26 Nisan , 2024, 16:15:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


oğluşum geliyor :))))

Başlatan karapnr, 19 Mart , 2011, 08:40:16

« önceki - sonraki »

karapnr

Alıntı yapılan: aydinays - 26 Nisan , 2011, 18:02:48
Alıntı yapılan: karapnr - 25 Nisan , 2011, 08:02:37
bugün 11 de randevumuz var bebeğim çok heyecanlıyım seni göreceğim için şimdi ne kadar büyüdün kim bilir  :love9: :love9: babişin seni görmek için uykusuz kalıcak bebeğim eve gelip dinlenmek yerine iş yerinde biraz uyurum dedi sonra tekrar işe kıyamam ben kocişime :opucuk: akşama güzel güzel yemekler yaparız babişine sonrada erkenden de yatar bir güzel dinlenir :love9:

yarın misafirimiz var ve ben tatlı olarak ne yapacağıma karar vermedim daha , canının istediği bir şey var mı bebişim yapim yarına  :k06:

Canım benim maşallah kuzucuğunda büyümüş. İnşallah doktorla randevunuz iyi geçmiştir. Cnm seninle karşılaşamıyoruz ne zamandır. Özledim senide. :k06: :k06:


işte yakaladım seni  :ehi: cidden bayadır karşılaşamıyoruz ben bir de ev taşıdım ondan bir müddet yoktum buralarda zaten  :suclu: iyi geçti çok şükür canım boy boy fotoğrafını çekti  :k06: minnacık bir insan olmuş artık bebişim elleri ayakları parmakları  :love9: :love9:bi de hiç durmuyo yerinde bi tekme atıyo bir büzlüyo dönüyo yerim ben kuzumu yaa büyümüş bebişim , cinsiyetimizi önümüzdeki ay öğrenicez inşallah bakalım  :love9:

sen napıyorsun canım nasılsın , bebiş nasıl, mide bulantıların , ağrıların devam ediyor mu ?



aydinays

Maşallah canım benim evde taşımışsın bu arada. Bende ne olsun çok şükür daha iyiyim ben en son iki hafta önce meleğimi gördüm 2.5 cm olmuş. Haftaya bizde ense kalınlığımızı ölçtüreceğiz inşallah. Bebeklerimiz çok şükür büyüyor cnm benim.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





karapnr

Alıntı yapılan: aydinays - 26 Nisan , 2011, 19:29:32
Maşallah canım benim evde taşımışsın bu arada. Bende ne olsun çok şükür daha iyiyim ben en son iki hafta önce meleğimi gördüm 2.5 cm olmuş. Haftaya bizde ense kalınlığımızı ölçtüreceğiz inşallah. Bebeklerimiz çok şükür büyüyor cnm benim.

oo maşallah canım haftaya gör nasıl da büyümüş olucak , içerde oynayıp durcak  :muzz: :muzz:



karapnr

minik yavrum 13+4 olduk günler ne kadar da çabuk geçiyor  :love9: kahvaltımızı yaptık üzerine de ben şimdi süt içiyorum yarasın bebişime, doktor hergün yumurta ye dedi ama alerji olurum sanki gibime geliyor ama yine de uygulamaya çalışıyorum şu aralar  :hungry: göbüşüm de kendini belli etmeye başlıyor yavaş yavaş artık , ben burdayım demeye başlıyosun bebeğim  :opucuk: şu aralar hep bir tempo dün misafir teyzelerimiz vardı bugün de akşam gelcekler ama onlardan önce biz öğlenleyin günümüze gidicez  :k06: ee yaz geldi sezonu açtık yakında pikniklerimiz de başlar sen o zaman gör şamatayı  :ehi:

14. haftamızdayız bebeğim 3,5 olduk neredeyse az kaldı cinsiyetimizi öğrenmeye ve tepikleri hissetmeye  :love9: ultrasonda izledim seni bir saniye durmuyodun bebeğim yirim senin o ellerini ayaklarını  :opucuk: bir de kocaman göbüşün var yiyim ben onu da ikimiz de büyütcez göbüşleri desene  :ehi: 



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: masallah canım yaaa rabbim insallah kucagımızada almayı nasip eder saglıklı sıhatlı  :amin: :nazar: :nazar: :hello2: :hello2:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

karapnr

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 27 Nisan , 2011, 14:19:51
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: masallah canım yaaa rabbim insallah kucagımızada almayı nasip eder saglıklı sıhatlı  :amin: :nazar: :nazar: :hello2: :hello2:

inşallah canım amiiiiin  :amin: :amin: :amin:



karapnr

13+ 5 olduk bebegim 14. haftamız da bitiyor :hello2: :hello2: ama bende hala yoğun bir uyku hali var  :sleepy1: :sleepy1:
şimdi güzel bir kahvaltı yapalım sonra evimizi toparlayalım sonra da yine yemek yapalım  :hungry: :k06: seni çok seviyorum bebeğim hep de sevicem  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9:



karapnr

biraz uyuduk bebişim  :sleepy1: sonra babuş aradı ygs açıklanmış yine puanım düşük deliriyim mi artık boşveriyim mi bilemedim  :cildir: 4. oluyor bu yaa bıktım artık sınavlardan, bu sefer senle birlikte girmiştik sınava ama yine tutturamadık bebişim hayırlısı olsun



karapnr

dün piknikteydik bebişim senle ilk pikniğimiz oldu bu  :opucuk: kasvetli kışın ardından açıldım biraz iyi geldi, zaten şu aralar hormonlar tavana fırladı sinir küpü gibiyim  :cildir:  sen doğ hayırlısıyla bebişim daha ne pikniklere gideriz senle  :hello2:

annanenin, dedenin ve dayılarının gelmesine az kaldı birtanem o kadar heyecanlıyım ki buraya ilk defa gelicekler  :y25: sana da bir sürü cicişler getircekler :hello2:  haftaya değil ondan sonraki hafta inşallah gelicekler  :hello2:

biz de doğum yapmadan bir izmire gitsek amcamızın düğünü bahanesiyle ne güzel olur  ::) bakalım inşallah bir tarih belli olsun da biletlere bakalım hemen  :hello2:

bu arada 14+1 olduk bebeğim 15. haftamızdayız artık  :nazar: elhamdülillah sorunsuz ilerliyoruz inşallah aynen devam ederiz :nazar: bugün sabah 2 kere sancı girdi sol kasığıma korktum ama sonra geçti çok şükür  :amin: içerdeki kıpırtılarını hissetmek istiyorum artık bebeğim bir de cinsiyetini merak ediyorum  ::) bakalım kutumuzdan pembe mi çıkıcak mavi mi  :k06:



karapnr

15.Hafta      Gebeliğiniz artık dışarıdan kolaylıkla anlaşılabilir hale geldi. Fiziksel değişikliklere ilk haftalara göre daha  iyi tolere edilebilir.buna karşın duygusal tepkiler çoğu kez eskiye göre daha abartılı olur. Bunu eşiniz ,ailenizin diğer üyeleri ve arkadaşlarınız kolaylıkla fark ederler.Eskiye göre daha kolay sinirlenir, daha kolay ağlarsınız.bunlar gebelik hormonlarının etkisiyle vücudunuzda ortaya çıkan değişikliklerdir.günlük yaşantınızı veya iş performansınızı etkilediğini düşünüyorsanız doktorunuza danışın.


Bu haftalarda kalbiniz her dakika gebelik öncesine göre yaklaşık  %20 daha fazla kanı vücudunuza pompalıyor.Bu özellikle kansızlığınız(anemi) varsa belirgin çarpıntı şikayetiniz başlayabilir.bu durum özellikle hızlı yenen bir yemek sonrasında belirginleşir.Kansızlık gebelik sırasında mutlaka etkin şekilde tedavi edilmesi gereken bir problemdir.Bunun yanında başta su olmak üzere bol sıvı tüketmeniz, hızlı yemekten kaçınmanız ve öğünlerinizi küçültmeniz yararlı olacaktır.

      Bebeğiniz büyümeye devam ediyor.Saçları uzuyor.İlk gebelikte bebek hareketleri genelde daha geç hissedilse de hamilelerin önemli bölümü bu haftada hafif seyirme tarzında bebek hareketlerini hissedebilirler.Kulaklar yüzdeki normal yerlerine yaklaşırlar. İskelet ve kas sistemi gelişimini sürdürür.Bebeğiniz dirsek be bileklerini hareket ettirmeye ve parmağını emmeye başlar.

:nazar: :nazar: :nazar:



karapnr

14+5 olduk bugün itibariyle, kaç gündür koşuşturmacadan stresimi unutmuşum  :suclu: yorgunluktan kendimi daha iyi hissediyorum  :k06: 15. haftamız da bitiyor bebeğim günler hızlı geçiyor ama bana yine de daha çok varmış gibi geliyor  :suclu: dün bebiş görmeye gittik o kadar tatlıydı ki yumuk mu yumuk tatlı mı tatlı bir kızdı  :opucuk: bir de şeker hamurundan kurabiyelerimizi de yaptık da götürdük en acilinden  :hello2: sen de aceleci davranmazsan bebeğim bir ay kala senin de kurabiyelerini hazırlayıp buzluğa atmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz son ana bırakmayalım  :k06:
bu arada dün bir de amcanın bir bebişi daha dünyaya geldi 2. kuzenin açtı gözlrini dünyaya  :occasion16: :wav: sapsarı ve minnacıkmış telefondan duyduğum kadarıyla , biraz zayıf doğmuş 2,5 kiloymuş inşallah kısa zamanda toparlanır, tabi ben görene kadar baya büyümüş olucak sanırım  :love9:

yumurtamız pişmiştir bebeğim hadi kahvaltımızı yapalım  :hungry: :hungry:



Aytii

oyy yerim o bebeğin yumurtasını beeeennnn minnak minnak  :love9: :love9: :love9: :love9:

Dilara Ebrar

Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

karapnr




karapnr