oğlum 18-eylül 2006 doğumlu,yeni katıldık aranıza ,izmirdeyiz ,sizlerle tanışmak isteriz...
aramıza hoşgeldin canım benim kızımda 18 eylül 2006 doğumlu , aynı gün doğum yapmışız ne güzel

bize kendini anlatır mısın , neler yapıyorsun, çalışıyor musun , evde misin, oğlun yuvaya gidiyor mu

Tuğbacım teşekkürler , sanırım yaz gelince biraz daha rahat edeceğiz bu külot mevzuunda , bikaç gündür vazgeçmişti yine başladı , sadece ben ilgilensem belki atlatmamız daha kolay olacak ama ....

Şerifecim o pijama takıntısı da vardı bizde, mesela arabayla bi yere gidekren uykusu gelsin, pijaması yoksa yırtardı kendini, çığlık kıyamet ağlardı

neyse ki geçti

2 hafta sonra evlilik yıldönümümüz, 7 yılımız bitiyor , değişik bişeyler yapalım dedik, netten spa masajlarını araştırayım dedim , çiftler için özel masajlar 300.TL - 2000.TL arasında değişiyor

yine bizi mum ışığında bi akşam yemeği paklar

Berilcim tam cvp gönderirken senn msjın geldi
döndüğünü bi yazdın sonra kayboldun , işe başladın vs.. bahsetmiştin , sonra bi daha gelmeyince bizi unuttun sandım
İstanbuldasın ama neresindesin, Gülaylar da kesin dönüş yaptı bi daha siteye gelmedi onu da çok merak ediyorum
bizi unutmayın , arasıra da olsa uğra Berilcim , taşınma konusunda kolay gelsin
Melis prensesi çok öpüyorum , gösteri de ağlayacağına bahse girerim

ağlamasan da mutlaka gözlerin dolacak ve burnunun direği sızlayacak , çünkü ben öyle oldum