Ayşecim Anitanın dediği gibi yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlamayı denedin mi
ben de Eylül bebekken hep yüzüstü yatırıp başını yana çevirirdim , sırtını sıvazlardım
birde bi damlası vardı ama şimdi adını hatıralmıyorum , alman markalı bir damlaydı, ondan hergün veriyordum ,heh hatırladım sub simplex gerçi çok şükür gazlı bir bebek değildi , erkek bebeklerin daha gazlı olduğunu söylerler ne derece doğru bilmiyorum tabi
inşallah kısa zamanda atlatırsınız
ne kadar süre emziriyorsun , yani her memede kaç dakika kalıyor
15 dk.dan fazla emiyorsa emerken hava yutuyor olabilir , kısa aralıklarla sık emzirmeyi dene istersen
Anitacım Lukasa geçmiş olsun, bizde pişiklerden çok çektik , trosid diye bir krem kullanıyorduk, bir de tabi en iyi gelen şey bepanthene
altı sürekli açık derken çıplak mı duruyor

ayyy üşütmesin yavrum

huzurlu olmasından dolayı Lukasa ve alıştığı için güzel abla Kayraya kocaman birer maaşallah

Eylülle c.tesi günü dedesine gittik, otobüsten inince hava güzel montumu giymicem diye tutturdu, otobüs sıcaktı terlemişti, bi yandan da rüzgar esiyor ,hasta olacak, kızım giy, giymem, kızım giyer misin, ee-eeeeeh, kızıııııııımmmm, ıııııııhhhh

ondan sonra bana gelenler geldi, sokağın ortasında çocuğuna basbas bağıran sinir katsayısı yüksek asabi bir anne

rezil oldum eski mahalleme

Alt tarafı 10 mt.gideceğiz , neyse ağlaya ağlaya gittik, eve geldiğimizde bana diyor ki " dedeme çok gürültülü gittik dimi anne" "neden öyle oldu kızım" " çünkü ben mızmızlık yaptım " ha şunu bileydin

bağırıyorum sonra da üzülüyorum ama sabrımda dayanmıyor artık, , normalde her sabah okula giderken ya servisi bekletiyoruz , yada koştura koştura yetişiyoruz , ama bu sabah bi şey denedim,her zamanki saatimizde çıkamayacağımız belli , birde her sabah bağırış çağırış,

hadi kızıııııım, çabuuuuuKKK

kendi kendime dedimki sakin ol bakalım , gayet sakin giyindik , tuvaletimizi yaptık, 5 dk.ımız var ben gayet sakinim, Eylülde çok söz dinledi, hatta spor ayakkabı giymicem çizme giycem diye ağladı, hiç kızmadım , tamam dedim, servis şoforunu aradım , binmemiz gereken yerden 2 durak sonrasından bineciğimizi söyledim, sakince evden çıktık, taksiye bindik ve servise yetiştik

kızıma hiç kızmadım, o da ağlamadan sakince okula gitti

demekki keramet benim sakin olmamdaymış