EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Balböceği

Burdaki mesajlari okuyunca ileriyi cok net gorur oldum  :k06:

ama tabi okurken cok yoruldum.  :suclu: Allah kolaylik versin hepinize.  :love9:

Bu arada gozde hanim yazilarinizin bi kacini okudum cok begendim  :flowers:


Kolay gelsinnn  :)

ponçik

Edacığım  :laughing7: gözün korkmasın yaşarken anlıyorsun , bakma biz anlatıyoruz ama her çocuk bir değil ama anlatılmaz yaşanır cinsten birşey yani  ;)
her yaşın her anın ayrı bir güzelliği var , oğluşunu doya doya öp kokla sarıl  :love8:



Balböceği


seyda

Merhaba kizlar,

Aslinda uzun zamandir birseyler yazma cabam var ama malesef sifremi unutmusum. Bu gun artik azmettim yeni bir sifre almayi denedim. Ama Eminecim oncelikle soylemeliyim ki e-mail e gelen link calismiyor. Yani link tekrar ana sayfaya getiriryor, ve orda da yeni sifre secenegi yok. Tekrar sifremi unutuum, tekrar mail olarak gelen bir link. Bu kisirdöngü böyle devam ediyorrr. neyseki ben sifremi nasil olduysa hatirladim ve ciktim bu döngüden:))

Simdiiii... gelelim bizden haberlere. Gecen hafta Tr den döndük, cok güzel bir tatil gecirdik. Baya bi ayaklarimiz geri geri geldi yani. Melis Alara bu hafta okula basladi. Yani ana sinifina. Bizim bulundugumuz bölgede 2 sene mecburi ana okulu var sonra da ilkokul. Yani bu hesapla Melis Alara önümüzdeki sene de ana sinifinda olucak. Ama ögretmen eger ilkokula gitmesi gerektigine karar verirse, o zaman ilkokula gidecek. Burada kurallar oldukca kesin, gecen sene 2006 Mayis sonuna kadar doganlar ana sinifina basladi. Eger Temmuz sonuna kadar dogduysa cocuk, o zaman ben bu sene baslamasini istiyorum gibi bir itiraz hakkiniz oluyor. Ben de Beril gibi 5 yasinda ilkokula üstelik de 2. siniftan basladigim icin, hic kasmiyorum Melis Alara yi bu konuda. Ciddi ciddi 86 da orta okula baslamistim (76 dogumlu olarak). Ben de Gözde gibi düsünüyorum biraz, sanslari varken bol bol oyun oynayip eglensinler:)) Bir yandan dili de daha gelismis olur diye düsünüyorum. Gerci iyice akici konusuyo artik kuzum Isvicre almancasini. Cok kuvvetli bir diyalekt ve babayla biz anlayamaz olduk düsünün iste:))

Emine ve Gonca
demek sizin kuzular seneye okullu oluyor, ne cabuk geciyor zaman degil mi.. Insallah hepimizin kararlari dogrudur. Ama Eminecigim söylemeden edemiyecgim ki, ben hep anneme gelir aglardim ellerim agriyo yazi yazmaktan diye. Ki ben hic de minyon, ufak tefek bisey degildim. 5 yasinda bile nerdeyse en arkada otururdum- simdi 1.75 im-, yani diyecegim o ki, cocugun fiziksel gelisimi yönünden yine de erken olabiliyo. Annem de yazik, ki kendisi ögretmendi ve ayni okula gidiyorduk, ben agladikca üzülür arada o da aglardi :toothy10: böyle gecti ilkokul yillarim dermisim :toothy10: orta okulda da herkez genc kiz oldu ben hala utu tahtasi gibi dümdüzüm sendromu oldu tabi :k06: tabi bunlar anilarim, umarim sizin kuzularin daha hos anilari olur:))

Jbduncum
gecen sene 2 dakika da olsa görüsmüstük, bu sene onu da yapamadik. gerci ben de hep yazliktaydim pek Yesilköy de kalmadim. Bir ara aklimdan gecirdim aramayi evden, sonra öyle kaynadi gitti. Bu sene esim 2 haftada bir geldi Istanbul a, pek bi mesgul gecti günler. Ecrin in degisimine ben de inanamadim. En son gördügümde cok sessiz sakin ve mülayimdi :toothy10: Bence de sebebi kardestir. Melis Alara da da ara sira sinir krizi halleri arkasindan aglama ataklari oluyo ama dilimi isiriyim, cok nadir. Sadece Deren in olan hersey gözüne batiyo, hersey onun, herkez onun emrinde, eh arada tevazu gösterip kardesine de izin veriyo:)) mesala babasi dün iki tane kitap almis, kendikini kolunun altina alip Deren in kitabina bakiyor.

