Meleğimee...

Başlatan cemresu, 19 Mart , 2011, 21:09:10

« önceki - sonraki »

cemresu



Meleğim hayatımıza hoşgeldin...
ilk doktor ziyaretimizde (14.02.11) seni öğrenmeye gittiğimde 5hafta 6 günlüktünn..
10 günlük bir aradan sonra kalp atışlarını görmeye gittimm o anki heyacanımı eminim sende hissettin ve hemen kalp atışlarını gösterdin bana ( 24.02.11) ve 7hafta 1 günlüktün cnm..
1 ay sonra doktora gittim yine seni görebilmek için 10hafta 4 günlüktün ve artık ellerin ayakların oluşmuştu çok değişik bir duyguyduu.. Ve doktor bana senin bir erkek bebek olabileceğini söyledi ve şok oldum bu kadar erken kendini göstereceğini tahmin etmemiştim :love9: 1 ay sonra doktorda emin olduktan sonraa senin cicilerini almaya başlayacağım cnmm
Daha çok küçüksün (3,5 cm)baban bile henüz senin varlığına inanamıyor ama ben seni hissedebiliyorum..  :love7: :love7:
seni seviyoruz meleğim..

Aytii

günlüğünüz hayırlı olsun  :flowers: güzel şeyler paylaşman dileğiyle  :opucuk: :love9:

Balböceği

Sayfaniz hayirli olsun sekeyim  :flowers:

aydinays

Sayfanız hayırlı olsun. Bebeğinle daha nice güzel şeyler paylaşmanız dileğimle.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





cemresu


Merhaba meleğim..
Dün ikili test için doktora gittim Allahıma şükürler olsun ki bi sorun çıkmadı  :amin:  :nazar:
Büyük ultrasona girdiğim dakikadan itibaren çok hareketliydin eminim annenin kalp atışlarınıda duymuşsundur sen oynadıkça benim kalbim fena halde atıyordu   :love9: artık büyük bir bebek olmuşsun ellerini,ayaklarını,gözlerini,parmaklarını dahi görebildim maşallah kuzum sanaa..  :nazar: doktor amcan muhtemelen erkek dedi ama hakkımızda hayırlısı olsun bebişim Allah hepimizden iyi biliyor sen sağlıkla annene gel yeterli... :love7: :love7: dün 12w+1günlüktün... bugünde 12w+2 günlüksün...
iyi geceler kuzum sana öptük seni...   :love3: :love3:

cemresu

merhaba meleğim
aylık kontrollerine dewam ediyorum..
20.04.11 muayeneye girdim ve anneni şok ettinn bebeğim doktor bu seferde kız bebek olacağını söylemesinmi şaşırdım kaldım  :love9: büyük ultrasonda dahi kendini erkek gösterdin sonradan beni şok ettin yaramaz bi kız olcan galibaaa  :love9: gittiğimde 15 haftalık ve 115 gr'dın  :nazar:
kendine iyi bak meleğim öptük seni   :love3:

hüzünden_gelme

sayfanız hayırlı olsun  :love9: :love9: :love9:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

hayırlı olsun sayfanız canım  :hello2:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

cemresu

merhaba bebeğim....
bugün nasılsın bilmiyorum ama en son doktora gittiğimde (25.04.11) doktorum maşallah bebeğinin keyfi yerinde dedi :) ellerin yanında hazır ol şeklinde duruyomuşsun bu nasıl kız dedi erkek gibi :))) ee sana önce erkek sonra kız diyince böyle oldu ciddi kızım benim  :love9: babanda ciddi zaten ona çekmiş olmalısın.. 138 gr olmuşsun meleğim  :nazar: 16. haftamızdayızz... teyzende 26sında ikinci oğlunu Miraç abini  kucağına aldı çok şekerr bi bebekk cnm.. Sana bi yiğen daha geldi etrafımızda arkadaşın çok ama biraz ezilceksin onlar sendenn büyük :))) neyse meleğim sana tekrar yazarım ben seni çok öptükkkk  :love7: :love7:

cemresu


cemresu

merhaba meleğimm...
bugün 18 hafta 1 günlüksün büyüdüğünü hissedebiliyorum.. bu ayın sonunda büyük ultrason var seni görmeyi iple çekiyorum seni en net büyük ultrasonda görebilirim umarım resimde verirsin annene, babana... günler geçmek bilmiyor ve annende bir o kadar merak ediyor seni :) canım kızım benim hayatımıza yeni anlamlar yükledin iyiki geldin  :love7: oynamalarınıda hafiften hissedebiliyorum maşallah kuzum sana.. baban bugünde geç gelcek evde sadece senle ben varız... bugün sanki daha çok oynadın anneler günümü kutladın biliyorum seni seviyorum meleğim......  :love3:

cemresu


suzannn

hayırlı olsun sayfanız allah kucağına aldığın günleride burda okumak nasip eder inşallah

cemresu

merhaba meleğim....
yarın seni görmeye gitcez babanla büyük ultrasonda annenle babana sırtını dönme sakınnn :))) seni çok merak ediyoruz en net görüntünü ver baban ilk defa gelcek babana kıyak geççç meleğim... ama ben fotojenik bi kızım olduğunu biliyorum ne zaman ultrasona girsem anneyee hep bakıyorrr hareketler yapıyor kuzumm maşallah sanaaa  :nazar: yolun yarısına geldik meleğim 20 haftalıksınnn artık seni merakla ve sabırla bekliyoruzz cnmm  :love7: :love7:

cemresu

meleğim seni göremedikk çünkü 7 hazirana gün verdilerrr :((( baban seni felaket merak ediyor babana güzel resimler ver cnm olur mu ?? bu arada hareketleri sıklaştı belirli saatlerin var ben burdayım diyorsun :))) çikolata yediğimdede daha bi ayrı oynuyosun maşallah kuzum sanaa :)))  :nazar:
ismin hakkında hala bi fikrim yok artık sana bir isim bulup öyle yazmak istiyorum amaaa bulamıyorummm ama bulcam... öptüm seni meleğimmmmmmmm  :opucuk: :opucuk:  :love7: