen tadından yenmezsin ki :)

beni bu aralar inanılmaz şaşırtıyorsun. zekan karşısında babanla ben ağzımız açık seni izliyoruz. algılaman ve zihinsel gelişimin bu aralar inanılmaz hızlı ve sen bi radar gibisin. hiç bişiyi ama hiçbişiyi unutmuyorsun. bu gün amcanın düğünü için sana böööyle yelekli papyonlu bi takım aldık. damat gibi olucan  :laughing7: orda babiş parayı öderken sen atatüüürk dedin. ben de niye diyor acaba dedim. bi baktım sen kasanın arkasındaki duvarda asılı atatürk fotoğrafını görmüşsün  :k06: ve bizim sana gösterdiğimiz fotoğrafından farklı bi fotoğrafı. sen nerden benzettin de atatürk dedin ona  ::) ordaki tezgahtar kız bile inanamadı  :nazar:

söylediğimiz her kelimeyi aynen söylüyorsun. kesinlikle erken konuşacaksın. gerçi konuşacaksını kalmadı,konuşuyorsun zaten  ;D  baban da senle ingilizce konuşuyor. ona da aşina olacaksın. akşam televizyonda havuz gördün,bana gösteriyosun elinle bi de habuuzzzz diyosun  :k06:  ben napayım seni haaa  :hungry: ardından ezan okundu hemen gülümseyip amin yapıyorsun  :k06: baba nasılş çay içiyo sarper diyoz hemen hüüüp yapıyosun. maskotumuz oldun resmen. bebekleri kıyaslamayı hiç sevmem ama sen farklısın gibi geliyor bana.. hissediyorum,öyle inanıyorum.. sen farklı olucaksın..

bu gün önüne bi tabak makarna koydum. eline de bi çatal verdim. sen batırdın batırdın yemeye çalıştın. kendin yemeye çok heveslisin. etli bamyamızı ve havuçlu makarnamızı ardında da yoğurdumuzu bi güzel yedin. ama her tarafımız battı. bütün benliğinle yedin  :ehi: hemen sana duş aldırdık babişle. pamuk gibi misler gibi oldun. her gün duşumuzu alıyoruz bebeğim. çünkü sen her yemek sonrası harpten çıkmış gibi oluyorsun. elini daldırıp ben sana yedirirken sen de bana yediriyosun. öyle öyle yiyosun.

horozumu kaçırdılar diye çok komik bi şarkı var. onu açıyorum sana bi oynuyosun bi oynuyosun ki  :ehi: hatta akşam elimden tuttun beni bilgisayarın başına getirdin,ekranı gösterdin ve oynamaya başladın. resmen aç da oyniyim demek istiyosun  :k06: açtım ben de güle güle ölüyosun,bi de oynuyosun.. böyle neşeli,mutlu oluşun öyle güzel ki.. inşallah hep böyle pozitif mutlu olursun annem  :amin:  :nazar:

yaz tatili diye çok mutluyum. çünkü seninle uyanıp seninle uyuyorum. hep beraberiz... bütün gün iş falan yapmak yok,kuuduruyoruz  :k06: okul açılınca boşluğa düşücem sanırım  :-\ neyse. şimdiden bunları düşünüp üzülmek istemiyorum. daha 2 ayımız var. tadını çıkaralım bebeğim..

ay parçam gül yüzlüm. yarın amcanın kınası var. pazara da düğünü. günlüğümüze yazamam. ama döndüğümzde maceralarımızı yazarım. en kıymetlim. 



melek100lü

 :nazar: :nazar: yüzbinkere maaşallah  :opucuk: :nazar: :nazar: çok akıllı olcak

belli tabi aileylede alakalı olduğunu düşünüyorum

inşallah bizede bilinçli bireyler yetiştirmek nasip

olur :amin: :amin:  tatilinizin güzel geçmesinede sevindim

Sarper ikocaman öpüyorum :opucuk: maaşallah ona

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

10 Temmuz , 2012, 23:32:19 #607 Son düzenlenme: 10 Temmuz , 2012, 23:36:16 °•. °•.ℓανιηуα.•° .•°
benim ay paarçam artık kuduruk bi ay parçası oldu çıktı  :k06: aman Allahım insan bir saniye durmaz mı  :-\ karınca eti yemiş gibi kımıl kımılsın annecim.

