EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar :)
ecrinim bu akşam ateşlendi,aşıyı vurulduğu gecemiz çok iyyidi ama bu akşam 37,6oldu bi ara ama şimdi 36,9larda...
doktoru aradım o da paranox fitil verdi,ben dedim şimdi 36küsürlerde,o da olsun ver yarım dedi.
valla kafam karıştı yaaaa,ateşi o kadar çok diil ve fitil kullanmak istemiyorum ateşi yokken.Eşimle bekliycez bakalım,ateşi 37,4falan olursa vericez fitili.

bu doktoru değiştircez muhtemelen,aydının en iyi çocuk doktoru ama bi o kadar da yoğun.Adamı acil olarak muayenehanesinden arıyorum,sekreteri bağlamıyo hastası var diye.Bi de tüm hastaları gidince arıyo doktor da.Tabi saat akşamın 10u falan oluyo bugün olduğu gibi :angry9:
hele bi de cebini de verdi arayalım diye ama açık bulmak ne mümkün :icon_scratch: e ben ne anladım bana cep telefonunu vermiş ???
eşim de sinir oldu zaten,biz değiştiricez olmuyo böyle  :(

ayşencim calpolu sadece bu sabah verdim ondan sonra baktım normal vermedim zaten ;)

zehracım hoşgeldin ve de geçmiş olsun ravza hanıma ;)bizim aşı sonrası durumumuz da yukarda anlattığım gibi zaten :-X

görüşürüz kızlar

zeytince

 zehraaaaa hosgeldin canim...  :love1:

jbdun gecmis olsun yaa... ama 37.5 cok yuksek bir ates degil bence....zaten atesi oldugunda Ecrin huysuzluk yapacaktir...38 falan oldugunda fitili koyun bence, ama tabi yine karar sizin... :icon_thumright:

ben de haftada 2 kez banyo yaptiriyorum Caner`i...bana kalsa onu da yaptirmicam...  ::) hasta olacak diye odum kopuyo... banyo yaptirirken bilibilimiz buzustu mu anliyorum ki usudu.... ;D hemen esime hadi cabuk usudu, hasta olacak diye soyleniyorum... sonra durum aynen bu... :argue:  ;D bakalim cesaretimi toplayip yanliz yikamayi dusunuyorum yarin oburgun... siz yanliz mi yikiyorsunuz ?????


jbdun

16 Ocak , 2007, 23:43:42 #272 Son düzenlenme: 16 Ocak , 2007, 23:44:56 Emine
gülaycım panikledik işte birden :-\  haklısın öyle huysuzluğu olmuyo.
şimdi yarım saatte bir ölçüyoruz ateşini,36,8lerde.
Yükselmedikçe de fitili vermiycez,inşallah da yükselmez.
Allahtan ateşini ölçerken uyanmıyo ecrinim,canım kızım benim.

bu arada biz de haftada 2kere yıkıyoruz eşimle :)
ben de tek başıma yıkayamam şimdi çünkü çok hareketli maaşallah kızım  :hello2:
ayaklarını hep filenin altına sokuyo :laughing7:

aslı

herkese günaydınlar,

jbdun geçmiş olsun. Umarım ecrin daha iyidir bugün.

Bizde haftada 2 kere yıkıyoruz. Ben annemle yıkıyorum çünkü eşimin eli ayağı dolanıyor (bir kere yıkamıştık da)  :) .Banyo zamanı olduğunu duyunca hemen anneyle yıkasanıza diyor zaten.

bugün doktor amcamıza gideceğiz kontrole. Ben doktora gideceğimiz gün çok heyecanlanıyorum. Doktor gelişimi ile ilgili neler söyleyecek diye.



aslı

17 Ocak , 2007, 08:43:55 #274 Son düzenlenme: 17 Ocak , 2007, 08:47:39 aslı
nerden nereye... Anne karnında ne kadar küçüktüler değil mi..
Hamilelikte güzeldi... O güzel günleri hatırlamak için...

[eklenti yönetici tarafından silindi]



jbdun

günaydınnnnn :wav:

teşekkür ederim aslıcım ;)

ecrinimin ateşi hep 36,7lerdeydi gece boyunca ve hala da öyle,fitil vermedik tabi bu durumda :hello2:

jbdun

doktordan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah aslı,biz de pazartesi gidicez :o
bizim de ultrason resimlerimiz hala buzdolabının üstünde :D
sıksık bakıyorum ve de ecrin hanıma da gösteriyorum "bak kızım sen böyleydin işte,şimdi kucağımda kocaman kız oldun" diyorum :D :toothy10:


Ardaömür(Arzu)

günaydın arkadaşlar
bizim doktorumuzda calpol ve fitile sıcak bakıyor  ama onu aramamız koşuluyla tabiki.Ben doktoruma hemen ulaşabiliyorum gece bile açık cep telefonu.Bu mevsimdeki kış hastalıklarını eve gelen misafirden bile çabucak alabilirlermiş.Anne sütü aldıkları için ateşleri fazla çıkmaz bağışıklıklarıda bizden geçtiği için çabuk atlatırlarmış hastalıkları çocuğu huzursuz etmemek için hasta veya huzursuz olduğunu düşündüğünde calpol yeterli gelmezse fitil ver dedi doktorumuz.Aşıdada yine aynı şekilde.



dilek hira

merhaba kızlar bizim aşımız tutmamış 3. ayda 5 li yapacağız doktorumuz yapacak .jbudun sen ithal aşı yaptırdın değilmi .doktorumuz ithalde ateş olmaz dedi. :D

ayşen

günaydınlarrr,
bizim doktorumuz hiç fitil ya da calpol den bahsetmedi :) ben de zaten bi kere karma aşı olduu gün vermiştim,o zaman da eski doktoruna gidiyoduk, o dedi ver ateş olursa diye, o da te ne zman ulaşabilmiştim de sormustum, zaten vermiştim ulaşana kadar  :toothy10: 

jbdun geçmiş olsun cnaım, gerçi geçmiş zaten ama :D... aslıcım işallah herşey yolundadır, haberlerinizi bekliyoruz....

bizim doktor her gün yaıkayın dedi , konak da olmuştu kafasında kuzumun, o yüzden de her gün yıkayın dedi. ama ben cesaret edemiyorum o kadara. bu arada biz file 3. banyodan sonra bıraktık. suyun içinde hem daha güvenli oluyo (ilkinde çok korktuk ama daha rahat ettik)hem sıcak duruyorlar, bizimki oynuyo da artık, ayaklarını çırpıyo ve gülücükler saçıyo suda banyo yaparken. 8-10 cm dolduruyoruz suyu küvetine, alıştıra alıştıra sokuyoruz suya, sonra biraz su atıyoruz üstüne başlıyo zaten gülmeye :)sonra da banyomuzu yapıyoruz. sadece kafamızı yıkarken bazen çok ağlıyoruz. onu çözemedik bi türlü :S sonra da giydirirken :) nnefret ediyo kıyafetlerden :)

yazın bütün bebişlere özgürlük gelecek anlaşılan, popolar açıkta oldu mu nası hoşlarına gidiyo...


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

ayşen

ya kızlar ayak parmaklarınızdaki iltihap geçti mi? benim geçiyo gibi oluyo sonra tekrar büyüyo  :crybaby2: çok canım yanıyo yaaa, bi de kocişim sağolsun her gün en az bi kere basıyo tam üstüne  :boxing:

dün gece oğluşum 2 kere uyandı, 4 bucukta ve sabah 6 da. sonraki uykular da hep sıkıntılıydı. uyandı, döndü durdu. şimdi yine uyuyo allahtan. altını değiştirdim sabah, body sine taşmış biraz. acaba ondan mı huzursuz oldu  :dontknow:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Filiz

Emine cim mubiyi aradım geçen gün ama çaldı çaldı açan olmadı öğleden sonraa tekrar arayayım umarım bi problem yoktur bak şimdi bende merak ettim. gerçi ek gıda olayı ile uğraşıyor olabilir..

Jbdun geçmiş olsun şekerim şimdi nasıl bebişin? aşıdan sonra mı ateşlendi?


Ayşen cim banada file daha güvenli geldi ne bileyim biz filede yıkıyoruz devamlı vücuduna su döküyoruz üşümesin diye.. öteki türlü kollarımız çok yoruluyordu ve biraz hırpalanıyor gibi geliyordu.. bez olayına değinmişken biz 3 numara kullanıyoruz prima. iki defadır ıslaklığı badisine taşmış küçük gibide değil yani bez tam aslında anlamadım neden olabilir ki?

 


Ardaömür(Arzu)

Arkadaşlar televizyon konusunda bilginiz nedir benimkinin ilgisini çekmeye başladı.Ben sese alışsın diye gündüz sürekli açiktı ama izliyor artık.Zararlı olduğunu biliyorum sizinkiler ne alemde



şevval_lal

ARKADASLAR SELAM....SIZIN YAZILARINIZI OKUYORUM  FAKAT CVP YAZMAYA FIRSATIM OLMUYOR....GONCA RAHATSIZLANMIS ONU HABER VERMEK ICIN GIRDIM....SAFRA KESESINDE TAŞ CIKMIŞ...HABER VEREYIM DEDIM.....

jbdun

ya ben birsürü yazmıştım ama gelmemmmiiişşşşşşşşşşşşşş :crybaby2:
nereye gitti yazdıklarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :BangHead: