29 Mart , 2024, 08:51:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Meleğimee...

Başlatan cemresu, 19 Mart , 2011, 21:09:10

« önceki - sonraki »

cemresu

annen uzun zamandır sana yazamıyor temizlik yapıyorum hissediyorsundur belki.. ama çok yorulmamaya vede seni yormamaya dikkat ediyorum.. bu arada yavrum 7 haziranda baban seni ilk defa gördü ve o an yüzündeki ifade beni çok mutlu etti :) çok güzeldin çok nettin artık tamamiyle herşeyin belirginleşmişti maşallah doktorumuz sağlıklı bi gebelik geçirdiğimi söyledi annecim... 22 hafta 477 gr  olmuşsun meleğim.. ve artık çok hareketlisin maşallah kuzum sana.. ama babana ne zmaan bak oynuyor desem oynamıyorsun şimdiden nazlanıyosun nazlı bi kız olcan sanırım annen gibi :))gün geçtikçe seni çok merak ediyorum.. ALLAH sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin kızım...
SENİ SEVİYORUZ MELEĞİM  :love7: :love7:

cemresu

merhaba meleğim....
Bugün annen tetanoz aşısı oldu :):) sende hızla büyüyosun 23+6 günlüksün cnm...  :love9: bugün ananenin evini temizlemeye gittim çok zoruma gitti kızım :y25:ananen bizi bıraktı hollandaya gitti ananenden ilk defa ayrılıyorm evlendiğim zaman bile her zaman beraberdik çok zor bir durummuş..en azından teyzen burda da onunla zaman geçiriyorum ama yinede anne isteniyor  Allah annesi hayatta olmayana sabırlar versin...kimseye anne yokluğunu yaşatmasın rabbim.. :y25:
kızım sen anneyi hiç bırakma olurmu?  :crybaby2: :crybaby2:

...ŞehzadEfe...

maşallah küçük meleğe  :nazar: :nazar: :nazar:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

cemresu

Alıntı yapılan: nagihannn - 17 Haziran , 2011, 18:31:26
maşallah küçük meleğe  :nazar: :nazar: :nazar:

teşekkürler sizin prensede maşallah  :nazar:

cemresu

merhaba kuzummm...
önceliklee artık iyiden iyiyee ben burdayım diyorsun hareketlerin sertleşti seni çok rahat hissedebiliyorum ve çok mutlu oluyoruz babanda bende...şimdi yazarken bileee anne benim hakkımda ne yazıyon der gibi oynuyosun :) maşallah yavrum sanaa sağlığın sıhhatin yerinde :nazar: en son ayın 27sinde doktora gittim annecim 780 gr olmuşsun 25 haftalıktın ve direk yüzünü gösterdin anneye doktor güzel yüzlü bi bebeğin olacak dedi :love9: herşeyin normaldi cnm.. şeker yükleme testi istedi doktor onu yaptırcam pazartesi günü hayırlı olur inşallah... seni çok öpüyoruzzzz  :love9:

cemresu

canım kızımmm bugün duyduğum haberle üzüldüm belki sende hissettin annecimmm :(
ananen dedenle fransaya yerleşiyormuş ne zaman gelcekleri belli değill  :crybaby2: :crybaby2:
ben ananenden hiç ayrı kalmamıştımm :( burda teyzenle sadece ben kaldıkk neyseki büyükananen bu ayda gelcek onlarla teselli olcazzz ama onlarda gidicekkk  :crybaby2: meleğim seni tek büyütmeyi hiç hayal etmemiştimm amaa annen pek şanslı değil maleseffff....  :y25: bakalımmm hayat daha neler göstercek..... seni çok seviyorum canım kızımmm  :love9: :love9:

cemresu

merhaba meleğim...
babanı beklerken sana yazayım dedimm :) baban full çalışıyor cnm sabah 6 akşam 10 :(
sende olmasan tamamen yalnızım yavrum.. geçen bi arkadaşım doğum yapmış kızı olmuş acaip heveslendim ve seni iyiden iyiyee merak etmeye başladımmm :love9: :love9: bizimde sana kavuşmamıza Allah izin verirse az kaldı kuzumm şafak 90   :love3: tam 3 ayımızz varr...
gelecek ay kısmet olursa artık eşylarını alıcazz cnm seni çokkk öpüyorummm kendine iyi bak meleğim rabbim korusun senii.. bugün 27+1 günlüksünn  :nazar:

cemresu

şafak 84  :love9: :love9:
meleğim 28 haftalıksın... ;)

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

cemresu

cnm kızım artık seni kucağıma almama kısmetse çok az kaldı.. bir yandan tedirgin bir yandan sevinçliyim.. seni görmek için çok sabırsızlanıyorum ama nasıl olcak ne yapcam diye düşünmektendee kendimi alamıyorum ama biliyorum ki bunlar tatlı endişeler... kucağıma aldığımda herşeyi unutturcaksın.. sen bana arkadaş olcaksın yavrum benim :love9: :love9: ama hala isim bulamadım o ayrı konu  :tongue3: öptüm minik meleğim seni  :love3:

cemresu

meleğim Allahın izniyle çok az bi zamanımız kaldı birbirimize kavuşmamıza  :love9:
şafak 79 annecim  :love9: :love9:

cemresu

kuzum cnm kızım...
cuma günü seni görmeye gittim annecim... hep bana o güzel yüzünü gösteriyosun maşallah yavrum.. seni veren Allaha şükürler olsunn :amin:  artık 7 aylık bi bebek oldun günlerimiz yavaşca azalıyor anne seni çok merak ediyor.. dün gece rüyamda normal doğum yapmışım seni emziriyodum kuzum :love9: :love9: doktor teyzen iyi olduğunu söyledi 1.320 gr olmuşsun annecim  :nazar:
seni çok öpüyorum meleğim...  :love7: :love7:

cemresu

kuzum cnm kızım benim...
ramazan geldi annecim sana bişey olur endişesiyle tutamıyorum ALLAH affetsin..
meleğim koca kız oldun sen 30+2 günlüksün 68 günümüz kaldı sana kavuşmayaaa seni çooookk merak ediyorum.. 3 gündür üst üste rüyamda doğum yaptığımı görüyorum :))) psikolojik ya da rabbim seni bana gösteriyor çok merak ediyorum diye.. sağ salim bana gelde beklemeye razıyım ben... seni çok seviyorum kızımm  :love7:

cemresu

merhaba meleğim...
büyükananenler geldiler cnm ananen sana birsürü kıyafet yollamışş kendi orda ama akli burda =) dedende laptopumuzu yollamış artık rahat rahat sana yazarım annecim.. ben sandalyeye oturduğumda sen yukarı doğru çıkıyosun sanırım rahatsız oluyosun kuzum  :binkybaby: babanın müsait olduğu bi gün alışverişe çıkcaz ananen beşik takımı paramızıda yolladı tek iş cicilerini almak.. az bi zamanımız kaldı cnm Allahım seni sağlıcakla bana nasip etsin inşallah  :amin: uykumuz geldi kuzum sanırım hadi ii geceler cnm baban uyudu  bile  :suclu:

cemresu

cnm yavrum benim....
içimde tarifsiz bi heyecan var sen hissediyor olmalısın. seni günden güne merAK ediyorum Allahım seni sağlıcakla bana nasip eder inşallah..
bu aralar yerin daraldı sanıyorum eskisi kadar sık oynamıyosun bende seni dürtüyorum kızma anneye tamam mı kuzum  :love8:  :love8:
bu ayın 20snde seni görmeye gitcem cnm bakalım ne kadar olmuşsun meleğim..
seni çok seviyorum kızım..