Gözdecim
ben de okuyup begendim yazilarini. Sen napiyosun ögretmenlige devam mi yoksa iyiden iyie yazar mi oldun? bide ben seni kapali gibi hatirliyorum simdi aciksin galiba. Hatta bir ara iki tane mi Gözde vardi acep diye tereddüt ettim, malum cocuklardan sonra hafiza balik:))

Bu arada ben %50 calismaya devam ediyorum. Biraz nefes aldiriyo bana. Gerci bu sene basinda esim is degistirdi, eskiden cok fazla seyehat ederdi, simdi direk yok :caca: yani sürekli projelerde calisiyo ve bütün yazi Londra da gecirdi, pzt git cuma gel seklinde. Annem artik kadincagiz dalga geciyo bana da bi oturum cikartin bari diye. Evde yardimcimiz var neyse ama yine de zor oluyo. %51 deseler calisamam yani o derece. Alisveris, cocuklarin okullari, sosyal hayatlari, evin koordinasyonu gibi tüm dünyevi isler bana bakiyo anliyacaginiz. Neyse bakalim, ben cinnet gecirip yeter demezsem, böyle gidecek gittig yere kadar.

Öpüyorum hepinizi,
bir daha arayi bu kadar acmiyciim insallah :wave:

seyda

Meltemcim

seni nasil atlamisim bu arada arkadasim, cok cok tebrik ediyorum cesaretini :tongue3: saka bir yana tebrikler canim, insallah saglikla alirsin minik fasülyeyi kucagina. Ay duyunca bir heyecanladim sorma... Benim esim de yaklasik 2 senedir 3. cocuk istegini belirtiyor fakat ben kulagimin üstüne yatiyorum. Bugün yine söyledi, bak ne kadar sevimliler ben bi tane daha istiyorum diye. Evet dedim bende, haftada 2 gün görünce sadece sevimli gözüküyorlar:)) Aslinda arada ben de düsünüyorum ama sonra yok gazlar, yok ateslenmeler, hastanalmalar aklima geldikce zor diyorum. Ki asil zorluklar gördügümüz gibi büyüdükce basliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bol bol güc kuvvet ve sabir versin ve bizi evlatlarimizdan ayirmasin. Hoscakalin :hello:

Emine

Seydacım http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?action=reminder;sa=setpassword;u=2;code=c533a69b61 denedim şifremi unuttum diye sorun yok. Kullandığın mail programı linkin tamamını almamış olabilir tekrar unutursan gelen maildeki linki kopyalayıp tarayıcının adres çubuğuna yapıştırıp aç canım.
Melis Alara da okula başlamış hayırlı olsun dil öğrenmesi de çok güzel. Ne yazık ki Tükiyedeki çocukların öyle bir şansı olamıyor okullarda ne kadar öğretilse de etrafta konuşan olmadıkça zor. Artık gücümüz olursa üniversite bitince yurtdışına yollarız dil öğrenmesi için.

Yarın Ayvalık'a gidiyoruz. Bayramda orada olacağız. Şimdiden hepinizin bayramını kutlar kuzucukları yanacıklarından öperim  :opucuk:

meltemk

Tesekkurler kizlar. Seydanin da dedigi gibi Allah hepimize guc kuvvet sabir versin diyorum bende.. ;)

Biz de evimize donduk. yerlesme telasi. Cocuklar persembe okula basliyorlar. Iyi bir okul senesi olsun hepimize. Ben de simdiden onlarin sosyal hayatlarini, aktivitelerini, zamanlarini ayarlamaya calisiyorum. Yeni isim: Personal Assistant - Kulak kardesler :honk:

