20 Nisan , 2024, 02:45:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Can tanem, Yavrum hoş geldin Annene....!

Başlatan Shadowqueen, 01 Aralık , 2010, 23:47:52

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

22 Ocak , 2011, 15:44:21 #15 Son düzenlenme: 22 Ocak , 2011, 16:06:42 Shadowqueen
Yavrum,canımın parçası kontrolümüz 14 Ocakta ve zaman geçmek bilmiyor.Sağlığın nasıl ne kadar oldun baban ve ben o kadar çok merak ediyoruz ki anlatamam. Baban kontrol için İstanbul'a gideceğimizi sanmış ve 2 gün için izin almış şaşkın,halbuki kontrolümüz Zonguldakta doktorumuzun özeline gideceğiz ve seni rahat rahat göreceğiz. Baban her gece yatmadan önce seni seviyor popona popona vuruyormuş gibi yapıp bol bol öpüyor,keşke seni ne kadar sevdiğini anlayabilsen. Daha kulakların olmadığı için duyamıyorsun tabiki babişini ama 20.ci haftadan sonra bol bol duyacaksın babanı. Meleğim canım yavrum biran önce ultrasonda seni göreceğim günü bekliyorum, seni çok seviyorum  :love9: :love9: :love9:

08.01.2011



Shadowqueen

22 Ocak , 2011, 15:48:48 #16 Son düzenlenme: 22 Ocak , 2011, 16:06:29 Shadowqueen
Benim minnoşumu, canımın parçasını, annesinin birtanesini gördük bugün boyu tam 42 mm olmuş ve tam bir insan görünümüne kabuşmuş,doktor ultrason cihazını oynattıkça bize el salladı miniğim. Ben babası ve babaannesi gördük minnoşumuzu ve o kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam. Babaannen gözlüğünü yanına almadığı için pek seçemedi seni, bize söyleyince beni de bir gülme aldı o zaman karnımda hoplayınca heh gördüm sıpayı dedi  :laughing7: Baban ve ben o kadar çok sevindik ki ve ense kalınlığın iyi çıktığı için mutlu olduk ki gözlerimizden yaşlar geldi. Miniğim bugün tam 11 hafta 1 günlükmüşsün kocaman olmuşsun, kan vermek için Çarşamba günü hastaneye gideceğiz ve o gün İstanbula anneannene gideceğiz,oda çok özlemiş bizi.Seni heyecan ve dört gözle bekliyoruz  :love9: :love9: :love9:



14.01.2011



Shadowqueen

22 Ocak , 2011, 15:52:36 #17 Son düzenlenme: 22 Ocak , 2011, 16:06:11 Shadowqueen
Meleğim bugün erkenden kalktık hastaneye gittik doktor ilk önce tekrar baktı sana ultrason ile not ettirdi bilgileri yardımcısına ve sonra ikili testimiz için kan verdik.Sonucumuzu baban haftaya cuma günü alacak umarım her şey iyi çıkar yavrum.Senin abin gibi olmaman ve sağlıkla sana kavuşabilmemiz için Allah'ıma her gün dua ediyorum. Seni bana ve babana sağlıkla bağışlasın abinin yaşayamadığı ömrünü de sana versin diye. Seni çok ama çok seviyoruz yavrum. Bugün 6 saatlik bir otobüs yolculuğumuz var, biraz annenin beli sakat olduğu için zorlanacağız ama bende annemi çok özledim her şeye değer meleğim.Hem İstanbula gidince teyzenleri de göreceğiz sana cicişler alacağız yaaaa.Meleğim sağlıkla tutun annene  :love9: :love9: :love9:

19.01.2011



Shadowqueen

22 Ocak , 2011, 15:56:44 #18 Son düzenlenme: 22 Ocak , 2011, 16:05:58 Shadowqueen
Canımın içi İstanbula geldik ve sabah çok erken kalktığım için felaket yorulmuştum erkenden uyuduk meleğim. Ertesi gün büyük anneannen ile alışveriş gittik sana çok güzel minnacık minnacık cicişler aldık. O kadar çok güzel şey vardı ki seçmekte çok zorlandık ama bunlar ilk kıyafetlerin, sana aldığımız ilk hediyelerin o yüzden hangisini beğendiysem aldım. Tabi ki daha cinsiyetini öğrenemediğimiz için yeşil,turuncu ve kırmızı renklerle idare ettik. Hele cinsiyetin belli olsun bak annen sana daha neler alacak minik yavrum. Akşama teyzelerin ile buluştuk canımız birşeyler çektiği için teyzelerin bizi yemeğe götürdü ohhh mis gibi doyurdular bizi sonra da gezmelere gittik. Seni de beni de çok özlemişler minnoşum, şimdi den böyleyse doğduğun zaman senden o kadar uzak nasıl kalacaklar bilmiyorum valla. Baban sürekli arıyor ve mesaj atıyor sanırım oda bizi daha ilk günden çok özledi canım  :love9: :love9: :love9:

20.01.2011



♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

gizemcim canım sayfanız hayırlı olsun
hep güzel duygular paşlaşman dileğiyle kuzuuğunla
hamilelik yolculuğun umarım kolay geçer ve Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah

Shadowqueen

Alıntı yapılan: ****gültanesi**** - 24 Ocak , 2011, 13:05:07
gizemcim canım sayfanız hayırlı olsun
hep güzel duygular paşlaşman dileğiyle kuzuuğunla
hamilelik yolculuğun umarım kolay geçer ve Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah

Sağol canım iyi dileklerin için, umarım hepimizin hamişliği ve doğumu kolay olur  :opucuk:



♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

Alıntı yapılan: Shadowqueen - 26 Ocak , 2011, 21:45:06
Alıntı yapılan: ****gültanesi**** - 24 Ocak , 2011, 13:05:07
gizemcim canım sayfanız hayırlı olsun
hep güzel duygular paşlaşman dileğiyle kuzuuğunla
hamilelik yolculuğun umarım kolay geçer ve Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah

Sağol canım iyi dileklerin için, umarım hepimizin hamişliği ve doğumu kolay olur  :opucuk:
inşallah canım.:opucuk: :opucuk:

Shadowqueen

28 Ocak , 2011, 16:22:11 #22 Son düzenlenme: 28 Ocak , 2011, 18:56:28 Shadowqueen
Herşeyim, canımın içi, yavrum 1-2 gündür çok korkuttun  anneyi feci kasık ağrısı ve sürekli wc ye gitmek zorunda kaldım yolda yürüyemez oldum ağrılardan sandım ki aşağıya indim.Hemen doktor teyzemizi aradık iltihaplanma olabilir idrar testi yaptır getir dedi hemen gittik Maltepe'ye büyük anneannen ile yaptırdık ve ertesi gün doktorumuza götürdük şükür çok az bir mikrop-iltihap çıktığı için tek seferlik temizlenmesi için ilaç verdi, hemde sana bakmak istedi gördüm annem seni kocaman olmuştun bugün tam 13+4 günlük olmuşsun 2 hafta gerideydin 4 gün ileriye atmışsın 1 haftayıda kaparsan deme keyfime. Boyun tam 6.2 cm olmuş ama cinsiyetini göstermedin bize terbiyeli çocum  :toothy10: Doktor teyzene ikili test sonuçlarımızı alıncada göstermeye gideceğiz o zaman 15 haftalık olacaksın belki o zaman görürüz cinsiyetini annem. Seni çok ama çok seviyorum,Rabbim seni bana ve babana bağışlasın yavrum,bir daha korkutma bizi  lütfen.
:love9: :love9:

27.01.2011



Shadowqueen

28 Ocak , 2011, 16:29:06 #23 Son düzenlenme: 28 Ocak , 2011, 18:56:38 Shadowqueen
Miniğim bugün sen benim göbişimde çatlak yapma diye sipariş verdiğimiz kremi almaya gittik salatalık özlüymüş 5.5 ay daha salatalık kokucağız birlikte kuzum  :k06: Bugün babaannen ikili test sonuçlarımızı almaya gitti,yavrum herşeyin iyi çıkmış Rabbim seni sağlıkla bize bağışlasın.Zonguldakta ki doktor üçlü testte yaparız demiş ama ben genelde yanlış sonuçlar verdiği için yaptırmayacağım annem. Bugün sonuçlarımız iyi çıktığı için çok ama çok mutluyum meleğim,umarım anneni herzaman böyle mutlu eder hiç üzmezsin. Seni çok ama çok seviyorum benim dünyalar güzeli bebeğim  :love9: :love9: :love9:


28.01.2011



Shadowqueen

Meleğim, canım yavrum, annesinin güzel kızı, evet kızı diyorum çünkü bugün cinsiyetini öğrendik balım benim. Yarın Zonguldağa gidiyoruz babanın yanına gitmeden son kontrollerimizi olalım hemde sen büyüdün belki gösterirsin cinsiyetini dedim. Doktor teyzen çok uğraştı, resmen göstermemek için yüzdün karnımın içinde çok şirindin yavrum ama bir ara yakaladı işte bacak aranı, :k06: bide ne görelim kutusu varmış benim minnoşumun  :k06: . Kızlarda yanılma oranı çok az dedi ama yinede %100 emin olamadı. Miniğim 2 gün daha toparlamışsın ve 15 hafta 4 günlük olmuşsun, boyun 10 cm ve 116 gr olmuşsun tombiş mi olucan kız ne, Ananın şimdiki haline çekmede  :ehi: :ehi: Bugün anneannenle gittik doktora oda seni gördü, resmen gözleri doldu. Bir mucize gibisin insanın göbeğinde büyüyorsun düşünsene 9 ay oradasın benimle meleğim.Babana uyuzluk ettim söylemedim cinsiyetini,ama babaanneni aradım ve söyledim resmen çığlık attı çok mutlu oldu kız olduğunu duyunca. Balım, canımın parçası çok sevileceksin emin ol. Tüm teyzelerin çok sevindi bir sürü ciciş alacaklarmış sana  :love9:

Sağlıkla gel yavrum aramıza, sana hasretimiz inan ki çok büyük, abinin yaşayamadığı ömrünü de Rabbim sana bağışlasın.

Seni seven annen...  :love9: :love9: :love9:


08.02.2011



FeHi

Alıntı yapılan: Shadowqueen - 01 Aralık , 2010, 23:47:52
Meleğim canımdan bir parçam hoş geldin hayatımıza, tüm ailemize ve çevremize haberin mutluluk getirdi. İlk sevincim abindi fakat sakat olmasından ötürü onu dünyaya getirerek ne baban ne ben acı vermek istemedik ve 4 Haziranda vazgeçtik o şimdi bir melek....Her şeyden soğumuşken ve yaptığım hiç bir şeyden zevk almazken ve aynı şeyleri yaşayacağımı düşünerek uzun bir süre bebek istemezken, sen geldin hayatımıza 22.10.2010 tarihinde merhaba dedin hayatımıza.Can tanem, yavrum bu sefer tutun annene kal bizimle ve sağlıkla gel dünyamıza.... Seni şimdiden seven o kadar çok kişi var ki tahmin bile edemezsin, her şeyinin planı yapıldı ve alınmak için senin sağlıkla büyümeni bekliyoruz. Şimdiden senin için bir çok şeyimden vazgeçtim yeter ki sen iyi ol yeter ki bizimle kal.Seni çok seven annen :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
Allahım ne kadar sulu göz oldum herşeye ağlıyorum oysa canım arkadaşım ne kadar güzel duygularını yazmış bitanemmmmmmmm sağlıkla al bebeğini kucağına  :amin: :amin: :amin: :y25:

