2011 Eylül-Ekim-Kasım Bebekleri ve Anneleri

Başlatan qonca, 31 Aralık , 2010, 13:53:56

« önceki - sonraki »

qonca

7 eylül ü sabırsızlıkla bekliorum.. allahım o gnleri görmeyi kısmet eder inş..



н∂vv∂ ツ



Uploaded with ImageShack.us

HASRET!M S@N@


dilengisk

amin cnm merak etme oyle cabuk gecio ki zaman bi bakıosun aylar gecmiş ben 6 haftalık oldugum zaman ogrenmiştim ayy 3 ay bitecek mi derken smdi 35. hafta bitio

oyle tatlı heyecanlar ki rabbim herkese nasip etsin :amin: :amin:

ponçik

qonca arkadaşımız kötü bir deneyim yaşadı, Allah bi daha yaşatmasın :amin:

bu ay yeni hamiş olan arkadaşlar olduğuna göre bu sayfaya biraz canlılık gelmesi için yukarı taşıyalım mı  :icon_thumright:



ponçik

selam herkese  :hello:  idrar testi , kan testi vs.. derken dün nöbetçi doktora gidip ultrasonda minicik bir kese gördük  :love9:
bi 10 gün sonra da inşallah bebişi ve kalp atışlarını görürüz
bu ay çok hamiş var,  bu sayfaya gelseniz de  yaşadıklarımızı paylaşsak nasıl olur  :opucuk:



HASRET!M S@N@

CANIM TEKRARDAN TEBRİK EDERİM İNŞ BENDE GELİRİM BU SAYFAYA

ponçik




ponçik

Kaçıncı haftada elevit kullanmaya başladınız yada supradyn yada megadyn
ben 10 gun sonra doktora gideceğim için acaba eczaneden gidip alsam mı, kaçıncı haftada vitamin demir vs..başlanıyordu, unutmuşum  :k06:



<<AyBüKe>>

Canım ben keseyi görmek için gittiğimde vermişti doktor elevit... Birde folic plus kullanıyordum.. Ama demir ilacını 1 aydır kullanıyorum yeni sayılır yani , 22 haftalık hamileyim.. 

<<AyBüKe>>

Bu arada hayırlı olsun bebişin :k06: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin  :amin:  :nazar:

ƓĤ♡SƬ

GONCA BEN HAMİŞ OLURSAM İŞALLAH GELİRİM BU SAYFAYA YALNIZ BIRAKMAM SENİ:D BAKALIM BU AY ÇALIŞMALAR SONUÇ VERECEK Mİ??
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

ponçik

01 Şubat , 2011, 13:57:11 #12 Son düzenlenme: 01 Şubat , 2011, 14:00:06 g10ca
Teşekkürler Aybüke  :opucuk: ben de 1 aydır folic plus kullanıyorum, acaba elevitle beraber mi kullanılıyordu, yoksa eleviti alınca folic plus iptal mi oluyordu  :dontknow:

İlkaycım inşallah  :amin: inşallah




oslemturgay

tebrik ederim goncacım allah bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin..bende şuan 2 aylık hamileyim geç döllenme oldu bebeğim ilk göstermedi kendini aralık ayında keseyi gördügümüzde doktorumuz folic asit verdi gün de üç kere tok .gecen haftada kalp atışları için gittigimdeyse elevit verdi günde bi kere tok karnına 4 gündür elevit kullanıyorum.

yellowrose

kızlar ben de 8 haftalık hamileyim:) dün ilk defa dinledik kalp atışlarını ve sadece folic plus verdi doktor günde 2 kere tok karnına, başka bi vitamin ya da balık yağı kullanma mide bulantılarını arttırır dedi... elevit ne için kullanılıyo? ben bilmiyorum o ilacı :-\ bu arada Allah hepimize sağlıklı sıhhatli ve huzurlu bi hamilelik ile sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah kızlar:)
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK