EŞLERİNİZE HAZIRLADIĞIMIZ İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜ SÜPRIZLERİ NELERDİR ARKADAŞLAR?

Başlatan nilüfer elif, 24 Ocak , 2011, 13:31:04

« önceki - sonraki »

neslihanyare

Eşlerinize doğum günü süprizleri hazırlama konusunda şurasının size çok yardımcı olacağını düşünuyorum. http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/dogum_gunu/

neslihanyare

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy


Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

DİLEK FENERİ


Dilek dilemek için artık yıldız kaymasına ihtiyacınız yok!

Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şeydir yıldızlardır. Ancak bazen hain bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz "ah bir kaysa da dilek dilesek" diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabii eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri'ni yoksa!

Aşk Dolu Kavanoz


365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

DONAN KUPA


Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

İşte karşınızda mevsimin  hit ürünü... Donan Kupa... Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın.  Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy


Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı


Cüzdanlı kitap şeklinde iphone kılıfı

iBook Cüzdanlı iphone kılıfı ile tüm iphone kabı modellerini çöpe atmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünü aynı bir eski, deri ciltli, küçük bir el kitabı gibi olsa da o hem bir iphone kabı hem de görüp görebileceğiniz en pratik cüzdan! iBook cüzdan iphone kabı sayesinde cüzdanınız ve iphone nunuz birleşecek.

Furry Handcuffs - Kürklü Aşk Kelepçeleri


Hayata heyecan katan kürklü kelepçeler

En özel dakikalarına biraz daha heyacan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri - Furry Handcuffs mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın!

Yazılı Ödül Kupası


Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

100 DOLAR TUVALET KAĞIDI


<div>Dolar hi&ccedil; bu kadar değer kaybetmemişti!</div>

<div>Tuvalet kağıdı olarak dolar kullanacak kadar zengin olabilmeyi hayal ediyor ya da &quot;paranın ne &ouml;nemi var?&quot; diyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size g&ouml;re! 100 dolarları tuvalet kağıdı olarak kullandığınızı g&ouml;renlerin şok olmuş bakışlarına hazır olun.</div>

Magic Turkish Coffee Cup - Falcı Kahve Fincanı


Falınıza bakan gizemli kahve fincanı

Artık iyi bir falcı bulmak için kapı kapı dolaşmanıza gerek kalmayacak! Fal baktırmak için sürekli kahve içip fincan kapatma derdi de tarih oluyor. Magic Turkish Coffee Cup ile kahve falında bir devrim olacak! Bir soru mu var aklınızda? Kahve falımı baktırmak istiyorsunuz? Magic Turkish Coffee Cup'ı alın ve Falcı Kahve Fincanı size sorularınızın cevabını söylesin!

DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI


Yumurtaların da artık dublörü var!

Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.

Book Safe - Kitap Kasa


Değerli eşyalarınız bu kitapla çok güvende olacak

Tüm değerli eşyalarınızı bu dahice tasarlanmış kitap şeklindeki kasa ile koruyun! Eşyalarınıza g&ouml;z diken hırsızın en son bakacağı yer olan kitaplığınızda bir İngilizce sözlük gibi duran kitabın içinde değerli eşyalarınızın olduğunu hangi hırsız akıl edebilir ki? Anahtarı sayesinde sizden başka kimse değerli eşyalarınıza ulaşamayacak!

Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz


Yılın her günü için annelere iltifatlar içeren kavanoz

Benim annem, güzel annem... Dünyada bizi sadece biz olduğumuz için seven, en zor anlarımızda kurtarıcımız olan, kocaman kalbinde en büyük yeri bize ayıran kimdir desek hep bir ağızdan "Annem" dediğinizi duyar gibiyiz. Hayatınızdaki en özel ve güzel insana bu Anneler Günü'nde ne alacağınıza karar veremiyorsanız, "Benim sevgim parayla ölçülmez, ben daha özel bir şey istiyorum" diyorsanız Canım Annem Kavanozu tam size göre! Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz u alan anneler kendilerini çok şanslı hissedecekler.


Shot Oyunu


Shot çektikçe güzelleşen masaüstü shot çekme oyunu

3 ya da 4 kişiyle oynanabilen, tuvalete gitmenin yasak olduğu, içinde 4 adet shot bardağı bulunan, kısacası shot'ladıkça güzelleşen bu oyunda kaybetmek yok! "Abdi" adıyla da bilinen shot çekme oyunu, artık kutu oyunu oldu. Shot oyunu ile alışılagelmiş oyunların pabucu dama atılıyor!

Love Pillow - Aşk Yastıkları


2 li takım halindeki romantik aşk yastıkları

Hayat arkadaşınız ve en sevdiğiniz insanla baş koyduğunuz yastıklar çok mu sıradan? Yaşadığınız deli dolu aşkı hiç yansıtmıyorlar mı? O zaman karşınızda Aşk Yastıkları! Erkek ve kadın modeli ile birbirini tamamlayan bu romantik yastıklar ile yastıklarınız aşkınızı anlatacak!

Emine


nelss

Hep eşlerinize yaptığınz sürprizleri yazmıssnz onların size yaptığı sürprizler neler mesela?
Benimki evlendikten sonra ilk doğum günümü hatırlamadı. 12 mayıstı anneler günümü kutludı ki daha hamileym bne bseyi unutmadınmı dedm kutladm ya dedi
çook sinid-rlendm kızdm ona sonra pi pastayla çiçek almış ama hiç unutmicam bu yaptığını  :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:  :cildir: :cildir: