test yaptım..... anne olacağım allahın izniyle:)
aramiza katilan yeni arkadaslar hayirli olsun hosgeldiniz aramiza
You are not allowed to view links. Register or Loginaramiza katilan yeni arkadaslar hayirli olsun hosgeldiniz aramiza hoşgeldin cnm nasılsın
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Loginaramiza katilan yeni arkadaslar hayirli olsun hosgeldiniz aramiza hoşgeldin cnm nasılsınhb cnm yeni gördüm yazdini kusura bakma iyi cnm bugün alisveris yaptik esimlen evdeyim simdilik sonra iftara görümceme gitcez sen naptin
niye buraya kimse ugramiyoo kizlar bugün angelsound aletini siparis verdim hafta ici gelcek bebegimin kalp atisini hergün evde dinlicem ins
You are not allowed to view links. Register or Loginniye buraya kimse ugramiyoo kizlar bugün angelsound aletini siparis verdim hafta ici gelcek bebegimin kalp atisini hergün evde dinlicem ins hayırlısı olsun gülümm.dinle bakalım memnun kalırsan bende alıcam.bugün eşiin teyzesinin yazlığını agttik de yeni geldik ondan bakamadım foruma
geçen sene bu zaman bende hamileydim kızlar rabbim sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirmenizi, ardından da sağlıklı bir bebek doğurmanızı nasip etsin beklenen doğum tarihi 11 Mart olan varmı?
kimse yokmuuuu gülüm angelsound geldimi