EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

berilce

ya emine doktora sordum demisin cevabi burda demisinde bulamadim nerde:( promokok degil sanirim... yoksa o mu? ama doktora dedim ben,uykuya gecis her cocukta farkli dedi...zaten her kontrolde heryerine bakiyo bosey olsa soylerdi ..:(

office

selam kızlarr bende geldim ;)
oğlum yeni uyudu inanamazsınız 5 dk bir uyanıyor geceleri çıldıracam :P
yarın doktora gidicez sorucam paranoyak oldum dakka başı doktordayım valla :) bu arada sizin bebişlerin diş çıkarmaları ne alem dişleri kaşınıyomu? ben bazen kuş parmağımla ercanın alt dişlerini kaşıyorum o kadar hoşuna gidiyorki anlatamam. bizim diş çıkarmamız biraz gürültülü geçicek sanırım. allah hepimize kolaylık ve bol bol bol sabır versin :)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



meltemk

Emine diger forumdan bildigin gibi biz Isvicre'de yasiyoruz. Pnomonol burada asi takvimine dahil degil, ama benim doktorum tavsiye etti. Zaten yeni bir asi, yakinda asi takvimine dahil edilir dedi. Biz de 2.ay asilarinda yaptirdik. Yaptirmanin bir yan etkisi oldugunu sanmiyorum.





Ardaömür(Arzu)




Emine

11 Ocak , 2007, 22:27:15 #34 Son düzenlenme: 11 Ocak , 2007, 22:29:33 Emine
Berilcim 2.sayfada cevabın gördünmü office ve ardaömür hoşgeldiniz kızlar.Meltemcim evet burada daha yerleşmedi.
Arkadaşlar bebeklerimizin resimlerini buraya da ekleyelim.

seyda

Merhaba Emine,
meltemk bizim burada asi takviminde degil demis ama ben Alman bölgesinde Zürihteyim ve burada asi takviminde ve sigortalar bu asiyi ödüyor. belki kantonlar arasinda farklilik vardir bilemiycem cünkü sadece 6 aydir isvicredeyim ve buraya almanyadan geldik.
neyse, ilk gittigim doktor 3. 5. ve 7. aylarda yapariz demisti yani 2. 4. ve 6. aylarda karma asilar ve aradaki aylarda pneumokok demisti ama yeni doktorumuz ayni gönde yapiyor bir bacaga karma ve hepatiti karistiriyor digerini de pneumokok asisini yapiyor. ben 3. ayda doktor degistirdigim icin henüz yapilmadi ama en yakin arkadasim kizina yaptirdi ve yan etkisi olmadi bile iki asi birden yapilmasina ragmen. türkiye de yeni yeni yayginlastigini duydum bence doktoruna bir sor ama asinin zararlisi olamaz diye düsünüyorum.  

selamlar

Funda

Resimler nerden ekleniyor ve de cetvel ?

meltemk

Seyda merhaba. Foruma da Isvicre'ye de hosgeldin. Isvicre'de kantonlar arasi farklilik oldugunu sanmiyorum ama ben Cenevre'de yasiyorum ve burada mecburi asi takviminde degil. Neyse biz yaptirdik. Dedigin gibi ayni gun iki asiyi birer bacagina yaptilar. Simdi 4. ayda tekrar olacak. Bizde de uyku hali disinda yan etki yapmadi.

Burada Hepatit B karma asiya dahil degil. Biz Turkiye'ye gidip geliyoruz diye onu da dahil ettik. Ayrica BCGyi burada mecburi yapmiyorlar. Ben istedim, ve 5 gun once BCG asini da yaptirdik.





aslı

merhabalar,

bizde geldik. Yeni gelen arkadaşlara sizde hoşgeldiniz.

Pnömokok aşısı gelişmiş ülkelerin aşı takviminde olan bir aşıdır. http://www.millipediatri.org.tr/benikoru.php adresinde detaylı bilgi var. biz 5.ayda olacağız bu aşıyı. Doktorumuz karma aşıyla birleştirmek istemedi. Ayda 2 aşı ağır gelir o küçücük bedenlere.

Bizde verem aşısı olduk umarım geceyi iyi geçiririz.



Emine

11 Ocak , 2007, 22:52:14 #39 Son düzenlenme: 11 Ocak , 2007, 22:56:26 Emine
addalı hoşgeldin canım
fundacım mesaj yazdığın yere resim eklemek için altta ek seçenekler var orada eklenti kısmından birden fazla resim eklenebiliyor.
Cetvelde profilden kişisel bilgilerden imza kısmına ekleyeceksin.
Örnek:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Emine

Arkadaşlar resim alanını genişlettik resimlerinizi tekrar girerseniz daha büyük görünecekler.

dilek hira

bizde buraya taşındık ARDA ÖMÜR diğer kızlarıda bekliyoruz

Ardaömür(Arzu)

12 Ocak , 2007, 08:38:05 #42 Son düzenlenme: 19 Ocak , 2009, 15:15:00 Emine
günaydın



Ardaömür(Arzu)

12 Ocak , 2007, 08:55:43 #43 Son düzenlenme: 19 Ocak , 2009, 15:15:25 Emine
bu gülücük güne güzel başlayalım diye.Benimki uyuyor bende bu sayfaya alışmaya çalışıyorum.



ayşen

bu da bizden olsun :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006