FeHi

Alıntı yapılan: Shadowqueen - 09 Şubat , 2011, 00:26:37
Meleğim, canım yavrum, annesinin güzel kızı, evet kızı diyorum çünkü bugün cinsiyetini öğrendik balım benim. Yarın Zonguldağa gidiyoruz babanın yanına gitmeden son kontrollerimizi olalım hemde sen büyüdün belki gösterirsin cinsiyetini dedim. Doktor teyzen çok uğraştı, resmen göstermemek için yüzdün karnımın içinde çok şirindin yavrum ama bir ara yakaladı işte bacak aranı, :k06: bide ne görelim kutusu varmış benim minnoşumun  :k06: . Kızlarda yanılma oranı çok az dedi ama yinede %100 emin olamadı. Miniğim 2 gün daha toparlamışsın ve 15 hafta 4 günlük olmuşsun, boyun 10 cm ve 116 gr olmuşsun tombiş mi olucan kız ne, Ananın şimdiki haline çekmede  :ehi: :ehi: Bugün anneannenle gittik doktora oda seni gördü, resmen gözleri doldu. Bir mucize gibisin insanın göbeğinde büyüyorsun düşünsene 9 ay oradasın benimle meleğim.Babana uyuzluk ettim söylemedim cinsiyetini,ama babaanneni aradım ve söyledim resmen çığlık attı çok mutlu oldu kız olduğunu duyunca. Balım, canımın parçası çok sevileceksin emin ol. Tüm teyzelerin çok sevindi bir sürü ciciş alacaklarmış sana  :love9:

Sağlıkla gel yavrum aramıza, sana hasretimiz inan ki çok büyük, abinin yaşayamadığı ömrünü de Rabbim sana bağışlasın.

Seni seven annen...  :love9: :love9: :love9:


08.02.2011
Amin Bitanem İnşallah  :amin: :amin: :amin:

Shadowqueen

Alıntı yapılan: FeHi - 09 Şubat , 2011, 07:59:03
Alıntı yapılan: Shadowqueen - 01 Aralık , 2010, 23:47:52
Meleğim canımdan bir parçam hoş geldin hayatımıza, tüm ailemize ve çevremize haberin mutluluk getirdi. İlk sevincim abindi fakat sakat olmasından ötürü onu dünyaya getirerek ne baban ne ben acı vermek istemedik ve 4 Haziranda vazgeçtik o şimdi bir melek....Her şeyden soğumuşken ve yaptığım hiç bir şeyden zevk almazken ve aynı şeyleri yaşayacağımı düşünerek uzun bir süre bebek istemezken, sen geldin hayatımıza 22.10.2010 tarihinde merhaba dedin hayatımıza.Can tanem, yavrum bu sefer tutun annene kal bizimle ve sağlıkla gel dünyamıza.... Seni şimdiden seven o kadar çok kişi var ki tahmin bile edemezsin, her şeyinin planı yapıldı ve alınmak için senin sağlıkla büyümeni bekliyoruz. Şimdiden senin için bir çok şeyimden vazgeçtim yeter ki sen iyi ol yeter ki bizimle kal.Seni çok seven annen :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
Allahım ne kadar sulu göz oldum herşeye ağlıyorum oysa canım arkadaşım ne kadar güzel duygularını yazmış bitanemmmmmmmm sağlıkla al bebeğini kucağına  :amin: :amin: :amin: :y25:

Sağol canım benim bende öyleyim inanki, herşey zoruma gitmye yazılanlar beni ağlatmaya başladı.Hormonlar hormonlar.

Hepimiz meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza inş. bitanem  :love9:



Aytii

oyy bende sizin sayfanızı yeni görüyorum  :opucuk: sizinkiside hayırlı olsun güzel şeyler paylaş hep inşallah sende  :nazar: :nazar: :nazar:  Mucuk  :-* :love9:

Lă_Tăhzen!

BU SİTEDE GUNLUK AÇAMAYAN TEK KİŞİ BENİM SANIRIMM HAMİLEYKEN UNUTTUM ACMADIM DOGSUN AÇARIM DEDİM DOGDU YASINA GIRCEK HALA AÇACAGIM  :k06:

HAYIRLI OLSUN GUNLUGUNUZ HEP GUZELLİKLERİ YAZ BURAYA İNSALLAH  ;)