hafta sonu amcanın düğünü vardı bebeğim. senin düğünde pek eğlendiğini söyleyemem. çünkü uyku ve yemek düzenin epey bozuldu. düğün esnasında sadece emdin ve muz yiyebildin. bi de gürültü patırtı kalabalık seni şaşkına çevirdi. eee bi de yoğun ilgi seni bunalttı  ::) ay gibi parladığın için babanın bütün sülalesi seni öpmüştür herhalde  :k06: seni gören ya aynı annesi diyo ya da aynı babası. ortası yok yani. ama aramızda kalsın sen aynı bana benziyosun  :k06: babana hiçbişi şeyin benzemiyo  :ehi:

halanın oğlu halil ibrahimle epey oynadın. o da maşallah pek uslu akıllı efendi. sen ona epey bi çektirdin. tepesine çıktın adeta. eline ne aldıysa çocuk sen gittin kaptın. öyle cazgır olduğunu da yeni görüyorum  :laughing7:

sen çok zor bi bebeksin oğlum. özellikle bu aralar daha bi zorlaştın. tam bi dilli düdük oldun. baban sana good night diyo bu gün,sen de aynını diyosun  :laughing7: furkan abin bizde. onun peşinde abi abi diye dolanıyosun. o da seni çok seviyor. gerçi seni sevmeyen var mı.

almanyadaki ayşe teyzemiz bize bir sürü hediyeler yollamış annem. sana tişörtler,ayıcık ve tavşan bi de 50 euro yollamış. saolsun. sen çok sevdin tabiki oyuncaklarını. sevgi pıtırcığım benim. senin bu sevgi dolu oluşun beni çıldırtıyor  :love9:

bu aralar kahvaltında simit yiyorsun  :ehi: eriğe kafayı taktın,habire erik yemek istiyorsun. yoğurdunu da vişneli yemeye başladın. bakalım vişnelerimiz bitince napıcan  :k06: yere sofrayı seriyorum. yiyeceğini de yere bırakıyorum,sen kendin gidip yiyosun. tabi bütün yiyeceklerde değil. mesela bu gün köfte koydum tabağa ,gitti geldin ordan ısırdın ısırdın yedin. ısırarak yemeyi seviyorsun zaten. çorba yemek istemiyorsun artık. bizim gibi yemek yicen illa  :k06:

balböceğim aşkım yavrum benim.. bütün günüm seninle,kendimi sana adadım ben.. senden öncesi senden gayrısı yalan.. en değerlim en kıymetlimsin. annelik ne güzel bişi. hiç yapamam dediğin şeyleri yapıyorsun,hem de seve seve. annen önceleri tembeldi azıcık. canı istemediğinde yemek yapmayabiliyordu mesela. ama şimdi bütün gayretimle her öğüne yemek hazırlıyorum,hem de zevkle. sürekli faaliyet halindeyim. bıkmadan usanmadan çabalıyorum. bunların hepsi senin için bitanem. oturup senin için şarkılar ezberliyorum. son çıkan popüler şarkıları bilmem. ama bebek şarkılarının hemen hemen hepsini bilirim  8) ay yüzlüm benim. sen iyi ol,sağ ol annen her daim senle,arkanda yanında sağında solunda bekçi bebeğim. baban da öyle bitanem. sen çok şanslı bi çocuksun. seni çok ama çok seviyoruz nartanesi  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

canım oğlum sana kızdım,hatta bağırdım.. ama ağladım sonra... çok üzgünüm meleğim sana kızdığım için ama sen bu aralar çok yaramaz oldun. elin hiç durmuyor meleğim. 2 gündür sinirlisin de. gece uyandın bi ara zor uyuttum seni. ve sürekli uyandın. uykusuz kaldım sanırım  o nedenle de biraz tahammülsüzdüm  :( annecim dişten mi acaba. ne biçim bişiymiş bu diş sancısı. bi çıksalar...

sabah 9 da uyandın ve şimdi saat 3 oldu. yeni uyudun. normalde 12 dedi mi uyurdun. bu huysuzluğun,aşırı hareketliliğin neden  :dontknow: bu gün daha bi agresifsin. sana yoğurt yediriyordum. habire elime vurup döktün. başka yoğurdun da yok. ondan sinirlendirdin anneni. offf.... ne olur düzel bebeğim. eski sarperim çok uysal çok masumdu. nazar değdi sana değil mi. düğünde herkes sana imrenmişti. kesin nazar var üzerinde.

annecik şimdi çok yorgun. akşam olsun da seni parka götürelim bari bebeğim. hırsın dinsin. damakların da kıpkırmızı. onlara nasıl bi çare bulucam ki.. canım yavrum. çok üzgünüm sana kızdığım için. vicdan azabı içindeyim. bi uyan, alıcam gönlünü paşam benim.. :'(



muhribe

canım benim  :-[

paşaya kızdığın için için sızlıyorsa sen çok iyi bir annesin demektir.

üzme kendini, insan bazen sabrının sonunda oluyor.


°•.ℓανιηуα.•°

:y25: :y25:

saol betülüm ama vicdanım çok kötü sızlıyor.

kızmamalıydım.

bunu iyi bilen biriyim. ama insan bildiğini uygulayamıyor bazen...

neyse. uyansın da alıcam gönlünü. ama çok hırçın yaaa. ona nasıl çare bulucam,bilmiyorum  :dontknow:



muhribe

sıcaklardan canım.

Yiğit de öyle. önceleri çorba delisiydi mesela, şimdi ağzına koymuyor. kaşığı uzattığımda eliyle vuruyor, yer gök çorba. kalk yerinden yerleri sil, sonra bir kaşık olsun yesin diye tonla şaklabanlık yap. ama sabrediyorum, havalar düzelince o da düzelecek inş.

sarper de düzelecek. hem sıcaklar, hem diş sancıları. huysuzlaşmasınlar da ne yapsın yavrucaklar?

°•.ℓανιηуα.•°

evet haklısın galiba... çünkü aynen bizimki de çorba içerdi ama artık içmiyo. her yer batıyo. bbüyük adam gibi bizim gibi yemek istiyo. zaten yiğitle sarper çok benziyo  :k06:

şimdi uyanmasını sabırsızlıkla bekliyorum. ona kek yaptım,şimdi fırına koydum. çok sever...

gönlünü almalıyım paşamın.

bi de netten araştırdım. çocuğa çok fazla hayır demicekmişsin. sarper ortalığı çok karıştırıyoor diye biz çok hayır dedik. acaba ondan mı inatlaşıyo.

istemediğimiz bişi yaptığında dikkatini başka yöne çekmeye çalışıcaz. hayır demek kötü,bunu da biliyorum ama off malesef bildiğimiz halde yine de yanlışlar yapıyoz işte.



muhribe

dediğin gibi inat yapıyor olabilir. ne de olsa erkekler ve inatçılık ruhlarında var  :k06:

hayır'lar konusunda biraz esnek olmak lazım. annem de bazen çok hayır diyor Yiğit'e, ben ima yoluyla böyle yapmaması gerektiğini söylüyorum. hayır yerine seçenek sunmak daha doğruymuş. istemediğin şeyi yapacağı zaman farklı bir seçenek sunup oraya yönlendirmeli. yoksa kuru kuruna hayır antipatik geliyor ve yapmak için diretiyorlar

°•.ℓανιηуα.•°

 :icon_thumright:

kesinlikle doğru diyorsun..

ah kafam ahhh  :BangHead: hata ettim biliyorum. ben çok hayır dedim sarpere. bi de düğün telaşı misafir derken sarperle uğraşamadım. ortalığı dağıtmasını istemedim. ondan oldu. masum akıllı gül gibi çocuğu inatçı ettim.

ama halledicem bu işi.

burası iyi ki var yaa... yazınca nasıl da rahatlıyoum. saol betüşüm  :opucuk: