EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

14 Ocak , 2007, 23:35:20 #210 Son düzenlenme: 14 Ocak , 2007, 23:38:41 Emine
hoşgeldin gaski 2 tane tunamız oldu sayfamızda demek .Diğerinin 2 ismi var Allahtan.. Ayşegül istediğin resimleri değiştir diyerek eklentiden silebilirsin canım.
arzucum ben halimden memnunum valla adet görmemek bence daha iyi bi kardeş yapalım kızıma sonra hiç gelmese de olur

aslı

Uzun bir gün oldu bugün. Dün akşamdan beri bebişim acayip huzursuz. C.tesi saat 9'da uyandı gün içinde yarım saat kadar 3 defa uyudu yani 1.5 saat kadar gecede 11'de zorla uyudu. Bugünde gündüz uyumadı ve gece zorla uyudu. Galiba odasında yatmaya başlayacağını anladı  :'(

Eminecim 150.-ytl olan aşı pnömokok aşısı olabilir. Onun fiyatının o civarda olduğunu duymuştum. Yine de emin değilim çünkü daha 2.karma aşıyı olmadık.

Tüm bebişler melekler gibi uyusun...




ayşen

emine ikinci aşılar aynı aşıdan olmuyo mu, farklı mı ki fiyatı :S

aslıcım benim hep öyle ya :( gece 12 de uyuyo sabah 10 da kalkıyo, 10 - 24 arası toplam 5 saat uyumuyodur... yarım saat 1 saat baze 10 dk...  ama odasında yatması için erken değilmi?? ay ben 1 yaşına kadar yanımızda kalır diyorum, o zaman bile nası bırakçam biliyorum. gece mık dese kalkıyorum çünkü. artık geceyi odasının kapısında geçirmeye başlarım :)

gaski selam, oğullarımız adaş :) eminenin dediği gibi bizimki ege tuna ama biz de tuna yı kullanıyoruz :) hoşgeldiniz oğluşlarınla birlikte.... arası baya azmış kardeşlerin , biraz kıskançlık normal :) allahtan kısa sürede alışmış...

arzu minişinn çok tatlı çıkmış :) ısır benim için yanaklarını :)

filiz kıs ben de yaptırdım banyosunu akşam, uyudu ama 1 saat daha yeni sızdı 9 dan beri :) o da  tarkan uyuttu gene. emine valla ben daha başlamadım yatakta uyutmaya. ama hani diyetlere pzt başlanr ya buna da yarın başlıycam :) yarın gece kendi uyuycam tosunum (işallah) :)

ya filiz bizim öyle olmaz işallah, ben çok umutluyum o kar tulumundan, umarım rahat eder, kat kat giydirirken deliriyo çocuk battaniyeden etrafına da bakamıyo... işallah sever...zatürre dediğin pnömokok di mi?? onu hala öğrenemedik , 2 aydan sonra diyok imisi, kimisi 2 yaştan önce olmaz diyo. doktorlara sormak lazım ???

herkese iyi geceler, çookkk öptümmmm :))


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Emine


Tebessüm :)


minekavlak

15 Ocak , 2007, 09:23:16 #215 Son düzenlenme: 15 Ocak , 2007, 15:48:36 Emine
günaydın kızlar.uyuyomusunuz hala bebişliler.. :director: :director: size diyorum..uyanın artık bakim..öpün bebeişlerinizi benim yerime... :-* :-* :-*

ponçik

arkadaşlaaaaaaaaaaaar

bizim şirketi daha doğrusu benim bulunduğum katı sabahları çamaşırsulu suyla siliyorlar
mağaza olduğu için giren çıkandan dolayı kapı devamlı açılıp kapanıyor ama tam olarak havalanmıyor
süt verdiğim için bi sorun olur mu sizce ne dersiniz  ???



ayşen

günaydınlar herkeseee...

goncacım ilk silindiği zaman bi 10-15 dk durmasan orda, sütle ilgili bi sorun olcaını sanmıyorum ama sana zarar verir, nefes yollarına falan, hasta olursun allah korusun o da bebişşi etkiler tabii...


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Filiz

Amanınnn ölüyorum uykusuzluktan dün benimki 1 de uyudu 4,30 da kalktı sonra 6,30 da kalktı o saatten beri 5 er dk aralıklarla dalıyoruz uyanıyoruz bende onla beraber en sonunda pes ettim rengim bembeyaz gözjlerimin altı mosmor ay ben kendimi tanıyamıyorum ya sonra kucağıma aldım en sonunda sırtını sıvazladım bi gaz çıkardı alttan sandi adam yaptı :) üff ev darmadağan kahvaltı etmedim emrenin çamaşırlarını yıkadım onlar katlanıcak banyo-tuvalete çamaşır suyu dökülecek offfffff bense pc başında sızdım hadi beni dürtünde işlerimi yapayımmmmmmmmmmmmmmm :((

Ayşencimmmmm zatürre aşısı diye sordum diğer adı oymuş demekki :) Bu arada mont umarım öyle çıkmaz emreye aldığım kolları havada kaldı çok sıkıldı içinde.

GOnca bilmem ki valla ama olmaz yani ne alakası olabilir ki

ayşen

ay benimki de dün 1 i geçerek uyudu, sabah 7 bucukta kalktı, bi daa uyudu ama kıpır kıpır, ben uyuyamadım dorudürüst, 9 bucukta ayaklandı zaten. kakasını yaptı(sıkıntısı oymuş heralde) şimdi tekrar uyudu. ben 12 de uyuyup 8 de emzirip 10 da kalkmaya alıştım ya ondan çok uykum var. valla filiz o dediklerinin hepsini benmi de yapmam lazım. ama tuna uyudugu her dk işle ugrasmam lazım, araya bi de forumu sokuyorum (dayanamıyorumm :D)

ya kızlar hamilelik ne rahatmışşş :)) çocuk da içerde uyudu uyandı derdi yok :P şaka maka gözümün önünde, nasıl oldugunu ve HAYATTA oldugunu biliyorum ya, o yeter...  2 dk kımıldamasa ay bişey mi oldu diyoduk... :)


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

ponçik

valla filizcim bende ne alaka diyorum ama
hani öyle enteresan şeyler sütü ve çocugu etkiliyorki
paranoyak olmamak mümkün değil   :book1:

ayşencim valla evde çalışsan bi dert, işe gelsen ayrı bir dert
çalışmasak olmaaaaaz

benim kuzum bana pazar günü bi tripler yaptı ki sormayın gitsin
sanırım bunalıma gireceğim   :crybaby2:



ayşen

naptı ya??işe gidiyosun diye mi bozulldu eylül?? :) ay aynen dediğin gibi evde olsan bi dert olmasan bi dert. ben de uyanıkken çalışıp ilgilenemeyince yiyorum fırçayı oğlandan :) ne çığlıklar ne huysuzluklar görsen...


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

aslı

arkadaşlar

kızım c.tesi 5'ten beri kakasını yapmıyor. Bugün 12'de pırtladı ve iki damla geldi ama yaptı denemez ona. Genelde günde 3-4 defa yapardı. o yüzden huzursuz. Kıyamam ben kuzuma keşke ben çeksem onun sıkıntısını. Sizde böyle bir problem yaşadınız mı? Ne yaptınız?



ponçik

ayşen valla kucağıma alıyorum kafasını çeviriyo , yüzüme bakmıyo
zoraki gülücük atıyo ..vs..vs..
inanılmaz yaaaaa  :icon_pale:
ama işe başlayan arkadaşlarım bunu yaşamışlar daha önce ..
korkacak bişey yokmuş , alışırlarmış..
ben nasıl alışcam bi bilsem  :dontknow:

aslı çok geçmiş olsun valla yaptıkları zaman insan kendi yapmış gibi rahatlıyor gerçekten
sen şuanda anne sütümü veriyorsun, mama mı veriyorsun
eğer mama veriyorsan ondan dolayı olmuş olabilir
kaynatılmış soğutulmuş bir-iki çay kaşığı su verirsen her mamadan sonra iyi olur
öpüyorum minişini inşalah düzelir  :-*



ayşen

canım benim oğlum 1 aydır falan 2-3 günde bir yapıyor, yalnız arkadaşların tavsiyesine uyup resene çayı içiyorum 3 gündür bir de kayısı, her gün yapmaya başladı. sadece anne sütü alıyorsa hiç sorun değil diyor doktorlar, 3 doktorla konustum bu konuda. 3 kere de tahlil yapıldı. hiçbirşey çıkmadı. gaz için kullandığın bir ilaç varsa onu verebilirsin, biraz da karnını ovalarsan sıkıntısı gececekdir.


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006