Anita 2 hafta kaldı , inanamıyorum , yavrunla tanışmanıza sayılı günler var , herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim

inÅŸallah doÄŸduktan sonra da herÅŸey yolunda gider
ismiyle yaşasın Lucas Cemil kuzusu , daha çok hangi ismi kullanacaksınız, yoksa iki ismi beraber mi söyleyeceksiniz, Kayra beğendimi kardeşinin ismini

Kayranın da iki ismimi vardı , genelde hep Kayra diye bahsettiğin için hatırlayamadım

bu aralar Eylül yine inatçılık dönemine girdi galiba, herşeye (istediği zaman yapmadığmız şeylere ) ağlıyor, akşam yemek saatinde illa tv izlemek veya tv karşısında yemek yemek istiyor , yemek seçiyor , durmadan makarna yemek istiyor
bi yandan da oyun oynadığımız zamanlarda çok mutlu , sürekli benimle oynamak , benimle beraber olmak istiyor , ya okuldaki arkadaşlarının ismiyle hitap ediyor bana, yada öğretmen oluyorum , ya da kendisi öğretmen oluyor bize ödev veriyor

boyama ve resim yapmayı çok seviyor , çizgi şeklindeki şekilleri tamamlıyor , kendi adını yazıyor ama E , Y , Ü , ters L şeklinde

bu yaşta harfleri rakamları öğrenmesini hiç istemiyorum aslında,
komşumuzun kızı bu sene okula başladı , öğretmen bilmeyen çocuklarla ilgilenirken herşeyi bilen çocuklar bekliyormuş
ne yapsam bilemiyorum, öğretsek bi türlü , öğretmesek bi türlü
gerçi biz öğretmek için özel bir çaba göstermiyoruz ama Eylül gördüğü her harfi , her rakamı soruyor, mecburen söylüyor , hafızasına yerleştiriyor hemen

sayfamız hiç ilerlemiyo arkadaşlar , yeni yeni şeyler oluyor çocuklarımızın hayatlarında ama biz paylaşamıyoruz

en azından ben paylaşıyorum umarım yakında gelirsiniz