19 Nisan , 2024, 20:35:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

muhribe

maşallah paşaya  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

geçşin minnoşların diş sıkıntısı artık yaa  :sad1:

...ŞehzadEfe...

bu gece rüyamda gördüm sizi canım sarperi bize geliyormuşun benim babetlerimi istiyorsun  alıp giyordun baya oturup sohbet ediyorduk  :) sevmiştim seni hayır olsun belki görüşürüz bi gün  ;)
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: nagihannn - 02 Mayıs , 2012, 10:01:56
bu gece rüyamda gördüm sizi canım sarperi bize geliyormuşun benim babetlerimi istiyorsun  alıp giyordun baya oturup sohbet ediyorduk  :) sevmiştim seni hayır olsun belki görüşürüz bi gün  ;)

:k06: :k06: :k06:

kız hayırdır inşallah  :k06: babetlerini mi istedim  ;D bak ben 40 numara giyiyorum  :k06: muhtemelen olmamıştır bana  :ehi: canım benim keşke görüşebilsek. sarperle efe arkadaş olurlardı  :k06:



...ŞehzadEfe...

 :k06: :k06: evlerimiz yakındı çok mutlu olmuştum yakınızz diye babetlerimi giymiştin valla olmuştu  :k06: istanbulda degildin diye hatırlıyorum keşke yakın olsakta görüşsek  :opucuk:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: nagihannn - 02 Mayıs , 2012, 14:43:21
:k06: :k06: evlerimiz yakındı çok mutlu olmuştum yakınızz diye babetlerimi giymiştin valla olmuştu  :k06: istanbulda degildin diye hatırlıyorum keşke yakın olsakta görüşsek  :opucuk:

:k06: :k06: :k06:

keşke yakın olsak nagiş... ne güzel olurdu  :-[ manisadayım ben. ve istanbulda bi tane bile akrabam yok. istanbulda akrabası olmayan tek kişi benimdir herhalde  :ehi:



ღ♥ Nilda♥ღ

lavinya ne yapıyon buralarda bakiiimmmm  :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:

çabuk evine gell akşam ezanı okuduu  :director:
.   

°•.ℓανιηуα.•°

geliyom bacım bekle  :ehi:

burası da ikinci evim kız, oğluşumun günlüğü  :ehi: :ehi: :ehi:



ღ♥ Nilda♥ღ

aaaaa pardon yaaa bi anlık cinnetle bakmadım neresi olduğunaa  :k06: :k06: :k06: :k06: :ehi:

:opucuk:

.   

°•.ℓανιηуα.•°




°•.ℓανιηуα.•°

annesinin ballı sütü  :opucuk:

çok seviyorum seni çok. bazen diyorum bu kadar sevgi akıllara zarar  :k06: okuldan geldi annişin yine biraz oynaştık ama sen hemen uyudun  :-[ şimdi uyanmanı bekliyorum  :hungry: yicem seni  :laughing7:

bu aralar keyfin çok yerinde  :nazar: yerinde olur tabiki her gün geziyosun sıpa  :k06: parkların tozunu attırıyosun. dün yolda 3 tane koyun gördün. uiiiyyyyy uiiyyyyy diye sevdin resmen. gülmekten bi hal oldun :k06: eve geldik hala meeee meeee diyodun  :k06: hayvanları ayrı bi seviyosun tatlı sıpacık.

bu aralar yeni yeni lezzetler tadıyosun. kavun yedin ilk kez. ama sanırım biraz gaz yaptı  :laughing7: :laughing7: bütün gece pırtlattın  :k06: suyu da bol içiyosun artık. maşallah iştahın da yerinde. kötü günlerimiz geçti inşallah...

küçük sevgilim benim. sen olmasaydın ne yapardım ben... sen benim ruhuma ilaç gibi geldin.. bu dünyada hiç tatmadığım kadar büyük bir sevgi şevkat ile doldurdun içimi. Allahıma şükürler olsun... bakışlarından, gülüşünden nasıl bir çocuk olucağın şimdiden belli. öyle akıllı öyle şevkatli bakışların var ki. senin kişiliğin hakkında ipuçları veriyor bana. hiç bir zaman mız mız sevimsiz bir bebek olmadın. en acı çektiğin zamanlarda bile hep güldün. dayanıklı kuşum benim. sen benim her bi şeyimsin.... bazen sana kardeş bile istemiyorum. çünkü senin sevginin yerini hiç bi şey tutamaz ve sana ihanet olur diye  :-[



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin minuğu  :k06:

bu gün hamileyken sana yazdığım mektubu buldum senin pembe dosyanın içinde ( baban kız olacaksın diye senle ilgili her şeyi koyacağımız dosyayı pembe seçmişdi de  :suclu: )   sen daha 8 haftalık varken dünyada, benim içimde, annenin çok kanaması olmuştu. ve doktor rahim yarası tespit etmişti. parça alınıp patlojiye yollanmıştı. eğer sonuç kötü çıkarsa seni ordan alıcaklardı ve canına kıyıcaklardı. annen öyle tedavi görecekti ve belki de senin yokluğunda ızdırap içinde yaşamak bi yana dursun kendisi yüzünden sen hayata veda edeceğinden vicdan azabı çekecekti... neyseki durum öyle olmadı çok şükür ve sen annenin yaralı rahminde büyüdün, dünyaya geldin  ve şu anda yatağında mışıl mışıl uyuyorsun :love9: sana yazdığım mektubu aynen yazıyorum buraya. olur ya belki kağıt yırtılır, su dökülür, deforme olur. burada kalıcı olsun:

"canım yavrum...

seninle olmak, şu anda canımın taaa içinde olman öyle güzel ki... beni bırakıp gideceksin diye çok korkmuştum. çünkü biliyorsun,seni çok istedim, yüreğimle... fakat şimdi benim seni bırakmam ihtimali beni çıldırtıyor. o yara yüzünden eğer senden vazgeçmek zorunda kalırsam zor yaşarım... kuzucuğum benim... ben içimden sürekli dua ediyorum bize bir şey olmasın diye... sen de dua et olur mu bitaneciğim... sen benim umudumsun, her şeyimsin.. seni çok zor buldum, kaybetmeye dayanamam. benim ne olacağımın bir önemi yok ama sen yaşamalısın bitanem. annen seni çok ama çok seviyor."

işte böyle küçüğüm.. Rabbime şükürler olsun seni bize bağışladı. sen bana O'nun en büyük hediyesisin...

bu gün harika bir gündü... tabiki yine parklardaydık  :k06: iyice gezenti olduk kuşum. sen ilk kez bu gün dışarıya yarım kollu tişörtün ve diz altı şortunla dışarı çıktın. ama öyle sevimli oldun ki. artık bebek değil de çocuk gibi görünüyosun. zaten seni görenler de 1.5 yaşında falan sanıyo. soranlara biz de 1 yaşında diyoruz nazar değmesin diye  :nazar: :nazar: :nazar:

baban seni akülü arabaya bindirdi parkta. çiçekleri sevdin, onlara atıldın... leylek gördün, çok sevdin. köpeklere atıldın,kedilere kahkaha attın  :love9: havuz gördün yine söylendin durdun. acaba ne demeye çalışıyosun havuza  :ehi:

işte böyle kuzum. yarın yine gezeceğiz elbette  8) havalar hep böyle güzel gider inşallah...



°•.ℓανιηуα.•°

bu gün her zamanki gibi komik ve yenilesi tatlıydın  :love9:

annişin sana mutfaktaki lambayı gösterdi. sonra bütün odaları gezdik sana tek tek lambaları gösterdim. sen tabiki lambaları kafayı taktın  :ehi: bana tek tek hepsini gösterdin. bi de çok söylendin,kimbilir neler söyledin  :k06: çok komiksin ya sarper  :k06: akşam da kipaya gittik. sana ciciler oyuncaklar aldık. zeka geliştirici, büyük küçük kavramını öğreten oyuncaklar aldık oyuncakçıdan  ;D eminim çok seveceksin. sen arabada gelirken uyudun her zamanki gibi. ve hala uyuyorsun  :opucuk:

kuşum benim. yeni evimize gitmemize 5 gün kaldı... çok heyecanlıyız  :hieyt:

bu arada doğum gününe de 32 günümüz var. ve sana harika bir doğum günü partisi hazırlayacağız. burada yeşil vadi diye bi çay bahçesi var. nezih bir yer. kır partisi yapcaz sana. şimdiden annişinle baban organize etmeye başladılar bile  :icon_thumright: :icon_thumright: oğluşumun ilk doğum günüsü çok güzel olacak. paşam benim. sen kimbilir ne sevimli olacaksın o gün  :love7:

miniğim... canımın parçası... seni çok ama çok seviyorum  :love3:



°•.ℓανιηуα.•°

ay parçası...

sabah sabah seni bırakıp okula gelmek öyle zor ki... öğlen olsun da seni görebileyim diye iple çekiyorum zamanı... bu sabah yine çok şirindin. uyanmanı istemiyorum ben evden çıkarken. çünkü o mahsun bakışların,sanki gitme dercesine gözümün içine bakışın tüm günümü zehir etmeye yetiyor....

minik serçem... ay yüzlüm.. güneş yüzlüm... sana öğrettiğim her kelimeyi taklit ediyorsun. senin odanda bi tane çöp kovamız var: kovanın yüzü var, göz burun ve ağız. sarper bu burun diyorum, sen de buuuun diyosun, kulak diyorum kuuuuak diyosun  :k06: baya baya benzetiyosun. sen benim bitanemsin....

pepenin annesine söylediği bi şarkısı var: annem canım annem, sen beniiim bitanemsin diye. bu şarkıyı dinlediğimizde annen gibi ağlayan başka biri var mı acaba  :k06: baban gülüyo bana ama ben ağlıyorum. napayım  :-[ annelik bu sanırım. bazen en komik şeyler bile ağlatabiliyor...

sarperim... bu gün izmirde yeni açılan optimuma gidicez. sana telsiz, oto koltuğu ve ciciler alıcaz. çok heyecanlıyım  :k06: çünkü sen yeni  evimizde odanda tek uyuyacaksın. bunu başarabilecek miyim, senden ayrı bir odada uyuyabilecek miyim bilmiyorum... seni doğduğundan beri hiç yanımda uyutmadım. hep yatağında uyudun. bana bağımlı kişilik olma diye. ama hep aynı odada uyuduk. şimdiden sancı tuttu beni. umarım başarıcaz kuzucuk....



°•.ℓανιηуα.•°

kuzum....

dün ilk anneler günümdü... senle ilk anneler günümüz... bu günün bu kadar özel bu kadar değerli olacağı daha önce hiç aklıma gelmezdi. ama sayende o gün benim için dünyanın en özel günü oldu  :love9: minik kuşum, babanın yardımlarıyla bana kocamaaaaan bi buket çiçek yaptırmışsın  :tongue3: üzerine de çok güzel bi not yazdırmışsın. baban da bana çok güzel bir kolye almış  :love9: ve dahası dün bi dediğimi iki etmeyip her istediğimi yaptı, beni çok mutlu etti....

dün optimuma gittik ve sana dünya kadar alışveriş yaptık. oto koltuğu, telsiz, kıyafet vs.... güya bana almaya gitmiştik ama annen kendine hiç bişi almadı. çünkü optimumun en üst katı sadece bebek eşyaları ile doluydu ve annen ordan çıkamadı  :k06:

ordan da babaannenlere gittik. onların da anneler gününü kutladık ve çok sevindiler... eve dönüşümüz epey geçti ve sen yolda ilk kez oto koltuğunda geldin ve uyudun  :k06: çok rahat geldi sanırım....

annecim daha nice anneler gününü beraber kutlamak ümidiyle... sen bana en güzel armağansın... sen sağ ol sağlıklı ol annen başka hiç bişi istemez... varlığın her zerremi dolduruyor.... :love9:



HASRET!M S@N@

hediyelerin cok güzelmiş
ne güzel bir gün gecirmişiniz annelik böyle birsey demekki kendinden önce hep onu düşünmek
inş daha nice anneler günün beraber kutlarsınız ve hepside böyle güzel gecer canım