Seydacim ben de merak ediyordum seni hala calisiyor musun diye.. FBden anladigim kadari ile uzun bir TR tatili yapinca dedim artik calismiyor herhalde. %50 birseyler bulmus olman harika. ben tam donerim falan diyordum ama 3. u ile ruya simdi. ama o kadar yogunumki cocuklarla ise donsem onlari nasil organize eder ayarlarim bilmiyorum. Burada butun hayatimiz okul sonrasi aktiviteler, ve Carsamba yarim gun oldugu icin o gunki aktiviteler. Yapmasak kimse kafamiza silah dayamaz ama sistem boyle. Ben de 1 ya da 2 gunu bos birakip 3 gun aktivite koyuyorum. Bakalim esas bebekle halimiz senlik olacak :cildir:

Hepinize iyi bayramlar diliyorum.. Ailelerinizle, sevdiklerinizle..





ponçik

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar  :flowers:
Bayram öncesi 3 gün İzmirdeydim ben , kızımla babası istanbulda kalıp beni çok özlemişler
ben de daha fazla hasret çekmesinler diye fazla kalamadım  :laughing7:
9 günlük bayram tatilinin sadece 5 günü izinliydim, bizim firmamız maalesef cuma c.tesi tam mesai yaptı
neyse buna da şükür diyelim  :suclu:

Şeyda gerçekten Melis Alara yı ne zaman okula göndereceğin konusunu en iyi sen bilirsin , yaşadıklarını okuyunca ben de olsam kasmazdım doğrusu , çok erken okula gitmenin mutlaka sıkıntıları olur , yaşayan daha iyi bilir  :icon_thumright:

:hello2: bizimkilerin okulu haftaya pazartesi açılacak , kızımdan çok ben heyecanlıyım  :love9: inşalalh herşey yolunda gider, okuluna öğretmenine ve arkadaşlarına alışır dilerim  :amin:
servisle gidip gelecek , geçen yıllarda kreşe giderken hep benimle gelip gidiyordu şimdi tek başına nasıl olacak ufacık minicik şey nasıl gidip gelir tek başına  :-[ en çok o konuda tedirginim
fazla da düşünmek istemiyorum, bir ara kızkardeşim serviste hosteslik yapmıştı , "abla hiç endişelenme " diyor , biraz bu konu rahatlatıyor tabi
eskiden servislerde hostes yoktu , minnacık çocuklar bağırış çağırış gürültülerle gidip geliyorlardı
bakalım bizi bekleyen iyi günler olur inşallah  :love9:



ponçik

Bu arada İzmirde Aslı ile buluştuk , gerçi 10 dk.lık ufak bir görüşme oldu ama gelmişken görmeden gitmeyeyim istedim
Defneyi 5 yıl sonunda nihayet görebildim  ;D ama minik Öykü'yü 5 aylıkken görebildim ikisi de çok tatlı maaşallah , Allah nazarlardan saklasın . Tatlılıkları konusunda annelerine çekmişler  :opucuk:
beraber resmimiz de var ama Aslı'ya sormadan buraya koyamam  ;)



ponçik

şafak 4  :hieyt: okullar açılıyor  :hello2: kızımdan çok ben heyecanlıyım  :suclu:
p.tesi saat 10:00 gibi okula gelirsiniz dedi anaokulunda görevli memur
ilk öğretmenle tanışma faslı , servis güzergahları ayarlanması vs.vs.. ile geçecek
bakalım inşallah herşey umduğumuz gibi gider  :amin:



ponçik

Bazen pazar günleri siteye giremiyorum , olur ya yine giremezsem fıstık kız Ceylin'in doğumgününü atlamayayım Eminecim şimdiden kutlayayım  :flowers:

mutlu yıllar Ceylin  :wav:




Emine

Çok teşekkür ederiz Goncacımm  :opucuk:  :love9:

Balböceği

Masallah Ceylin'e dogum gunu kutlu olsun prensesin.
Rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin.  :amin: :amin: Nice yaslara  :love9: :love9:

Emine

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 11 Eylül , 2011, 13:15:49
Masallah Ceylin'e dogum gunu kutlu olsun prensesin.
Rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin.  :amin: :amin: Nice yaslara  :love9: :love9:


Çok teşekkür ederiz  :flowers:

ponçik

 :hieyt: ŞİMDİ OKULLU OLDUUUUUUUK SINIFLARI DOLDURDUUUUUUUK
:hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:
çok hyeyecanlı geçecek okul maceramıza başladık haydi hayırlısı  :love9: