EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

hoşgeldin adegu senin bebişin resimlerini de görelim kızımız çok burada hemen kaparlar havada  :)
valla odasındaki yatağına ikeadan ucuzluk kısmı var oradan yanıp sönen ışıklardan aldım.Onları seyrederken uyuyup kaldı ilk gün biraz ağladı tabi ama almadım kendi kendine uyudu .Şimdi yatağına koyunca almayacağıma şartlandı sanırım.Gece de ayağıma yatırıyorum ama sallamıyorum ee eee diyorum ellerinden tutarak uyuyor bi de bizimkisi ali babanın çiftliğini çok seviyor onu söyleyince de uyuyor bazen.Daha ilk günlerimiz bakalım nasıl sürecek ama sallama uykusu varsa eninde sonunda uyuyacak çaresi yok :)

berilce

adegu yagiz mi dedin :) kac aylik canim,bak benim kizim 2 bucuk aylik :))) ev isi bilir , altina yapmasi duzenlidir buaraallr biraz aksatiyo ama olsun , agulara basladik,gulumsemeyi biliriz,henuz disimiz yok ama olur oinsallah :))) aysencim kuma olur mu kiz ,benimkizim kiskanctir kavga eder dururlar ,he he he, valla spor icin esime birakiyorum 1 saat aksamlari sutumu sagip birakiyorum ,,,ilgilensin azcik babasi sabah aksam ilgilenmekten bunalima girecem, aileler yok bari o ilgilensin... bende bir saatte olsa kafam dinliyorum... biraz huysuzlanip agliyomus ama napayim benim de bir saatte olsa biraz kafa dinlemeye ihtiyacim var ..ay ben yavas yavas cikiyorum kizlar okumama gereken seyler var,,,hadi gorusuruzzzz... ya cahilligime verin de bu pilates ne sormasi ayip :))))

ayşen

aynen özlemcim, ben de 2 ay direndim, baktım uyutmak zorlaştı sallamaya başladık. ama çok yavaş sallıyoruz, kucağımızda hafif hafif nası sallarız öyle...

valla benim de saçlar dökülüyo ama bakımsızlıktan... bu arada saç demişken, Tuna'nın saçları döökülmeye başladı :( üzülecek bişi yok aslında ,babasının da benim de dökülmüş, ama alışmıştım tuhaf gelecek şidi saçsız :S acaba hepsi mi dökülür?


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Emine

Özlemcim sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün :))))) Resim yollasana sende .Ne kadar tatlısın ya .Canım bebeklerimiz sağlıklı huzurlu olsunlar da ben şişko olmaya razıyım.Kollar taşımaktan kas oldu benim zaten sen de dene :)
Ayşencim online olanları anasayfada sol altta görebilirsin

Emine

Benim kızında tel tel dökülüyo Ayşen.Hadi senin ki erkek .Ama ben zaten kazıtıcam kafasını bıngıldağı kapansın.Gür çıksın saçları diye.Jilet sürdüğümüz yerlerden aynı delikten birkaç tane çıkıyo kafa içinde geçerlidir inşallah  :)

Emine

Berilcim pilates bir egzersiz çeşidi karın bölgesini eritmeye odaklı daha çok.Doğum sonrası annelerle ilgili kısımda detay bulabilirsin.Kolay gelsin.

ayşen

ya kazıtılır mı öyle? ben hiç duymamıştım :S aslında mantıklı, gür çıkması için ama tuhaf geldi gene de...


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Emine

Yağıza da maşallah Beril'in damadını da görmüş olduk.  :P
Ayşencim valla biz kardeşimin kafasını kazıtmıştık 2 yaş civarı kıyabilirmiyim Ceyline bilmiyorum ama istiyorum.Bizim çevrede gür olsun diye kazıtıyorlar hep.Doktora gidince de soralım bakalım

Tebessüm :)

saçlarının bu dönemde dökülmesi nırmal de sonradan seyrek olup olmayacağı belli olmaz tabi şimdiden.benim oğlumun saçarı da harita gibi döküldü. ama yerine çıkmaya başladı bile.kazıtınca da çok çikin oluyo civcivler...

Emine

ben nasıl olsa damadımı buldum varsın çirkin olsun  :D

seyda

berilce ben de yurtdisindayim Isvicrede. daha önce 3 sene Almanyadaydik. aslinda ben Istanbulluyum ama evlendigimden beri esimin pesinde geziyorum memleket memleket:)
ben de dogum sonrasi spora basladim aksamlari  bi saat kaciyorum haftada bir. pilates yaptiriyolar bize de ama cok zor yahu yorucu yani yok kaburgalara nefes al kaslari SIKISTIR FALAN. klavyem ingilizce de I harfi yok mecburen büyük yazdim:) ben en cok su kocaman jimlastik toplarin üzerinde oturarak ziplamayi seviyorum cok kolay:))

ayşen

hihi senin damat  kel kalcak bu gidişle :D


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

seyda

bide aksam bir saat pilates alistirmasi yaptiktan sonra eve dönerken strabucks in önünden geciyorum ve güzeeeel bi cikolatali pasta aliyorum:)) ödül olarak. durumum aysen ve emine den farkli degil yani;)

Emine

seyda sen de bizdensin demek ne olacak bu boğazlar bilmiyorum  ;)

jbdun

oooooooo maaşallah foruma bakın yaa :D
msn in çok kişili olanı gibi olmuş forum ;D

eminecim evet haklısın herkes bana adımı soruyodu ama bak sen de yanlış mı yazdın bilmiyorum yoksa yanlış mı biliyosun?Jbdun (Jubudun değil) :o

bu arada benim kızım da alıştı galiba artık akşam uykusuna,7buçuk-8 arası yatağına koyuyorum kendi uyuyo bebeğim :)canım benim yaaa,hele bugün sabah 8buçuktan akşam 7buçuğa kadar toplasan belki 5 saat uyanık kalmıştır ;D hep uyudu canım kızım ;)

bişeyler daha yazıcaktım ama unuttum yaw ::)