YILBAŞI HEDİYEM HOŞGELDİN...

Başlatan oslemturgay, 13 Ocak , 2011, 09:18:10

« önceki - sonraki »

oslemturgay

Alıntı yapılan: özgemm - 25 Mayıs , 2011, 15:16:03
özlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim
hadi hayırlı olsun  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:


sağol canım buda bi ilk oldu herhalde çoçuga msnde bulduk ismi :)

özgemm


oslemturgay

meleğimmm az önce babana nasıl oyunlar yaptın öyle seni dinlemek için karnıma yaklaştı nasıl tekmeledin hissettirdin kendine.. bende burdayım bende varım der gibi mucizem benimmm o kımıldanmaların  beni benden alıyor canımıniçi seni çoook seviyorumm Allahım seni korusun sağ salim kavuştursun son 103 gün meleğimmmm :nazar: :nazar:

hüzünden_gelme


oslemturgay


Balböceği


oslemturgay

merhaba kızım ben baban  :wave: senin varlığını ilk duyduğumda dünyalar benim olmuştu gerçi doktor amcaların bizi biraz uğraştırdı ama olsun senin varlığını ispat etmiştik annenle geleceğin dünya böyle işte kızım süprizlerle dolu iyilerde var kötülerde hayat hep mücadelelerle dolu ben mücadele etmeye taa küçüklüğümde başladım annenle devam eden mücadeleme  :) seninle devam edecem inşallah seni sağ sağlim kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum şuanda annenin karnında olduğun için hem varsın hem yoksun annen seni benden daha çok hissediyor o kıpırdıyorsun büyümeye çalışıyorsun Allaha hergün dua ediyorum bu dünyada çok güzel bir yerin olur inş. biz annenle iki kişiydik şimdi seninle üç kişi olacaz Allahın izniyle yani çekirdek bir aile olacaz annene bazen kızıyorum ama olsun siz benim herşeyimsiniz bu dünyada bana ait olan tek varlıklarsınız Allaha ne kadar şükretsem azdır sizleri bana verdiği için iyiki varsınız iyiki benimsiniz...

oslemturgay

bebeğim yarın öğllen biz işteyken baba ankaraya gidicek..2 gece kalıcak orda biz babasız 2 gün geçircez.. hiç sevmiyorum onun yokluğu akşam 6:30 dedimi onun paldırküldür eve geldiğini görmek çok güzel..2 gün anne annelerde kalcaz evimiz bomboş olcak her akşam pişen yemeğimiz 2 gün pişmeyecek.. offf ben cok seviyorum onu onun değil 2 gün 2 saatliğine bile şehir dışına gitmesi beni çok üzüyor. biliyorum biz daha iyi bi hayat yaşayalım diye gidiyor aşkım benim nasıl çabalıyor sınavı kazanmak için..kızım inşallah baban emeğinin hakkını alır.. hayırsız sa olmasın kızım şuan ben üzülüyorum baba gidicek diye ağlıyorum ne olur sen üzülme.. elimde olmadan ağlıyorum öyle babanın aklı kalmasın diye saklı gizli ağlıyorum onada belli etmiorum bişiy gitte 2 gün kafamı dinleyeyim diyorum... Allahım kimseyi yuvasından ayırmasın sende bende babamızda 2 gün yuvamsından ayrı kalcak.. buayrılık neki daha sınavı kazanırsa belki 1 belki 3 ay ayrı kalcaz babamızdan. şimdi yine yarınki mülakat için spor yapmaya gitti.. şimdiden bile çok özledim onu.. :love9:

oslemturgay

babayı özledik dimi kızım..bu akşam onsuz uyuyacagız. yarında onsusuz Allah izin verirse cumartesi güzel haberlerle gelcek güldürcek yüzümüzü o olmayınca herşey ne kadar boş belki 2 gün ama biz ilk defa bu kadar ayrı kalcaz..birazdan anneme gidicez.. sanki baban gelivercek gibi.. Ben sağsalim gönderdim onu Allahımda bana sağsalim göndersin.. hayırlı haberlerle göndersin.. iyiyki varsınız kızım babanıda senide çook seviyorum kolum kanadımsınız bnm

oslemturgay

kızım baba sabah 7:30 da mülakat için sıraya girdi.. şuan belkide mülakattadır .. babanın yazılı sınavı geçecegini hiç ummazdım önce Allah sonra senin uğurun sayesinde.. sınavı kazandı. inşallah mülakatı ve sözlü sınavıda kazanır.. çok çalıştı Hayırsızsa olmasın ama çalışmasının karşılığınıda inşallah hayırlı bir şekilde alır annem..bu sıralar çok sık kımıldanıyorsun artık çok sık hissetmeye basladım varlıgını..babanın yokluğunda yalnız olmadığımı hatırlatır gibi sürekli dürtüyorsun içerden.. hay Allahım orda tek basına neler yapıyorsun..iyiki varsın annem iyiki geldin meleğim ..

oslemturgay

annesinin minik balığı ne yapıyorsun sen karnımın içinde  :toothy10: çok güldürdün bugun beni annem 8.30dan buyana sürekli karnımı gıdıklar gibi bi his uyandırıyorsun dönüyormusun nedir..ay yerim ben senin her yerini.. seni hissetmek çok güzel kızım.. baban ve sen benim bütün dünyamsınız iyiki varsınız.. :nazar: :opucuk:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

tulayysl

özlemcim buarada merak ettim babası sınavı kazandı mı

oslemturgay

Alıntı yapılan: tulayysl - 12 Haziran , 2011, 12:09:22
özlemcim buarada merak ettim babası sınavı kazandı mı

canım tüm sınavı geçti ama kesin sonuç 5 temmuzda açıklanıcak  :muzz:

oslemturgay

benim minik balığımmm nazlı kızım.. 10.06.2011 de kontrolümüz vardı doktorumuz değişti annecim tayini çıkmış bursaya gitmiş alçak doktor hiçde söylemedi ayrılacagını. ama belkide iyi oldu eski doktorumuzun ultrasyonu eskiydi göremiyordum seni tam olarak. bu doktorumuzun ki 3 boyutlu.. annesinin balığı yüzünü gösterdin anneye tam foto çekecektikki elinle kapayıverdin hemen. oyunmu yaptın sen bana. :love9:o gün biraz beni üzdün kızım.27+4 günlük olman gerekirken 26 haftalık çıktın. 861 gramcıktın. ama doktorumuz çok önemli bi sorun olmadığını iyi oldugunu söyledi.. inşallah bu bi haftalık açığı kapatırsın annem seni seviyorum  :love9: