BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Eylül , 2010, 22:52:00

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 ... 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 [873] 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884
  Yazdır  
Gönderen Konu: EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ  (Okunma Sayısı 483810 defa)
beril
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13080 : 27 Nisan , 2010, 16:33:23 »

slm millet cok oldu gorusmeyeli masallah herkes 2.leri dogurmus sasirdim.ben hala cesaret edemiyorum.melis beni hala cok zorluyo.sabahlari zaten tamamen iskence,melisle hep kavga dovus servise yetisiyoruz.hic soz dinlemiyo,bazi seyleri inadina yapiyo yapiyo yapiyo,surekli pesinden kosmami bekliyo sabah hangi ise kosucagimi sasiriyorum.aksam geliyorum yemeklemi ugrasayim melislemi ugrasayim evin isiylemi ugrasayim bilemiyorum,kilom bi iniyo bi cikiyo surekli vitamin almaya basladim .  o yuzden diyecegim o ki ikinci couk uzak gozukuyo:) ama sizin adiniza seviniyorum aralarinda fazla yas farki olmamasi cok iyi,bu gidisle melisle kardesinin arasinda bi 10 yas olcak Smiley)))  galiba bizim zamandan bi gonca kalmis bi ben kalmisim 2. yi yapmayan:) goncacim  resim cok guzel cikmis nasil buyumusler ya,bizim de 8 mayis musameremiz var, simdiden nasil yapsamda aglamasam diye dusunuyorum , cunku kesin aglicam.bu yogunlukta bi de ben 9 mayista tasinicam:) bi yandanda kutu topluyorum.he buarada biz amerikadan donduk:) neyse sonra gene yazarim,simdi hazirlanmam lazim,ikincileri doguran arkadaslarimi tebrik ediyorum,ve cesaretlerinden dolayida takdir ediyorum ehi
g10ca
Moderator
Süper Üye

Evlat kokusu CENNET kokusudur. Hz.Muhammed

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13081 : 27 Nisan , 2010, 16:48:31 »

oğlum 18-eylül 2006 doğumlu,yeni katıldık aranıza ,izmirdeyiz ,sizlerle tanışmak isteriz...

aramıza hoÅŸgeldin canım benim kızımda 18 eylül 2006 doÄŸumlu , aynı gün doÄŸum yapmışız ne güzel  hello2 bize kendini anlatır mısın , neler yapıyorsun, çalışıyor musun , evde misin, oÄŸlun yuvaya gidiyor mu  Roll Eyes

TuÄŸbacım teÅŸekkürler , sanırım yaz gelince biraz daha rahat edeceÄŸiz bu külot mevzuunda , bikaç gündür vazgeçmiÅŸti yine baÅŸladı , sadece ben ilgilensem belki atlatmamız daha kolay olacak ama ....  opucuk

Åžerifecim o pijama takıntısı da vardı bizde, mesela arabayla bi yere gidekren uykusu gelsin, pijaması yoksa yırtardı kendini, çığlık kıyamet aÄŸlardı  Roll Eyes neyse ki geçti  Grin

2 hafta sonra evlilik yıldönümümüz, 7 yılımız bitiyor , deÄŸiÅŸik biÅŸeyler yapalım dedik, netten spa masajlarını araÅŸtırayım dedim , çiftler için özel masajlar 300.TL - 2000.TL arasında deÄŸiÅŸiyor  honk
yine bizi mum ışığında bi akÅŸam yemeÄŸi paklar  ehi

