glifor ve farlutal kullananlar

Başlatan ^^MUCİZEMMM^^, 29 Mart , 2011, 18:57:24

« önceki - sonraki »

pertelote

Alıntı yapılan: ツgöçmen_54 ツ - 10 Nisan , 2011, 18:07:51
canım dr sana gliforu günde kaç tane kullanmanı söyledi?
bana 1 tane söyledi sanırım yetersiz geliyor halen adetlerim düzelmedi
doktor bana da glifor verdi yumurtalıklara iyi geliyor diye. aralıktan beri adet düzensizliği var pkoluyum ve evlendikten sonra bi 10 kilo
falan aldım o yüzden düzensizleşti galiba. dr gliforu günde 2 kez kullan demişti ama başta ağır geldi iştahsızlık, mide bulantısı kusma falan yaptı.dr u aradım bünyen alışana kadar yatmadan önce tok 1 tane içti daha sonra sabah akşam içmeye başladım. aynı zaman da adeti düzenlemesi için duphaston vermişti. 3 nisanda adet olmuştum 5 nisanda glifora 15 nisanda(24 nisana kadar) da duphastona başladım. duphaston bittikten 4 gün sonra 1-2 damlacık kanamam oldu ama gerisi gelmedi. kafayı yicem artık.ilaçlar bile işe yaramadı galiba bende. aslında duphaston kullananlar 10 gün içinde adet oluyo diye okumuştum nette ama bende sökmedi galiba.

^^MUCİZEMMM^^

merhaba canım.öncelikle aynı şeyleri 1 kaç gün öncesine kadar bende yaşadım.bende glifor kullandım ve adetin 14.günü farlutal içtim adet düzenlemesi için ama bende bir türlü adet olamadım.doktora gittim.doktor rahim kalınlaşmış ister test yapalım ister cumt.kadar bekleyelim dedi.ama gerek kalmadı farlutal bittikten 19 gün sonra ancak adet olabildim nedenini doktor dahi bilmiyo bi sorun görünmedi çünkü.belki sendede aynı durum oloabilir.ama birkaç damla kandan bahsetmişsin eğer benim gibi test fobin yoksa bi test al yap.üstüne görme durumuna karşı.eğer bişey çıkmazsa bi doktoruna muayne ol canım kist ve benzeri için bide çok stres yapma malesef buda geciktiriyo kendimden biliyorum :k06: