19 Nisan , 2024, 06:02:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


miniciğime

Başlatan sheqerliq, 03 Aralık , 2010, 13:58:17

« önceki - sonraki »

sheqerliq

Canım kızım,

Aylar var, almamışım bu defteri elime. Bıraktığımız o günden beri, çok yol aldık, 7ayda da çok yol aldık miniciğim..

Senin küçük bir hanımefendi olduğunu öğrendik mesela:) Şimdi bir buçuk kiloyu da geçmiş o nokta cürmün:) Anneciğinin o zamanlarki iğne-iplik hallerinden de eser kalmadı hani, 3 aylığına esir aldığın iştahımı faiziyle geri verdin bana:)

Bol bol da gezdik beraber, Konyaya gittik; anneanneyi, teyzeyi, dayıyı gördük... Saadet teysenin düğününe,İstanbula bile gittik annecim... Seni kafesinde bir kuş gibi, (hatta öyle bile değil) götürdük getirdik kuşum ama inşallah dünya gözüyle tekrar görürüz beraberce o müjdelenen şehri..

Geçtiğimiz kurban bayramında yine Konyadaydık... Anneanne sana ciciler aldı güzell güzell.. Sen yoksun onları kokluyorum öyle... Biliyo musun, beni görenler " çıkar karnındaki yastığı" diye espiri yapıyolar:)) karnımı, öyle filmlerdeki gibi kocaman yaptın kuşum yaa... Sana sadece yastık muamelesi yapmıyolar kızım:) bazı çokbilmiş teyzeler "kız çocuğu olacak annenin her tarafı şişer, senin tek karnın çıkmış, oğlan çocuğuna benzio o" diolar... Du korkma, kimlik bunalımna falan da girme, doktor teysenin bi yemin etmediği kaldı beni ikna için:)) Gel de görsünler miniciğim senin nasıl dünyalar güzeli bir hanımefendi olduğunu.. Sana oğlan çocuğu demek neymiş görsünler! Sana yastık diyenlerin kafasına da yastıkla fururuz istersen:))

Artık  senin iyi olduğunu anlamak için hareketlerini takip ediorum. İçim rahatlasın diye ille de doktor teyseye gitmem gerekmiyor. Sona iyice yaklaştık bebişim... Başlangıçların en güzeli olacak sona.. 2 ayımız kaldı. Geçmek bilmiyor ama bir türlü.. Sağlıkla gelmeni bekliyoruz kuzucum.. Ha unutmadan, akşam kura çektik babayla:) Artık sana "İPEK" diyoruz...

Bu narin, yumuşacık İpeği ben ördüm kozamda... Rabbim ve hayat da fıtratına uygun dokusun inşallah...
Annesi gül koklasa, ağzı gül kokan çocuk...