Berilcim tam cvp gönderirken senn msjın geldi
döndüğünü bi yazdın sonra kayboldun , işe başladın vs.. bahsetmiştin , sonra bi daha gelmeyince bizi unuttun sandım
İstanbuldasın ama neresindesin, Gülaylar da kesin dönüş yaptı bi daha siteye gelmedi onu da çok merak ediyorum
bizi unutmayın , arasıra da olsa uğra Berilcim , taşınma konusunda kolay gelsin
Melis prensesi çok öpüyorum , gösteri  de aÄŸlayacağına bahse girerim  Grin aÄŸlamasan da mutlaka gözlerin dolacak ve burnunun direÄŸi sızlayacak , çünkü ben öyle oldum  suclu

hello2 1 yıllık PRIMA AKTİF BEBEK kazanmak için  tıklayın love9
http://www.bebegimonline.net/
http://forum.bebegimonline.com/
hayat35
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13082 : 27 Nisan , 2010, 16:53:45 »

oğlum 18-eylül 2006 doğumlu,yeni katıldık aranıza ,izmirdeyiz ,sizlerle tanışmak isteriz...

aramıza hoÅŸgeldin canım benim kızımda 18 eylül 2006 doÄŸumlu , aynı gün doÄŸum yapmışız ne güzel  hello2 bize kendini anlatır mısın , neler yapıyorsun, çalışıyor musun , evde misin, oÄŸlun yuvaya gidiyor mu  Roll Eyes

hoÅŸbulduk canım,evet aynı gün doÄŸmuÅŸlar ne güzel ,ben izmirde oturuyorum,çalışmıyorum  evde oÄŸlumla vakit geçiriyorum  ,bilgisayar oparetörüyüm aslında,ama 5 senedir çalışmıyorum,
« Son Düzenleme: 27 Nisan , 2010, 17:25:24 Gönderen: g10ca » Logged

HAYAT HER  DAİM YAÅžAMAYA DEÄžER....
g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13083 : 27 Nisan , 2010, 17:24:42 »

Benim annemde izmirde oturuyor , izmirli pek çok arkadaşımız var
hatta ben izmire geldiğimde küçük çaplı bi buluşma bile ayarlamıştık
inşallah izmire gelince seninle de tanışma fırsatımız olur

biz hamileliğimizden beri Eylül-Ekim-Kasım 2006 anneleri olarak birbirimizle çok şey paylaştık
senin de kalıcı olmanı dileriz
oÄŸlunun ismi nedir ve tabi ki senin  hello

hayat35
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13084 : 28 Nisan , 2010, 00:01:07 »

Benim annemde izmirde oturuyor , izmirli pek çok arkadaşımız var
hatta ben izmire geldiğimde küçük çaplı bi buluşma bile ayarlamıştık
inşallah izmire gelince seninle de tanışma fırsatımız olur

biz hamileliğimizden beri Eylül-Ekim-Kasım 2006 anneleri olarak birbirimizle çok şey paylaştık
senin de kalıcı olmanı dileriz
oÄŸlunun ismi nedir ve tabi ki senin  hello

hıı ne güzel ,ben beyza ,oğlumda recep bartu canım ,ben bucada oturuyorum,inşallah geldiğinde tanışırız,bende tanışmak çok isterim, sen hangi şehirdensin canım,

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13085 : 28 Nisan , 2010, 09:33:31 »

ben istanbuldayım Beyzacım memnun oldum

tuÄŸba rana
Süper Üye

rabbim sen tüm yapılan hayır dualarımızı kabul et

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13086 : 28 Nisan , 2010, 11:34:34 »

merhaba kızlar   wave
benim kızım etek ve elbise giyme hastalığı var
hastalık diyorum çünkü artık dr götürmeyi bile düşünüyorum
gece wc ye kalktığında bile (anne etek giyebilirmiyim ) diye soru
yemeÄŸi etek giyersen dediÄŸiÄŸm zaman yiyo
aklınıza ne gelirse içinde etek var
alakası olmayan ÅŸeylerde bile  cildir cildir cildir cildir

mesela geen akşam pijama yerine elbisesini giyip uyumayı istedi (annecim ben uyuyunca değiştirirsin lütfen ) dedi
okadar ağladı ki bende tamam dedim
uyuduktan sonra pijamalarını giydirdim
 Undecided Undecided Undecided Undecided
artık bu etek elbise konusunda beni çok sıkıyo
bazen benden izin almadan kendi giyinirmiÅŸ
artık bütün elbise ve eteklerini kesmek geliyo içimden
 cildir cildir cildir

hayat35
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13087 : 28 Nisan , 2010, 15:37:09 »

ben istanbuldayım Beyzacım memnun oldum

bende çok mennun oldum,istanbul zeytin burnunda görümcemler oturuyor benimde ,izmire geldinde görüşmek üzere

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13088 : 28 Nisan , 2010, 15:39:55 »

TuÄŸbacım o dert bizde de var  ehi artık buna dert mi denir bilmiyorum da .....

ben ona şöyle bi çözüm buldum , mesela okulda giyeceği kıyafetleri biz akşmadan ayarlıyoruz
eğer hava güzel olursa etek, elbise, hava kapalı olursa pantolon eşofman vs..
sabah uyanınca eÄŸer güneÅŸ yoksa zil takıp oynuyorum  basardim
çünkü etekle çok rahat ettiğini sanmıyorum
ama şimdi yaz geliyor , pantolon giydirme şansım olmayacak
sanırım bu da bir geçiÅŸ evresi  suclu yani umarım öyledir  Grin

Beyzacım inşallah görüşürüz , gelmeden önce haber veririm zaten
ben anadolu yakasındayım , Zeytinburnu çok uzak bana  tongue3

ÅŸerife Berat
Süper Üye

serifeturkaykececi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13089 : 28 Nisan , 2010, 18:37:40 »

slm  kızlar  forum cosmuÅŸ bugun ne güzel keÅŸke herzaman böyle olsa dimi ama    occasion14 occasion14

biz ev almıştık yazmısmıydım bılmıyorum 1 ay oldu içindeki eski sahipleri çıkıyolarmış 10 gun içinde biz taşınıcaz inş. biraz ufak tefek tadılat yapmamız gerekıyor telaslıyım bu gunlerde beril yazınca aklıma geldı paylasayım dedım sızlerlede

hayat aramıza hosgeldın canım

berıl senı tekrar gormek ne guzel

Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13090 : 29 Nisan , 2010, 18:34:56 »

Aramıza hoÅŸgeldin Beyza, ben de İzmirdeyim.  hello OÄŸlunu öpüyorum ..

Tuğbacım Ceylin de etek giymeye bayılıyor pantolonların üzerine bile etek giymek istiyor bazen Smiley Biz de akşamdan kıyafetlerini hazırlıyoruz kendisi seçiyor yoksa sabah kıyamet kopuyor onu giymem bunu giymem diye. Bir de ev kıyafeti yatak kıyafeti sokak kıyafeti okul kıyafeti ayrı ... Çok hassas bu konuda okuldan eve gelir gelmez ev kıyafetlerimi giyicem diye soyunuyor hemen öğle uykusunda bile hemen pijamalarını giyer yoksa uyuyamaz öyle bir kız işte Smiley

Goncacım Eylülcüğümü öpüyorum çok tatlı olmuÅŸ İtalyan Smiley maÅŸallah güzel kızıma ..Benimki de Japon oldu 23 Nisanda Smiley Daha bol paçalı don gibi oluyor ya Smiley onlardan giydir bakalım ne diyecek. Evlilik yıldönümünüz için de umarım uygun fiyatlı hoÅŸ bir süpriz bulursun Smiley kutlu olsun ÅŸimdiden  flowers

Berilcim seni tekrar burada görmek ne güzel. İyi olmanıza sevindim. Taşınma iÅŸlerinde kolay gelsin. Melisi öp benim için  opucuk

Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13091 : 29 Nisan , 2010, 18:39:26 »

Biraz fotoğraf paylaşayım
http://www.facebook.com/album.php?aid=165264&id=553134835&l=c846fb38c3 bu linkteki fotoğraflar Ceylin'in 23 Nisan kutlama töreninden dünya çocuklarından Japon çocuğu olarak dans edip şiir okudu. Jimnastik gösterisi yaptılar sınıfça . Jimnastik gösterisi fotoğraflarında en ön ortadaki Ceylin. Sınıf ve okul korosundaydı ayrıca şarkılar söyledi. Bayağı aktif bir kutlama oldu Smiley

http://www.facebook.com/album.php?aid=167107&id=553134835&l=734a62d0ce bu linktekilerde Ceylinin 3.5 yaş kutlamasından. Eylülde doğduğu için okul tatildi bütün arkadaşlarının okulda kutlanınca özendi bizde buçuk yaşını kutladık Smiley

http://www.facebook.com/album.php?aid=168690&id=553134835&l=4a87447f5e bu linktekilerde Miray Su son halleri

Hepinizi öpüyorum  Kiss
« Son Düzenleme: 29 Nisan , 2010, 18:42:49 Gönderen: Emine » Logged

hayat35
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13092 : 29 Nisan , 2010, 23:15:57 »

slm  kızlar  forum cosmuÅŸ bugun ne güzel keÅŸke herzaman böyle olsa dimi ama    occasion14 occasion14

biz ev almıştık yazmısmıydım bılmıyorum 1 ay oldu içindeki eski sahipleri çıkıyolarmış 10 gun içinde biz taşınıcaz inş. biraz ufak tefek tadılat yapmamız gerekıyor telaslıyım bu gunlerde beril yazınca aklıma geldı paylasayım dedım sızlerlede

hayat aramıza hosgeldın canım

berıl senı tekrar gormek ne guzel

saÄŸol canım,bu arada evinde güle güle ,can saÄŸlığıyla oturun,hayırlısı olsun canım  ismim beyza canım

hayat35
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13093 : 29 Nisan , 2010, 23:19:54 »

Aramıza hoÅŸgeldin Beyza, ben de İzmirdeyim.  hello OÄŸlunu öpüyorum ..

Tuğbacım Ceylin de etek giymeye bayılıyor pantolonların üzerine bile etek giymek istiyor bazen Smiley Biz de akşamdan kıyafetlerini hazırlıyoruz kendisi seçiyor yoksa sabah kıyamet kopuyor onu giymem bunu giymem diye. Bir de ev kıyafeti yatak kıyafeti sokak kıyafeti okul kıyafeti ayrı ... Çok hassas bu konuda okuldan eve gelir gelmez ev kıyafetlerimi giyicem diye soyunuyor hemen öğle uykusunda bile hemen pijamalarını giyer yoksa uyuyamaz öyle bir kız işte Smiley

Goncacım Eylülcüğümü öpüyorum çok tatlı olmuÅŸ İtalyan Smiley maÅŸallah güzel kızıma ..Benimki de Japon oldu 23 Nisanda Smiley Daha bol paçalı don gibi oluyor ya Smiley onlardan giydir bakalım ne diyecek. Evlilik yıldönümünüz için de umarım uygun fiyatlı hoÅŸ bir süpriz bulursun Smiley kutlu olsun ÅŸimdiden  flowers

Berilcim seni tekrar burada görmek ne güzel. İyi olmanıza sevindim. Taşınma iÅŸlerinde kolay gelsin. Melisi öp benim için  opucuk

sağol canım hoşbulduk ,çok disiplinli ceylin hanım öylemi annesi canım benim öpüyorum güzel kızını

tuÄŸba rana
Süper Üye

rabbim sen tüm yapılan hayır dualarımızı kabul et

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13094 : 29 Nisan , 2010, 23:35:57 »

gonca inÅŸ en kısa zamanda atlatırız çünkü artık iyice sıkmaya  baÅŸladı beni

emine maÅŸallah ne kadar tatlı çımkmış kızların  nazar nazar nazar nazar

ceylin genç kız havasına ÅŸimdiden bürünmüş benim kız gibi  gulenkiz

miraysuya bayıldım nekadar büyümüş ve çok ÅŸeker olmuÅŸ  nazar

rabbim nazardan korusun

Sayfa: 1 ... 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 [873] 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)