BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:36:01

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 ... 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 [864] 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 ... 883
  Yazdır  
Gönderen Konu: EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ  (Okunma Sayısı 473920 defa)
anita
Kıdemli Üye

anitatepsi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12945 : 21 Åžubat , 2010, 13:42:48 »

Emine çok teşekkürler tavsiyelerine tamamen uyacağıma emin olabilrisin cnm..
Kayraya giydirdiklerimi resimlerden ve videolardan görüyorum da aman Allahım diyorum kendi kendime. Patlamıştır çocuk o kadar kalın giydirmiÅŸim ki..  Ama ÅŸimdi akıllandım ve ince giydirmeye alıştırıcam. Bir arkadaşım kışın ortasında 13 aylık oÄŸluyla gelmiÅŸti geçen sene. ÇocuÄŸun üzerinde uzun kollu bady ve üstünde mont sadece. çocuk öyle alışmış kazak falan giymiyor zaten hemen çıkarıyormuÅŸ üstünden ve bu sene yuvaya da gidiyor ama kolay kolay da hasta olmuyor.

Benim de oğlumun doğumuna az kaldı . doktor en geç 18 martta sezeryan ile doğumumu gerçekleştirecek Allahın izniyle. Oğlumuzun adı Lukas Cemil olacak. Şimdiden evin içi eşyalrı ile doldu anakucağı, eşyalar, beşik vs.. hepsi eltimden geri geldi bana hemde üztüne birsürü kıyafet eklenerek Smiley)

g10ca
Moderator
Süper Üye

Evlat kokusu CENNET kokusudur. Hz.Muhammed

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12946 : 22 Åžubat , 2010, 16:07:56 »

Anita, ÅŸuan en taze anne Emine olduÄŸu için onun önerilerine kulak vermen daha iyi oalcak sanırım  Wink
ben çok fazla hatırlamıyorum ama Eylülün içine zıbın, üzerine uzun kollu body , onun üzerine de penye hırka giydiriyordum, yada yelek -diye hatırlıyorum -
genellikle üzerine ince bir battaniye örterdim uyurken
torba ÅŸeklinde uyku tulumlarından almıştım , onlarla hem üstü açılmıyor hemde sıcacık oluyordu, dışarı çıkarken de içi kürklü torba ÅŸeklinde bir ÅŸey vardı, onun içine sokup pusete koyardık  Roll Eyes anca bu kadar hatırlayabildim

dün kız kardeÅŸime gittik, onunda 4,5 ayı kaldı , karnını o kadar sevdim ama teyzesine bi tekme atmadı yaramaz  Grin

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12947 : 24 Åžubat , 2010, 11:00:09 »

Günaydın arkadaşlar, yine sayfamızı ihmal etmeler başladı , naapsam bilmiyorum
 caca oklava da iÅŸe yaramıyor artık  ehi

dün akşam Eylül yemek yemeden uyudu, okuldan alırken elinde 4-5 tane çubuk kraker vardı, eve gelince hemen ağzına tatlı sakız attı, sonra Calliou yu seyretmeye daldı, biz sebze yemeği yerken , hanımefendi uzun(!) makarna yiyceeeem diye tutturdu
bende tv izlerken çaktırmadan yedirmeye çalışacağımı düşündüm ama ağlayıp mutfak dolabından makarna poşetini aldı, bundan istiyorum diye daha cok ağladı
kimsenin müdahale etmesine izin vermedim "çocuklar her istediginde istedigi yemeÄŸi yiyemez , benimde canım cubuk makarna istiyor ama babaannen karnıbahar yapmış ,biz bunu yiyoruz sen de yiyeceksin " dedim , aÄŸlaması devam ederken poÅŸetten 3-4 tane cubuk çıkardım , hadi gel bunlarla faaliyet yapalım dedim  Wink
çubukların ucuna uhu sürüp üçgen elişi kağıdı yapıştırarak bayrak yaptık
sonra "halim yok, çok yorgunum" diyerek uyumak istedi, sütünü içti, iki tane hikaye okudum, benim annem güzel annem ÅŸarkısına eÅŸlik ederken uyudu  aferin
sabah ben iÅŸe gelirken , küçük hanım halâ uyuyordu  love9
açlığını bugun telafi eder sanırım  Roll Eyes

anita
Kıdemli Üye

anitatepsi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12948 : 24 Åžubat , 2010, 23:04:28 »

Merhaba,
Dün akÅŸam Kayra da beni delirtti. Yemek yemek istemedi. Bende sinirliyim zaten son zamanlarda. Patladım. Zaten herÅŸeye küsüyor sinirleniyor hiç konuÅŸulmuyor onunla.. kavga ettik. sonra babası geldi beni ÅŸikayet etti. annemle çorba yüzünden kavga ettik annem bana kızdı ceza verdi. ben artık anneanneme taşınıcam bu evden gidiyorum dedi. çok üzüldüm. zaten o kadar sinirlendiÄŸim için üzülmüştüm üstüne bu lafları duyunca daha da üzüldüm. bugün de yuvada, ben anneme kızdım çok, öğlen yemek yemicem annem üzülsün demiÅŸ. üç haftam kaldı günler geçmiyor çok zorlanıyorum artık sinir de kalmadı bende.. kızımı da üzüyorum. sonra da oturup aÄŸlıyorum  crybaby2

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12949 : 27 Åžubat , 2010, 12:41:25 »

Anitacım seni çok iyi anlıyorum, sabır diye birÅŸey kalmıyor insanda , biz de çocuklarımızdan büyük bir insan gibi davranmalarını istiyoruz ve istedigimiz olmayınca sabır mabır kalmıyor  cildir
ama ne oluyor, hem kalbimiz kırılıyor, hem pişman oluyoruz hem yavrularımızı üzüyoruz
inÅŸallah hayırlısıyla oÄŸluna kavuÅŸursun ve stresli günler biraz geride kalır , onunla ilgilenirken zaman cabucak geçer yaz gelir ve adada biraz daha huzurlu olur Kayra kuzusu da  opucuk

nazalpin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12950 : 28 Åžubat , 2010, 17:40:00 »

MERHABA ARKADASLAR ONLINE OLAN WARMI BENİM DE 3 ELL DOGUMLU KIZIM WR ADI NAZ EYLL SİZLERLE TANISMAK İSTERM BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDM
g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12951 : 01 Mart , 2010, 10:21:40 »

MERHABA ARKADASLAR ONLINE OLAN WARMI BENİM DE 3 ELL DOGUMLU KIZIM WR ADI NAZ EYLL SİZLERLE TANISMAK İSTERM BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDM

hoÅŸgeldin canım , aÅŸağıdaki linkte senin kızının yaÅŸ grubu anneleri de bulabilirsin  hello
güzel paylaşımlar dileriz

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,5590.0.html

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12952 : 02 Mart , 2010, 18:30:36 »

director nerelerdesiniz hanımlaaaar

anita
Kıdemli Üye

anitatepsi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12953 : 03 Mart , 2010, 00:38:31 »

Merhaba,
Teşekkür ederim Gooncacım.
Hoşgeldin Nazlıcan.
Biz de bugün kontrole gittik. Herşey yolunda çok şükür. Bu arada , daha önce yazdımmı bilmiyorum ama oğlumun adı Lukas Cemil olucak.. Allah izin verirse iki hafta sonra 18 mart günü için gün verdi doktor. O zaman 38 hafta 3 günlük oluyorum.

kimseler uğramıyor foruma artık. nerdeki bu kızlar yahu?? icon_scratch

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12954 : 04 Mart , 2010, 14:12:05 »

hello2 Anita 2 hafta kaldı , inanamıyorum , yavrunla tanışmanıza sayılı günler var , herÅŸeyin yolunda olmasına da çok sevindim  love9

inÅŸallah doÄŸduktan sonra da herÅŸey yolunda gider
ismiyle yaÅŸasın Lucas Cemil kuzusu , daha çok hangi ismi kullanacaksınız, yoksa iki ismi beraber mi söyleyeceksiniz, Kayra beÄŸendimi kardeÅŸinin ismini  Roll Eyes
Kayranın da iki ismimi vardı , genelde hep Kayra diye bahsettiÄŸin için hatırlayamadım  Roll Eyes

bu aralar Eylül yine inatçılık dönemine girdi galiba, herÅŸeye (istediÄŸi zaman yapmadığmız ÅŸeylere ) aÄŸlıyor, akÅŸam yemek saatinde illa tv izlemek veya tv karşısında yemek yemek istiyor , yemek seçiyor , durmadan makarna yemek istiyor  cildir   cildir
bi yandan da oyun oynadığımız zamanlarda çok mutlu , sürekli benimle oynamak , benimle beraber olmak istiyor , ya okuldaki arkadaÅŸlarının ismiyle hitap ediyor bana, yada öğretmen oluyorum , ya da kendisi öğretmen oluyor bize ödev veriyor  Cheesy
boyama ve resim yapmayı çok seviyor , çizgi ÅŸeklindeki ÅŸekilleri tamamlıyor , kendi adını yazıyor   ama E , Y , Ü , ters L ÅŸeklinde  Cheesy Cheesy
bu yaşta harfleri rakamları öğrenmesini hiç istemiyorum aslında,
komÅŸumuzun kızı  bu sene okula baÅŸladı , öğretmen bilmeyen çocuklarla ilgilenirken herÅŸeyi bilen çocuklar bekliyormuÅŸ  dontknow
ne yapsam bilemiyorum, öğretsek bi türlü , öğretmesek bi türlü 
gerçi biz öğretmek için özel bir çaba göstermiyoruz ama Eylül gördüğü her harfi , her rakamı soruyor, mecburen söylüyor , hafızasına yerleÅŸtiriyor hemen  nazar

sayfamız hiç ilerlemiyo arkadaÅŸlar , yeni yeni ÅŸeyler oluyor çocuklarımızın hayatlarında ama biz paylaÅŸamıyoruz  sad1  en azından ben paylaşıyorum umarım yakında gelirsiniz  uzgun

anita
Kıdemli Üye

anitatepsi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12955 : 04 Mart , 2010, 21:06:29 »

Merhaba,
Arkadaşlar cnm cok sıkkın. Bizim şu an oturduğumuz eve taşınalı 10 ay oldu mal sahibimiz vefat etmiş kardeşlerinden biri evi satıp parasını almak istiyor.
o kadar moralim bozukki anlatamam. diğer kardeş evin parasından payını verip evi kendi üzerine almak istiyor ama evin değerini ölçmek için evi emlakçıya vericekler. ben şu doğum arifesinde bi de müşterilere evimi mi gezdiricem? Ayrıca evi çok seviyorum içine de masraf yapmıştık kendimiz. ona mı üzüleyim neye üzüleyim bilemiyorum uzgun crybaby2 crybaby2 crybaby2 crybaby2

°ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ°
Süper Üye

16/11/2009 meleğimin bana geldiği gün

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12956 : 04 Mart , 2010, 21:10:07 »

bence üzülmelilisin çünkü herşeyde bir hayır vardır canım doğum arifesinde daha sakin olman gerekir diye düşünüyorum ben flowers

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12957 : 05 Mart , 2010, 12:11:10 »

sad1 Anitaaa lütfen kendini üzme bak bebeÄŸin gelmesine çok az bir süre kaldı
o insanlar da ne kadar anlayışsızmış yaaa  caca
en azından bebek doğana kadar , biraz ele avuca gelene kadar müsaade edemezler mi , sonuşta daha bir sene bile olmamış , biraz insaflı davransınlar

peki üzerine alacak olan kiÅŸi , evi baÅŸkasına mı kiraya verecek yoksa yine siz mi oturacaksınız içinde , eÄŸer siz oturacaksanız en fazla iki emlakçı çağırıp ona göre eve deÄŸer biçebilirler  dontknow

kendini sıkma lütfen, her ÅŸerde bi hayır vardır derler , herÅŸey yoluna girer merak etme canım  opucuk
bu arada mal sahibinize de Allah rahmet etsin  amin

aslı
Kıdemli Üye

pamuk prensesim seni çok seviyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12958 : 05 Mart , 2010, 16:20:48 »

MERHABA GÜZEL ANNELER,

UZUN SÜREDİR ORTALARDA YOKTUK. HOÅž HAYATIMIZDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK. DEFNEYLE UÄžRAÅžMAYA DEVAM EDİYORUZ.  KIYAFET BEÄžENMEME BAÅžLADI. ANNE ÅžUNU GİYMEK İSTİYORUM DİYOR ARTIK. AZALMA GÖSTERSEDE KÜSME HUYUMUZ DEVAM EDİYOR. KONUÅžULAN KONULARA DAHA FAZLA DAHİL OLMAYA BAÅžLADI. KONUÅžULAN HERÅžEYİ MERAK EDİYOR. NEDEN NİÇİN NASIL SORULARIMIZ BİTİP TÜKENMEK BİLMİYOR. HAZIR CEVAPLILIK GİDEREK ARTIYOR  Cheesy . ÅžU SIRALAR HAYALİ KARDEŞİ VAR. ÖNCE ASANSÖRE KARDEŞİ BİNİYOR. ANNE KARDEŞİMİN AYAÄžINA BASTIN FALAN DİYOR. ARABAYA BİNERKEN VE İNERKEN ÖNCE KARDEŞİNE SIRA VERİYOR. HATTA ARABADAN İNERKEN ÖNCE ONU KENARA ÇEKMEMİ BEKLİYOR SONRA İNİYOR. AYY DUYAN DA KARDEÅž GELİYOR SANACAK  gulenkiz  . RESİM YAPMAYI ÇOK SEVİYOR ÖZELLİKLE SULU BOYA FAVORİMİZ. O ANNE BEN ÇOCUK BABA YADA ANNANEMİZ BABA OLUYOR YADA  O ÖĞRETMEN OLUYOR BİZE BİRÅžEYLER ÖĞRETİYOR. 

BİZDEN HABERLER BÖYLE. KENDİNİZE İYİ BAKIN KUZUCUKLARINIZI DA ÖPÜYORUM

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12959 : 05 Mart , 2010, 18:07:13 »

Nihayet kaçak annelerden biri kendini göstermiÅŸ  toothy10
nerdesin bakiim Aslı   caca  caca
bak İzmire gelirsem annemden oklavayı alıp gelcem ona göre  ehi

Defneye bak sen , annesine kardeÅŸle ilgili gizliden gizliden istek yapıyor sanki  Grin
eeee düşünmüyor musunuz  Roll Eyes
aile bireyi oldu çıktı artık bunlar , büyümüş de küçülmüşler hepsi zamane çocugu valla
ciddi ciddi konuÅŸurken bi laf söylerler, insanı gülme krizine sokarlar  laughing7

Eylül de örtü, kağıt parçası , oyuncağın kırılan parçası vs... buludugu şeylere ip bağlayıp köpek yapıyor , onu gezdiriyor
bazen bebeklerine "bu benim kardeşim, adı gül " diyor
yatagına yatırıp gece lambasını açıyor üstünü örtüyor vs.vs.
ama biz düşünmüyoruz, yani en azından uzuuuun bir süre  Roll Eyes
Rabbim bu kuzularımıza saÄŸlıklı ömürler versin  amin

Sayfa: 1 ... 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 [864] 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 ... 883
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)