Lohusalık Sendromu mu Yaşıyorum Çıldırmak Üzereyim

Başlatan ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤, 04 Ağustos , 2011, 19:49:58

« önceki - sonraki »

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

of ya okurken strese girdim resmen,sıkıntı yaşayan herkese Allah sabır versin
benimde ilk 1 hafta hem annem hem k.validem vardı
çocuk bi ağlasa hemen koşuyorlardı yatağına,altını değiştirmek yıkamak için kapışıyorlardı
bende ağladım 2-3 kere sinirden
k.validem gidince kuş gibi haifledim,yoksa ikisinin arasında kalcaktım
sonra çok rahat bir lohusalık geçirdim
oğlumun uyumadığını saymazsak
rabbim kimseyi o günlerde sıkıntıda bırakmasın ama eş çok önemli
bazen eşlerin ailelere tavırlı olması işe yarıyor

Aytii

Alıntı yapılan: aydinays - 05 Ağustos , 2011, 22:41:07
Olacak o kadar aytencim. Her güzelin vardır bir kusuru. Buda kayınpederinin kusuru olsun. Ama anlayışlı olmaları çok önemli. Senin lohusalığın nasıl geçiyor ayticim???

şimdiye kadar sıkıntım olmadı çok şükür  :nazar: :nazar: sadece bi iki laf haricinde onlara cevabımı verdim zaten  ;) beni çok iyi biliyo eşim ve kayınvalidem oyüzden üstüme gelmeden söylemek istediklerini söylüyolar hatta kayınvalidem bazen çekinerek söylüyo içimden üzülüyorum ama öyle olması daha iyi eğer ipin ucunu kaçırırsam bu defa oğluma istediğim gibi davranamıcam ozaman iç savaş çıkar  :-\ bugünde 12 gün olduk maşallah  :nazar: şu kırkım bi çıksın hayırlısıyla inşallah  :amin:

Aytii

Alıntı yapılan: •❤•pisicikk•❤• - 06 Ağustos , 2011, 10:06:15
Aytencim helal olsun diyorum işte bu olmalı ,cevabını gayet sevıyelı bir okadarda anlaşılır bir dille vermişsin inan susp kalsaydın daha çok duyardın o tarz lafları.insanlardaki bu zihniyeti anlamıyorum ya neden bakamayacakmışızki sonuçta içgüdüsel birşey herkes kendi çocuguna iyi bakar ,onun dilinden anlar.bende hep tek başımayım 1 aydır.bugunde kırkımız çıktı çok şükür artık daha iyi anlıyorum elifimin derdi ne,ne istiyor,uykusumu var,kucakmı istiyor...gibi durumları çözümleyebılıyorum .şunu anladım tecrübeyle öğrenılen bişey ,çocugunu zaman geçtikçe daha iyi tanıyorsun ve onun dilinden anlıyorsun .çok şanslısın buarada senın peder gitmeseydi yıne söylerdi arada bazı şeyler iyice sinirlerın bozulurdu lohusalık dönemınde günleri gerıde bıraktıkça insanın tahammü gücü zayıflıyor çünkü,kayınvalidende öyle rahatsız edici bir tip değil anladığıım kadarıyla maaşallah aman nazar değmesin :nazar:


valla canım genel olarak sabırlıyımdır ama bazen böyle gereken cevabı vermeyide ihmal etmem. bu durumlarda susulmaz çünkü. susarsan devamlı olarak yersin bu tarz saçma lafları buda insanın sinirini bozmaktan başka bi işe yaramaz. yoksa eşim hep der ben Ayteni üzüyorum bazen oyüzdende vicdan yapar çünkü ben susar giderim o sinirlendiğinde bi sabret iki sabret oda görüyo tabi bunu ama üçüncüde dayanamıyorum ozaman çok fena kızıyorum bu defa o alttan alıyo mecburen. insanında sabrı bi yere kadar yani

Lă_Tăhzen!

her  lohusanın yasadıgı durumlarr bende cok agresıftım taa turkıyeden annem kalktı geldı yanıma  onu cok kırdım her hareketı gözume batıyodu  bır an önce gıtmesını bıle ıstemıstım  :'( cocuk benım kucagımda durmazken annemın kucagında duruyodu sınır oluyodum salak gıbı cok kotu davrandım sımdı hatırladıkca kendıme cok kızıyorum ama iş işten gectı annemden helallık ıstedım özur dıledım lohusa halımden oyle oldugumu söyledım daha sonra ama kalbı coktan kırılmıstı   :'(

lohusa arkadaslara Allah kolaylık versin insan duygularına söz gecıremıyor  :-\

mandalinaportakal

of of içim daraldı bunları okurken.ben de ilk doğumda benzer şeyler yaşamıştım.inşallah bu sefer her şey daha farklı ve güzel olur :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım rahat ol. ilk doğumda ben de yaşamıştım. çok şükür ikincide yaşamadım.  bebişinle fırsat buldukça dışarı çık o zaman daha rahat olursun


mandalinaportakal

biz bize olsak hiç sorun değil ayşecim.ama bizim sorun annem ve kayınvalidem arasında.annem şimdiden diyor ben varken o gelmesin.aslında aralarında bi mesele de geçmedi ama anlaşamıyorlar.
geçen eşime rica ettim senin annen benimki gittikten sonra gelsin diye,sağolsun anlayışla karşıladı.bakalım neler olacak.

ยรlคภ๓คz göภlüm

ay çok zor durum. eşinin anlayışlı olması güzel. bu arada nerelisin. mandalinaportakal adından dolayı sanki hemşeri gibiyiz :D