EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

meltemk

Ebruli bende de Medela'nin elektrikli olani var. Ben de 3 ay boyunca araliklarla denedim. Ben de bir turlu basarili olamadim. Simdiler de sirf bebegimi biberona alistirmak icin sagmaya calisiyorum ama zar zor 40 - 50 cikiyor. Biliyorum cok moral bozucu bir sey. Zaten bir turlu sevemedim su sagma isini.

Peki sen ise donuyorsun nasil alistirdin bebegini biberona? Herhalde simdiye kadar alismistir di mi?

Ben ise dondukten sonra cok fazla kasmayacagim sut icin. Zaten iste 4 saatte bir sagmaya calismak cok pratik degil. Sabah aksam emziririm, aralardada yavas yavas mamaya alisir. Onemli olan hepimizin psikolojisinin iyi olmasi ise dondukten sonrada.

Ben de hala anlamiyorum neden damla sut gelmedigini. Ama artik dusunmemeye karar verdim





ışıl2006

bizi unuttunuz galiba bizde talibiz kızlara bir gelinde biz isteriz

ışıl2006

bir yanlışlık oldu yarım kaldı yazacaklarım arkadaşlar Berkenin kakasının rengi biraz değişik yani yeşilimsi neden olabilir acaba

Emine

bazen bizimki de yeşile dönüyor canım doktora söylemiştim ben kan yoksa sorun değil demişti.ışılcım kızımız bol seç beğen al  ;)

Tebessüm :)

iyi akşamlar iyi forumlar herkese..
beril hanım damat değiştirmiş!!! benim oğlum onun kızından büyük zaten olmaz.ben oğluma soruyorum benim hanım daha doğmadı diyor :)
ışıl2006, benim oğlum 15 gündür yeğil kaka yapıyo, hani derler ya üşütmeden falan diye, dr umuz alakası yok dedi. annenin yadiklerinden olyormuş. sadece sabahları sarı yapıyor. bu kadar uzun sürmesi beni de tedirgin ediyor.ısırgan ve rezene çayları içiyorum,ondan oluyor belki. ama önceden de içiyordum kakasını hep sarı yapıyordu. bilgisi tecrübesi olan varsa rahatlatın bizi lütfen...

Emine

Ayşen Tarkan hala üye olmadı bekliyorum selam söyle :) Tolgaya güç bela yazdırdım bişeyler  ;D

Filiz

Selammmmm aaa ne güzel olmuş burası ama inşallah daha çok gelişir bebek.com da problem var galiba..

Bu arada benim kullanıcı adımı hemen almışlar frezya ile kayıt yaptıramadım alan arkadaşa teessüf ediyommm :(

Arkadaşlar ne plates ne spor ne jimnastik hareketleri ben 64 ile girdim doğuma şuan 55 kiloyum ama birazcık göbemm var o kadar olsun dimi :) bütün gün emrenin altını al, emzir, yatır, salla, yıka, çamaşırlarını yıka, ütüle katla, ev işi, bulaşık,yemek  kendi kıyafetlerimizin ütüleri vs... maaşallah platese falan gerek kalmadı.. hatta daha kilo vermek istemiyorum mümkünse 55 te kalayım ama benim vücudumun bu kadar koşuşturmaya dayanabileceğini zannetmiyorum. banyo yaparken bile yoruluyorum yaa :(( kollarım bacaklarım ağrıyor artıkkkk Allah dan dr verdiği vitaminler falan varda onlarla ayakta durabiliyorum ha bütün bunların üstüne oğlumun uyku problemide var :((

İki gün önce Emre verem aşısını oldu maşallah oğlum 6,700 kg olmuş boyuda 60 cm ama kilo alımı fazla olduğu için gaz problemide çok şiddetli..


Filiz

Bu arada bana takvim yapmakta yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum :))

Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????

Emine

hoşgeldin filizcim teşekkürler..profilden kimlik bilgilerimde imza var oradan cetvel ekleyebilirsin

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Emine

Kızımın bugün çektiğim fotolarından koyayım ben de .Bu foruma koymadım hiç  :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Emine

 :D

[eklenti yönetici tarafından silindi]

jbdun

emine maaşallah hanım kızımıza:)
bakıyım resim eklenmiş mi ecrinimin,tickerı nasıl yapıcam;?

bu arada ebruli ben de aventin manuel olanını doğumda almıştım ama 1kere bile kullanmadım,vaktim olmadı.Denemek istiyorum ama bakalım:)

ben de şubat 16da işbaşı yapmalıyım ama bakalım rapor işini halledebiilirsem,2.dönemi kapatmak istiyorum.Kızımı hiç bırakasım yok:(

jbdun

galiba şimdi oldu,demin değiştir demedim de:)

ayşen

emine gelinimin resimlerini öyle heryerlerde yayınlamayasın heee bozulurum ona göre, tuna da kızdı zaten ne o cilveli pozlar öyle diyo :P
bugün iş için kuşadasına gittik geldik, baya bi yorulduk. oğluşum da dorudürüst uyuyamadı yavrum, nası ağladı eve gelince, babası uyuttu da rahatladı kuzum, uyuyo şimdi (emine valla daha deneyemedim yatakta uyutmayı, ama yavas yavas alıştırıcam)


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Emine

jbduncum teşekkür ederiz.profilden kimlik bilgilerimde imza var oradan cetvel ekleyebilirsin..
Ah Ayşencim yoruldun demek ne güzel hava değişimi olmuş senin için bugün. Ceylin de ayıplıyo Tunayı koca adam oldu hala ayaktamı sallanıyo diyo  ;)