gücüm yetmiyor bazen....

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 03 Mart , 2011, 20:28:33

« önceki - sonraki »

esma...

aferım ıste sımsıkı sarıl bebısıne moralını yuksek tut ,kendını koy verme her sey oluruna varır Rabbımın ıznıyle :k06: :k06: :k06:

Aytii

geçmiş olsun tatlım  :opucuk: Rabbim korusun meleklerimizi sen içini ferah tut herşey güzel olsun  :nazar: ama ağlamak iyidir insan rahatlar bende hamileliğimden beri çok ağladım ve biliyorum bitene kadarda ağlıcam, sancılarımız oluyor, ağrılarımız oluyor ama doğurunca ve meleklerimiz büyüyünce bunlar sadece anı olarak kalacak bizde sen hamileliğin tadını çıkarmaya çalış güzel şeyler düşün hep  :aferin:  :love9: :flowers:

°•.ℓανιηуα.•°

saol canım... evet hakkaten de zorlu süreçmiş ve her şeye ağlıyoz.. ama bu gün daha iyiyim... sadece saatleri günleri sayıyorum ki çabuk geçsin zaman bi an evvel alalım kuzularımızı kucağımıza  :amin: :amin: :amin:



Aytii


izemsevi

canım üzülme demek kolay demiycem oyüzden allahtan sana bol sabır vermesini diliyorum sabırla herşeyin üstesinden gelinir bebeğin epy büyümüş kucağına aldığın gün hepsi mazide kalcak ogüne çok az kaldı hhepimiz bebişlerimiz doğana kadar tedirgin günler yaşıyoruz allah hepimizin evladını bağışlasın tüm hamile arkadaşlarıma sabır, güç versinki bu günlerimizi daha kolay atlatalım.





oslemturgay

ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM İÇİNDE SENİN CANINDAN SENİN KANINDAN OLAN MELEĞİNN SENİ KORUSUN SANA SIMSIKI TUTUNSUNN.. :amin:

✿گสЯเ_ќĮż✿

CANIM BENİM YAZDIKLARINI OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM  :'(
İNŞALLAH HERŞEY DÜZELİR. :opucuk: SAĞLIĞINA VE BEBEĞİNE KAVUŞURSUN  :amin:
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN :amin: :amin:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

°•.ℓανιηуα.•°

çok saolun arkadaşlarım... çok şükür her şey normale döndü.... bebeğim 26 haftalık oldu... gün sayıyorum.... şu 2 hftayı da bi atlatsak... bebek 28 hftalık doğunca yaşıyormuş... tabii inşallah gerek kalmaz ama....

kızlar gerçekten çok saolun. burası beni o kadar rahatlattı ki.... hepinizi seviyorum  :love3: :love3: :love3: :love3:



nokta

canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum. 5inci haftamda gece benimde kanamam olmustu ama cok koyu renk kahverengi siyaha yakin.. hemen acile gittik bazi kadinlarda olabilir ama dusuk tehlikeside olabilir demislerdi. hic kimildama surekli yat is guc yapma demislerdi. sonra 1 hafta sonra doktoruma gittim keseyi ve bebegi gordu kalp atislarini dinleyemedi 1 hafta sonra gel dedi. neyse 7.inci hafta yine gittim kalp atislarini da aldik sukur.. sali doktora gittim. carsamba banyodan cikarken kanamam oldu benimde. panik oldum elim ayagim dolasdi biraz devam etti ama sukurler olsun cok surmedi. doktorumu aradim hemen yat progestan al dedi. 1 hafta falan koyu renk akintim oldu. ben hep dinlendim. simdi Allahin izniyle 9 haftaya giriyoruz kahverengi akintilar bitti.. yarin tekrar kontrolum var. Ama ben icimi hep rahat tuttum bebegimi Allahima emanet ettim internetten cok arastirma yaptim. Hamile kadinlarin %30 unda bu tur kanamalar oluyomus canim. hemen kotu dusunme ben acile gittigimde kac tane kadin vardi orda kocamandi karinlari kanamalari olmustu. Son ayina kadar adet gorenleride duydum. Bende saniyorum rahim agzinda yara vardi ve onlar temizlendi. cunku anneminde bu tur bi sorunu varmis ve kadinlar annelerine cekermis. Bence sen bebegin son anina kadar karninda duracagini saglikla dogacagini dusun canim.. Insallah 10 hafta sonra saglikla kucagina alirsin canim. gonlunu ferak tut..

bebişim616161

AYY CNM ÜZÜLME YAA HAREKETLİİMİSİN GÜN BOYUNCA BELKİ ONDAN OLUYORDUR ???

HASRET!M S@N@

CANIM SABIRLI OL VE BEKLE BEBEĞİNE HİÇBİRSEY OLMAYACAK SEN NELERE GÖĞÜS GERDİN RABBİM SENİ SINIYOR SAKIN HA BUNUDA ATLATACAKSIN CANIM ARKADASIM BEBEĞİN SENİ BIRAKMAYACAK DUALARIMS ENİNLE

Balböceği

lavi canim yeni gordum sayfan hayirli ugurlu olsun  :love9: :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

my rose.. canım.. evet çalışıyorum ben öğretmenim ve gün boyunca sürekli hareket halindeyim. ama benim kanamamın sebebi rahmimdeki yara  :sad1: atlatıcam bunu da inşallah....

canancım... çok saol bitanem... inşallah bırakmayacak bebeğim beni... 27. haftadan gün almaya da başladık çok şükür... önce bebeğim olsun diye mücadele ettim,şimdi de ona bişiy olmasın diye mücadelem devam ediyor. Allah yardımcımız olsun....  :love3:


noktacım... yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki.... aynı şeyleri bizzat yaşadım. bende de rahimde yara var. ondan kanamış. bendeki kanama yanlış hatırlamıyorsam 12. haftadan sonra bitmişti. ve şimdi 25. haftada yeniden hortlaması çok canımı sıktı. şimdi yeniden kesildi Allahtan.... sen hiç canını sıkma,mutlaka doktorunla irtibat halinde ol... Allah yardımcımız olsun... bebişlerimizi Allah korusun....  :amin:

vanilyacım çok saol bitanem... :love3:



aydinays

Alıntı yapılan: ♥♥ lavii ♥♥ - 03 Mart , 2011, 20:28:33
gücüm yetmedi,nihayet ağlayabildim... mücadele edecek halim yok.... bebeğime kavuştum çok şükür... ama hamile kaldığımı öğrendiğimde kanamalarım da başladı. onca doktora gittim,bilemediler... en son üniversitede doçente gittim,rahimimde yara var dediler. kaç defa alttan bakıldı. ben bu kadarına hazır değildim. hamile olduğuma bile sevinemedim. patolojiye yolladılar,2 hafta sonuç bekledim,öldüm öldüm dirildim.... neyseki birşey çıkmadı. kanamam bu gün yine başladı. dayanamıyorum... o kanamayı gördükçe yüreğim dağlanıyo... başedemiyorum.. ve şu anda son nokta,ağlıyorum... 25 haftalık oldu bebeğim. 28. haftaya bi geleyim,Rabbimden başka bişey istemiyorum. bebeğime yalvarıyorum,dayan yavrum dayan.... ne olacak halim... çok kötüyüm....


CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. EN KISA ZAMANDA BU SORUNLARIN ÇÖZÜLÜR İNŞALLAH. KALAN 14 HAFTAN SORUNSUZ GEÇİP SEVGİLİ EVLADINA KAVUŞURSUN VEDE BİZ O GÜZEL RESMİNİ GÖREBİLİRİZ. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.