29 Mart , 2024, 01:23:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

nesrin_beyza&berrin

Yani sancın varsa yürümek zor olur diye düşünüyorum. Düşünsene benim suyum gelmiş yürüyerek doğumhaneye gittiğimi :ehi: :toothy10: Ben birde burun ameliyatı olmuştum Ameliyathaneye giderken oturttular beni sandalyede götürdüler. gülmemek için kendimi zor tuttum. :k06: Eeeee çıkışımda sedyeyle :tongue3:
   


βαlκιz

sancın yoksa bişey olmaz tabi
suyun gelsede bişey olmaz benim suyum çoktan gelmişti
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

elif35

çoğu kişi tekerlekli sandalye ile gitti ama beni yürütüler yani yürüdüm dediysem öyle çok uzak bi yer değil yaa 2-3 oda yandaydı doğum odası bişey olsa zaten yürütmezlerdi bence..



ilkcemre

bende yürüyerek gittim. sancı odaları kişisel oluyo. doğum odasıda öyle. sancı odasında açılma tamamlanınca doğum haneye alıyolaar. bazıları dermansız olduğu için sedyeyle gidiyo ama ben maşallah çok iyiydim. sancı aralarında cep telim yanımdaydı mesaj atıyodum sağa sola. hatta hala saklarım o mesajları. açılma olduktan sonra dr doğum haneye geçiyoruz ii hissediyosan yüyü dedi. kmlerce yürümedik elbet. iki üç oda ilerisi. masaya yatarken zorlandım ondada yardımcı oldular o kadar.

aman gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar. teknoloji o kadar ilerledi ki artık doğum falan çok kolaylaştı. hiç yapamayacak durumda bile olsanız bi şekilde çıkarıyolar merak etmeyin.

ben tamamen normal yaptım. açılma falanda normal oldu. suni sancı vermek istediler ama vücudum kabul etmedi :D

elif35

ayy o suni sancıyı kim icat ettiyse tövbe tövbe berbat birşey ya  :cildir:  kendi sancında en azından arada nefes almaya fırsat bulabiliyorsun ama suni sancıda kesinlikle nefes alıcak ara bile yok sürekli sancı olduğunu düşünün  :caca: şimdi bile nerede doğum yapan varsa Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah  :amin:



gülfer

bende doğum hikayemi anlatayım hamişler biraz korkabilir ama herkes bu kadar sancı çekmeyebilir
26 ağustos perşembe sabah saatleri ve ben muayene için bekliyorum dr çağırdı nstye girdim muayene etti
nstde sancım çıktı ama ben hiç birşey hisstmiyorum hastaneye yatman gerekiyo doğum için değil kontrol altında
olman için dedi tamam dedim ve yattım hastaneye bir taraftan heyecan bi taraftan korku bi taraftan doğum için gelip
çığlık atanlar birde yeşil önlüğü giydirdiler koluma bana ait bilgiler yazan bilekliği taktılar hasta bezi aldırdılar benim tansiyon fırladı 18 e bir türlü düşmüyo ben sürekli ağlıyorum korkudan yanımda kimse yok dr pazartesi ancak çıkarsın dedi zaman geçmiyo neyse gece 4de ilaç verdiler tansiyonum için düştü yattım saat 6 gibi iki defa sancı girdi arka arkaya tabi korktum tuvaletim geldi diye kalktım yataktan ve suyum gelmeye başladı hemen dra haber verdim ama drun
umrunda bile değildi yavaş yavaş sancılarım başladı gittikçe çoğalıyo ben gayet rahatım sancı bu mu diyorum içimden birzdan bebeğime kavuşucam diye seviniyorum saat oldu 9 eşimi aradım aşkım valizi al gel suyum geldi dedim aldı geldi o sırada dr muayene etti 3 cm açılmam olmuş 10da tekrar baktılar 4 cm dediler ve suni sancıyı verdiler ve ben bayılmamak için kendimi zor tuttum öyle berbat birşeyki o suni sancı elifin dediği gibi suni sancıyı icad edenin .............. okadar berbatki öldüm bittim artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer diye çığlık atıyorum nolur sezeryan olsun tüm sorumluluk bana ait getirin imza atayım diyorum  :y25: :y25: :y25: eşim ve annem camdan bana bakıyolar onlara içimden yalvarıyorum nolur beni alın burdan diye onlar orda ağlıyolar ben içerde sancı çekmekten halim kalmadı bacaklarım beni götürmüyodu artık 20 dk bir alttan muayene ediyolar açılma devam ediyomu diye nstye bağlıyolar yat kalk yat kalk dermanım kalmamıştı bu arada 9da kanamam başladı kan kalmadı vücudumda iyice halsiz kaldım saat 3 oldu açılma 8 cmde kaldı bebek aşağı inmiyo birdaha verdile suni sancı artık onuda verince bittim artık dedim doçent dr geldi yalvardım bi seyler yapın diye tamam vakumu hazırlayın dedi vakum deyince korktum bebeğe birşey olur diye neyse artık bebeğim doğsunda şu sencılar bitsin diye kendimi avuttum saat 3.30 gibi aldılar beni drn kocaman elleri ve vakum içime girdi bebeği içimde sürekli çeviriyo ben çığlık atıyorum allaha yalvarıyorum ve en sonunda bebeğin başını hissettim ıkınıyorum bi taraftan karnıma bastırıyo biri bebeği çekiyo çok şükür bebeğim doğdu sesini duydum ve o an nasıl rahatladığımı anlatamam bebeğimi temizliyolar ben ona bakıyorum sancılar bitti ne güzel bebeğimi alıp anneme verdiler bende bir an önce kalkıp gitsem bebeğimi emzirsem diye sabırsızlanıyorum ama bir türlü bebeğin eşi düşmüyo eşi düştü dikişler bitmiyo içime attıkları dikişle bir yorgan dikilir  :ehi: dikiş bitti ben kalktım iyi değilim diyorum dra öyle bakıyo iyi değilim dedim ve yere düştüm rengim beyazlamış başım dönüyo kansızlıktan çarpıntım oluyo zorla kaldırdılar beni sandalyeyle götürdüler annem beni bebeği görünce kendini zor tuttu oda bayılmak üzereydi bebeğin kafası kocaman ve yamuk bende derman kalmamış rengim gitmiş bebeğimin tek kolu zedelenmiş kıpırdamıyo çok kötü bir hikaye biliyorum ama bunun hesabını allah sorsun hiç birşey demiyorum eğer birdaha çocuk yaparsam sezeryan olucam bu kadar kötü şeylerin üstüne birde ayağa kalkamıyorum dikişlerim enfeksiyon kapmış idrarımı yaparken yanıyo bebeğimi emzirirken zorlanıyorum dikişlerim çok ağrıyo tek şunu diyorum parasızlığın gözü kör olsun eğer imkanım olsaydı asla devlet hastanesine gitmezdim alıyolar kadınları kesip biçiyoalr ağızlarına s..ç..yolar sonra canım benim bitanem iyimisin diye göz boyuyolar neyse kızlar ben içimi dökmeye başlarsam sayfalar yetmez benim doğum hikayem bu şuan iyi değilim ama bebeğimin o güzel bakışları beni emmek için göğsümü arayışları birazda olsa unutturyo

herşeye rağmen anne olmak çok güzel Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın hiç bir ev bebeksiz kalmasın  :amin:



βαlκιz

çook geçmiş olsun canım korktum valla normal dogumdan :-ooo
vakum yüzündenmi bebeginin kolu zedelenmiş geçtimi şimdi nasıl
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Nevaa

Korkmamak ne mümkün. Ben nasıl doğurcam acaba??? Oldukça korkağım da.
"Bunca yitirmekler bir bulmak içindir." Buna inandı mı insan düğümler çözülür bir bir. Anlarsın 'neden' lerin cevabını. Kaybettim dediğinde kazanır, bittim dediğinde başlarsın..Anlarsın aslında bütün kapılar kapanırken tek kapı açık kalır..Ve artık yitirmekten yorulup bulmak için uğraşmaya başlarsın..Şimdi gidilecek tek yol var..Tek kapı..Tek çare..Bütün acılara merhem..

Balböceği

Gulfer mevlam korumus cok cok gecmis olsun nasil korkmiycan
insan hep aklina iyi seyleri getirsede dogum iste napacan... Suni sanci cok kotuymus yaa  :y25:

ƓĤ♡SƬ

GEÇMİŞ OLSUN GÜLFERCİM AYY HAMİŞ KALSAM HAYATTA NORMAL YAPMAM.GİDER SEZARYANA YATARIMM:))
VALLA ÇOKK KORKTUMM :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM.OKURKEN TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLDU :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

gülfer

sağolun kızlar niyetim sizi korkutmak değildi kusura bakmayın

gülşahçım bebeğin kolu şuan hala kıpırdamıyo beyin cerraha fizik tedaviye

çocuk drna heryere götürdük allahtan bi sorun çıkmadı doğum sırasında karnıma çok bastırdıklarıiçin

kolu omzundan koluna doğru gelen sinirleri zedelenmiş sürekli hareket ettiricez öyle düzelirmiş  :amin:




°o.O євяυ O.o°

gülfer cnm bnm neler yaşamışsın  :-ooo ama olsun bebeğin kollarında ya o herşeye değer :D


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

Demet_dk

GÜLFE RÇOK ÜZÜLDÜM BEBEĞİN VE SENİN İÇİN
NE KADAR ZORLAMIŞLAR SENİ NORMAL DOĞUM OLACAK DİYE
YAZIK GÜNAH YA NASIL BU RİSKİ ALIYOLAR DAHA KÖTÜ ŞEYLERDE OLABİLİRDİ
NORMAL DOĞUM NORMAL DOĞUM DİYE İNSANLARIN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYOLAR

İNŞALLAH BEBEĞİNİN KOLU İYİLEŞİR
SENDE ESKİ SAĞLIĞINI KAVUŞURSUN

Balböceği

Alıntı yapılan: gülfer - 07 Eylül , 2010, 13:37:04
sağolun kızlar niyetim sizi korkutmak değildi kusura bakmayın

gülşahçım bebeğin kolu şuan hala kıpırdamıyo beyin cerraha fizik tedaviye

çocuk drna heryere götürdük allahtan bi sorun çıkmadı doğum sırasında karnıma çok bastırdıklarıiçin

kolu omzundan koluna doğru gelen sinirleri zedelenmiş sürekli hareket ettiricez öyle düzelirmiş  :amin:


yine ucuz atlatmissiniz gulfer benim bbi tanidigimda dogum yaparken karnina nasil basarlarsa cocugun idrar torbasini zedelemislerdi cocuk simdi ortaokula gidiyor ve o sorun hala var

gülfer

çok şükür diyorum yinede bugün dru aradık antibiyotik tedavisine başladı bana
onları kullanıp bende düzelirim inşallah  :amin: