29 Mart , 2024, 00:10:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Genç adam ve Oğlu

Başlatan tarkan, 18 Ocak , 2007, 20:03:52

« önceki - sonraki »

tarkan

eşimin ısrarları üzerine ben de buraya taşındım. diğer forumdaki yazımla başlıyorum. sevgilerle...

tarkan

Bir varmış bir yokmuş diye başlayan bir masal değil bu. Ne Kaf dağları ne de zümrüd-ü anka kuşları var bu masalda. Bir modern zamanlar masalı anlatılan.
Günün birinde genç bir adamın bir ameliyathane kapısında volta atmasıyla başlar masalımız. Ve birden, derinden duyulan bir bebek ağlamasıyla tüm başlar çevrilir ameliyathane kapısına. Kapıda beliren hemşirenin, genç adamın içini titreten sesi duyulur "Bebeğin babası kim?". Benim diyemeden elleri uzanır hemşirenin kucağındaki bebeğe. İşte o an kucaklaşırlar BABA ve OĞUL. Gözleri kırpılmaldan bakışırlar. 9 aylık hasretle, 9 aylık merakla, 9 aylık heyecanla ve bir ömürlük sevgiyle bakışırlar. Ayakları hareket eder genç adamın nereye bastığının farkında değildir. Odasındaki hazırlanmış yatağına yatırır oğlunu. Ve uçarcasına geri döner. Genç kadının, hayatının ortağının çıkmasını bekler. Birazdan genç kadın görünür kapıdan. Doğasının ona bahşettiği en yüce görevi yerine getirmenin gururu, bir can dünyaya getirmenin yorgunluğuyla geliyordu. Genç adam minnetle, aşkla tuttu elini genç kadının. Dudaklarından sadece "teşekkür ederim" sözleri döküldü. "seni seviyorum".
Zaman geçiyordu. BABA ve OĞUL git gide tanıyorlardı birbirlerini. Genç adam konuşuyor oğlu dinliyordu. Oğlu dinledikçe genç adam anlatıyordu. Geceleri kollarında uyuyordu oğul babasının. Kucağında huzur buluyordu. Genç adam oğlunun gülüşlerinde güneşleri görüyordu.
Zaman geçiyor. BABA ve OĞUL dahada iyi tanıyorlar birbirlerini. Artık oğul da cevap veriyor babasına kendi dilince. Ama anlıyor genç adam onu. Dinliyor artık oğlunun anlattıklarını heyecanla. Zaman geçiyor ve bu masal kendini yazıyor.

ayşen

ilk hoşgeldin benden kocişim :)  gözüm yollarda kalmıştı :)

seni seviyorummmmm  :love7:  :love8:  :love3:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Emine

Bir baba oğluna olan sevgisini ancak bu kadar güzel kelimelere dökebilir..
:hello2:  :hello2:  :hello2:
Aramıza hoşgeldin Tarkan


tolga

18 Ocak , 2007, 21:43:18 #4 Son düzenlenme: 18 Ocak , 2007, 21:57:18 tolga
Yaw tarkan nerden çıktın sen  :)  tutturdu benimki de yaz diye bişiler daha yeni geldim işten bismillah demeden oturtturdu bilgisayarın başına. 


Daha dün avucumun içindeydi benim de Ceylin Azra'm şimdi kucağımda, yarın da şimdi elimi tutuyor okula götürüyorum demek istemiyorum artık. Yarın hala kucağımda olsun istiyorum. Zaman o kadar hızlı geçiyor, o kadar anlamsız kargaşanın arsından bir bakmışsın bebeğinin en güzel zamanlarını kaçırmışsın.  (hanımların "sen birde bize sor   :cildir:  bir an önce büyüsün!!!"  der dediğini duyar gibiyim :)  ) 

Artık eve koşarak gelip Ceylin Azra' mı bir an önce koklamak, en büyük arzularımdan.  ( Emine' nin  "demek daha önce benim için koşarak gelmiyordun" dediğini duyar gibiyim. )    Neyse  :caca:  yemeden ben mesajı gönderip mutfağa kacayım.

