2011 Eylül-Ekim-Kasım Bebekleri ve Anneleri

Başlatan qonca, 31 Aralık , 2010, 13:53:56

« önceki - sonraki »

yellowrose

kuru kayısı ye :D bağırsaklrı çalıştırı ama şirkette seni zorlayabilir ;D
bu arada bu bebişte eylülde gelicek kısmetse ona ne isim koyucaksın ?:D
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK

ponçik

bağırsaklarımla ilgili sıkıntım yok sadece şişkinlik var sanırım 2.hamileliklerde karın daha çabuk büyüyor dedikleri bu olsa gerek , böyle giderse bi dahaki ay gebe kıyfatlerine başlarım   :suclu:



yellowrose

o zaamn benim başlamam lazım artık hamile kıyafetlerine nerdeyse 9. haftaya giriyorum :D bi önceki hamileliğimde ist.daki doktorum bana çok zayıfsın senin karnın 3. ayda belli olur demişti, galiba haklı, dediğin gibi daha şimdidien hafif bi göbek oldu gibi bende de... Allah sağlık versin bebişlerimize de ben razıyım herşeye...
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK

*•.¸♥gonca♥¸.•*

kızlar bende 9 haftalık hamişimmm benimde doğum eylülde inşallahh hayırlısıylaaa :k06:
hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

Balböceği

Selam kizlar sAyfaniz hayirli ugurlu olsun ...

:flowers: :flowers:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

BU SAYFAYA TEBRIKLERIMI YAZDIGIMDA HAMIS OLDUGUMU BILMIYODUM  :) BENDE ARTIK ARANIZDAYIM KISMETSE EKIM ANNESI OLUCAM  :k06: :k06:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

yellowrose

teyzeleri  geçen hafta istanbula geldik, dün de burdaki doktorumuza kontrole gittik:) 10 haftalık olmuşuz, 10 eylül gözüküyo doğum tarihimiz... inşallah görürüz o günleri hayırlısıyla ve sağlıkla... fasulyem kendini göstermeye başlamış yavaş yavaş:)) kafası, gövdesi, el ayak çıkıntıları, göz çukurları oluşmuş çok şükür...  hafta sonra istanbldan ayrılmadan tekrar gidicez doktora, 1.haftamızda. ense kalınlığı ve cinsiyetine bakacak doktor 4d ultrasonda, inşalah gösterirse tabii:))  çok heyecanlıyım kızlar:))
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK

duygu(1985)

ben çok üzücü bir düşük yaşattıkdAN sonraa iki buçuk ay sonra rabbim bana yine nasip etti çok şükür hamileyim 11 haftalıık şuan 7 eylül gözüküyor doğum tarihitabi bir aksilik çıkmazsa allah nasip ederse her acıdan sonra bir çıkış yolu veriyor rabbim inşallah bir aksilik yaşanmazda bebeğimi  kucağıma alabilirim.

doğangüneş

herkese selamlar.. bende başlık açmıştım ama açtıktan sonra buldum burayı..neyse silerim artıkın onu ;D

bende kendimden bahsedeyim biraz ismim ayşe yaş 29 gerçekten sürprizzzzzzzzzz bir şekilde hamile kaldım hala şokumu tam üzerimden atabilmiş değilim, desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar:(  2 oğlum var.. küçüğüm henüz 1.5 yaşında nasipse aralarında 25 ay olacak.. dr.um beklenen tarih 1 ekim dedi.. ama sezeryan olacağımdan bir hafta kadar öncesi olur sanırım eylül sonu yani..  kazasız belasız olsunda inş. hepimizinki de 1 hafta önce 1 hafta sonra önemi yok.. rabbim dileyen bekleyen herkeslere nasip etsin inşallahhhhhh :flowers:

doğangüneş


HASRET!M S@N@

cnm daha burda hamiş pek yokta ondan

doğangüneş


HASRET!M S@N@

inş canım benm olanlarda daha kesfedememiştir

HASRET!M S@N@

alında coktuda ne yazıkki hepsi bebeğini kaybetti cnm

doğangüneş

Alıntı yapılan: [C@N@N&GÖKH@N] - 22 Şubat , 2011, 14:58:50
alında coktuda ne yazıkki hepsi bebeğini kaybetti cnm
hadi yaaa :crybaby2: :crybaby2: rabbim sabırlar versin hepsinede inş. en kısa zamanda  güzel haberlerle dönsünler inş.