♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 16 Mayıs , 2012, 08:18:27
:nazar: masallahh sarperim ilk adımlarını atmış   :hello2: :hello2: :love9:

evet teyzesi attı  :k06: ama ev taşıma telaşından pek ilgilenemedik çocukla. biraz çalışması lazım  :k06:



°•.ℓανιηуα.•°

minuğum  :love3:

annem, yeni evimizdeyiz... ne zormuş bebekle ev taşımak. ancak sen uyuduğun zamanlarda yerleştirebildik evimizi. ve çok yorulduk annecim.. sen oturmak istemiyorsun,sürekli gezinmek ve ilgi istiyorsun. o nedenle babanla sabahlara kadar çalıştık sen uyurken  :sad1: dün en son akşam 7 de bi uyuduk sabah 8 de uyandık beraber  :k06: ve oğlum 2 gecedir sen odanda uyuyorsun. bunu yapabilecek miyim diye tereddütlerim vardı ama çok şükür oldu. telsizimiz saolsun  ;D

yeni evimizin arka tarafında horozlar var. üüürürüüü diyince sen de aynısını yapıyosun. çok heyecanlanıyosun,o sesleri duyduğunda hepimize bakıp gülüyorsun  :ehi: sadece cami evimizin az ötesinde ve ezan sesini duyduğunda korktun ilk gün  :-[ sana Allah demeyi öğretiyorum,taklit ediyosun ama daha tam değil.. zamanla ezan sesinden de korkmayacaksın kuşum...

annen 1 marttan beri toplam 8 kilo verdi kuşum  :ehi: sen yoruyosun anneciğini. hep ilgi istiyosun,ondan annen çok koşturuyo. sanırım ondan  ::)

henüz internetimiz gelmedi kuzum. o nedenle günlüğümüzü ihmal edebilirim.... seni seviyorum, sen benim dünyamsın....  :love9:



pırpır



°•.ℓανιηуα.•°

annemmmmmmm

benim küçük sevgilim  :love9: :love9: :love9:

epey oldu kuzucum yazamadım buraya senin maceralarını. taşındık tabii internetimiz geç bağlandı vs. derken nihayet düzenimizi oturttuk  :amin: ama çok yorulduk tombul kuşum benim... yalnızlık zor be bebeğim. biri olsaydı, sana bakmama yardımcı olsaydı taşınmamız ve yerleşmemiş daha kolay olacaktı. bir yandan sana bakıyorum,yemeğini hazırlayıp yediriyorum, bi yandan evi yerleştiriyorum  :-ooo hakikaten zormuş... ama baban harikalar yaratıyor bitanem  :love9: o olmasaydı asla yerleşemezdik. her yeri o halletti. ben sadece yerleştirdim. sırf sen geziyorsun diye tüm yerleri kendi eliyle tek tek sildi  :k06:

annem... çok sevdin sen yeni evimizi. o kadar huzurlu ve mutlusun ki her yeri gezip keşfediyorsun... evimiz de çok güzel ve lüks oldu ama  ;) yeni eşyalar... ev de sıfır zaten  ;D en güzeli de odan oldu. seni odanda uyutuyoruz ve rahat rahat kendi odamızda uyuyoruz...

şimdi okuldayım. çok özledim seni sıpa  :-*  :k06: gelicem birazdan ve oyunlar oynicaz. hikayeler okuycam sana. artık hikaye kitaplarını daha çok seviyorsun. kucağıma oturtuyorum seni,okuyorum hikayeni ve sen resimlerini inceleyip öylece dinliyosun beni. zaten bir varmış bir yokmuş der demez başlıyorsun gülmeye  :k06: senin gülüşünü yerim sıpam  :love9:



muhribe

canım yeni evininiz hayırlı olsun  :opucuk:

güle güle oturun sarpercikle  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 21 Mayıs , 2012, 17:00:46
canım yeni evininiz hayırlı olsun  :opucuk:

güle güle oturun sarpercikle  :love9:

teşekkür ederim betüşüm.  :opucuk:

cümlemize inşallah  :amin:



¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

canım yeni eviniz hayırlı olsun ,Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah :amin:
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ¨'°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°'¨ - 21 Mayıs , 2012, 21:07:09
canım yeni eviniz hayırlı olsun ,Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah :amin:

teşekkür ederim pisiciğim... elifimi öp yerime  :hungry:  :opucuk:



°•.ℓανιηуα.•°

24 Mayıs , 2012, 01:41:24 #488 Son düzenlenme: 24 Mayıs , 2012, 01:45:27 °•. °•.ℓανιηуα.•° .•°
annesinin her şeyi...

sen her geçen gün büyüyorsun günbegün gözümün önünde.. öyle seviyorum ki seni, hayatımda hiç kimseyi, hiç bir şeyi bu kadar çok sevmedim.. içim eriyor sana baktığımda, dişlerimi sıkmaktan sanırım genç yaşta dişsiz kalıcak anan  ;D ;D ;D

bu gün kişisel gelişim ve motivasyon konulu bir seminere katıldım. ordan çok güzel bilgiler edindim sana dair. sanırım şimdilik doğru yoldayız  :icon_thumright: bi de psikoloğun kitabını satın aldım ve senin adına imzalattım.  ;) sen de okuyacaksın ilerde...

annem merdiven dairesine çıktığımız gibi bağırıyorsun,sesin yankılanıyor ya  :laughing7: duyduğun sesleri taklit ediyorsun. peteklere cış cış diyorsun ama yine de elliyorsun  :k06: hiç bişiden korkmuyorsun. hayat sana çok güzel bitanem. çok da şanslısın. cici annen ve herkes seni çok seviyor. bu aralar çok düşmeye başladın. tay tay yapıp adım atmaya çalışıyorsun ama sonu genellikle yerlerde oluyor  :-[ sen düşünce üzülüyorum ama düzgün yürümen için gazi olman şart sanırım  ::) ::) ::)

artık sana ayrı yemek yapmıyorum. dün mesela kabak yedin, bu gün biber ve patates dolması yedin. tuz atmıyorum yemeklere,sen de yiyorsun. ara sıra boğazına takılıyor yediklerin ama yine de devam ediyorsun  ;D şimdilik yeni dişimiz yok. sanırım ondan rahatsın ve yiyorsun  :nazar:

annem doğum gününe çok az kaldı. ömrümün en kıymetli günü o gün. çok güzel olmalı. sana arı kostümü diktirmeyi düşünüyorum ya da süpermen falan  :k06: farklı olsun istiyorum. inşallah planlarımı gerçekleştirebilirim. kuzum... bu günlük bu kadar. şimdi seni bi kontrol edicem ve uyuyacam. sabah yine okul var. ama yaz tatilimize çok az kaldı  :hieyt: uzun uzun beraber olucaz  :love9: seni çok seviyorum küçük sevgilim...



Balböceği


maşallah sarper kuzuya  :nazar:

Yesinde büyüsün kocaman olsun  :nazar:

Arı elbisesi güzel fikir bir an hayal ettim çok yakışacak yakışıklıma  :love9:  

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 24 Mayıs , 2012, 02:06:21

maşallah sarper kuzuya  :nazar:

Yesinde büyüsün kocaman olsun  :nazar:

Arı elbisesi güzel fikir bir an hayal ettim çok yakışacak yakışıklıma  :love9: 


teşekkür ederim edoş teyzesi  :opucuk:

evet o yuvarlak tombiş surata arı kafası ve anteni ne şirin olucak  :love9: :love9: :love9: :love9:

ya da şöööle süpermen kostümü  :k06: :k06: :k06:



aydinays

Maşallah sarperime demek tek başına yürüyor. Düşe kalka büyüyorlar miniklerimiz. :)

Kayrada şimdi sürünme çabalarında ama çok asabi sürünemeyince çok hırslı olacak.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: aydinays - 24 Mayıs , 2012, 12:39:55
Maşallah sarperime demek tek başına yürüyor. Düşe kalka büyüyorlar miniklerimiz. :)

Kayrada şimdi sürünme çabalarında ama çok asabi sürünemeyince çok hırslı olacak.

ayyyyy kuzum benim  :love9: :love9: :love9:

olsun annesi azimli olsun,bak ne güzel işte güçlü bi kişilik olucak demekki.  :nazar:



°•.ℓανιηуα.•°

:hello2: :hello2: :hello2:

annem bu gün yine traş oldun  :k06: :k06: :k06: seni yine kendi kuaförüme götürdüm  :laughing7: bu defa çok inat ettin ama kestirmicem diye. aslında bence kesilmesine izin verirdin ama kafana fısfısla su sıkılınca ondan korktun sanırım  :k06: neyse... nihayetinde gayet yakışıklı bi delikanlı oldun  8) üstlerinden pek kısaltmadık. altlardan kısalttık ve amerikan traşı gibi oldu. çok da yakıştı paşama  :nazar:


annem kuaföre gitmeden önce cici annenle beraber buranın en çok çeşidi olan en güzel mağazasına kıyafet bakmaya gittik. annen senin doğum günün için bir sürü elbise denedi. anneciğin fit de oldu  :tongue3: sen ne giyindiysem hepsine atıldın tepki verdin ve çok gülümsedin  ;D beğeniyordun sanırım ondan  :k06: en son yarın babanla gidicez, o da görsün beraber karar verelim değil mi minik kuşum.


hafta sonuna kezban teyzen çağırdı bizi.  kuşadasına gidiyoruz  :occasion14: :occasion14: :occasion14: kezban teyzen en iyi dostlarımdan biridir... denize de gireriz dedi hazırlıklı gelin dedi. seni de soksak mı ki  :suclu: bakarız, eğer çok sıcak olursa sen de denize girebilirsin  :D kağan abinle kudurursunuz artık  :laughing7:


paşam bu gün sana kitaptan atatürkü gösterdim. atatğrk diye defalarca tekrarladım ve sen de atatürke benzer bişiler söyledin  :k06: bi de televizyon açıktı. sarper pepe nerde dedim. sen televizyona baktın ve sonra bana baktın yok yok dedin  :ehi: sonra yine sordum yine yok dedin  :k06: akıl küpüm benim. seni veren Allaha kurban olurum ben. akşam üstü bizim yatak odamızda bi debelendik bi debelendik sorma. sen dört köşeydin. boğuşmak çok hoşuna gidiyo. arada da dişlmekten geri kalmadın hani  :tongue3: çikin seni.  :love9:



ƓĤ♡SƬ

CNM ŞİMDİ NERDESİNİZ..KUŞ ADASI FALAN DEMİŞSİN... BEN PEK GİREMİYORUM GÖRMEDİM.HAYIRLU OLSUN YENİ EVİNİZ...DOĞUM GÜNÜDE ŞİMDİDEN KUTLU OLSUNNN... MAŞALLAHH SENİNKİDE BAYAĞI KONUŞKAN DESENE :) BENDE SÜREKLİ KONUŞUYORUM.HERŞEYİ ANLATIYORUM. KARŞIMDA BEBEK DEĞİLDE BÜYÜK BİR İNSAN VARMIŞ GİBİ KONUŞUIYORUM ONLA..ODA BEN BABASI KONUŞTUÇA KAPIYO HIZLICA..
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>