Tebrik ediyorum Tarkan çok güzel yazmıssın. Bu mutluluğun  her anını doya doya yaşayabilmen dileğiyle... 

pınar

18 Ocak , 2007, 22:22:23 #5 Son düzenlenme: 19 Ocak , 2007, 00:25:34 Emine
bendende size kocaman bir alkış :hello2: duygularını bu kadar güzel anlatan bir baba olarak bunu hakediyorsunuz. Eşiniz ve oğlunuzla bir ömür boyu mutluluklar..

berilce

18 Ocak , 2007, 23:07:27 #6 Son düzenlenme: 19 Ocak , 2007, 00:26:45 Emine
su merdane taktigini bende mi uygulasam acaba  ;D  benim esim hic orali degil, daha kizimin web sayfasina dogru duzgun bisey yazdiramadimki. ben yarim sayfa yazdim o iki cumle yazdi :BangHead:    genede umitliyim ... :aferin: tarkan ve tolga  tebrik ederim ikinizde cok guzel yazmissiniz,darisi benim esimin basina...   :aferin:

ARZU_SARP

Tarkan senı burada da gormek cok guzel.. yazılarını cok begenerek okuyorum.. elıne yuregıne saglık.. buradan Aysencıgımı de tebrık edıyorum..  :hello2:
Allah mutlulugunuzu her daim arttırsın... Tuna abımızı çok opuyoruz...
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


şevval_lal

SELAM ...

TARKAN AYŞENEDE SÖYLEMISTIM BURDAN DA SÖYLEYEYIM....BEBEK.COM DAKİ YAZDIKLARINLA BEN AĞLAMISTIM....ÖZELLİKLE AYSEN DOGUMDAN CIKTIKTAN SONRA ONA TESEKKUR ETMEN .....SONRA BEBEKLERIN ILKLERINDE KARIMLA ILK DEFA AYRI YEMEK YEDIK DEMEN.....HER ERKEK DUYGULARINI BÖYLE IFADE EDEMEZ...EMINIMKI HEPSI ICINDE BIRYERLERDE BUNLARI HISSEDIYORDUR AMA DISARI DÖKEMEZLER....BENDE HEP SAVASA BAK AYSENIN KOCASI NELER YAZMIS DIYE ANLATIRIM.....

SEN ANLATMAYA DEVAM ET ARKADASIM....

BIZDE OKUYUP AGLAYALIM....

ALLAH YUVANIZIN MUTLULUGUNU BOZMASIN.....

BU ARADA BENIM KOCAMDA COK GUZEL SEYLER YAZAR AMA ARTIK KIZINA YAZIYOR...

ayşen

ayfercim durum bizde de pek farklı değil :P


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

NURSIMAnınANNESI

Alıntı yapılan: şevval_lal - 20 Ocak , 2007, 08:57:55

BU ARADA BENIM KOCAMDA COK GUZEL SEYLER YAZAR AMA ARTIK KIZINA YAZIYOR...

  Bizde de durum aynı, üzülelim mi sevinelim mi bilemiyorum artık :icon_scratch:
EY RABBİMİZ BİZE GÖZLERİMİZİN NURU OLACAK SALİH EVLATLAR NASİP ET VE BİZİ KORUNANLARDAN EYLE...

Filiz

Tarkan tebrik ederim seni ve yazılarının devamını bekliyoruzzz ona göree :))

ayşen ve tuna ile ömür boyu mutluluklar dilerim..

tarkan

Tomurcuk bir gül vardı genç adamın elinde. Büyüsün diye bekledi yıllarca. Su verdi elleriyle, temizledi köklerinden ayrık otlarını. Sevdi tomurcuğu genç adam. Hem de bir yumrukluk yüreğine dünyaları sığdırarak. Tomurcuk büyüdü. Gonca bir güldü ilk öptüğünde. Her öpüş bir çiy tanesi oldu gonca gülün yapraklarında. Artık goncacık tüm endamıyla bir güldü. Bülbüllerin kıskandığıydı genç adam. Hayatının en ateşli tangosuydu gül, genç adamın. Günlerden bir gün, Gülden bir tomurcuk düştü toprağa. Genç adamın aşkı, gülün canından bir tomurcuk. Genç adam şimdi o büyüsün diye bekliyor. Elleriyle su verip ayrık otlarına savaş açarak. Dediğim gibi masal devam ediyor...

ayşen

 :love3:  :love7: aşkım ssen naptın yaaa  ;D  çokkkk hoşuma gitti, çokkk teşekkür ederim canım benim,bitanemmmmm :) :love2:

kızlar darısı başınıza, taş atmak işe yarıyo demek ki   ;)  :suclu:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

lügen

 :love1:Günlerden birgün genç adam gülüne olan aşkını nehirlere anlatmış nehirler kıskanmış ,dağlara anlaatmış dağlar kıskanmış kuşlara anlatmış kuşlar genç adama minicik bir melek getirmişler abu melek size herzaman şans getirsin ona baktıkça aşkınız daha da büyüsün,bu melekde bu aşk dolu sevgi dolu sıcacık yuvada hep sizinle beraber büyüsün diye.

Genç adam,güzeller güzeli gülü ve minik melekleri bir ömür boyu yuvanızda her türlü kötülükten uzak birbirinizden hiç ayrılmadan yaşayın,meleğinizin en güzel günlerini birlikte yaşayın....Sevgiler bizden size... :icon_sunny: